bror & syster

Riktigt sexiga
          

BLÖÖÖ

TJOOFLÖJT, har inte skrivit på 100 år. Men jag har haft sjukt mycket att göra. Det här med jobb är inte min grej, Jag vill ha tillbaka min tid och framförallt min sömn. Vilket jag fått dåligt av den senaste veckan.
Jobbar som sagt på Grand hotell mellan 6-12, och sen har det bara varit att åka hem en snabbis och åka in till Burger King tills kl 4, har slutat vid 10. Sen är man i säng runt halv 12, och sen upp igen halv 5. Nu är iallfall Burger King bara ett deltidsjobb, 12 h/veckan. Så det är skönt.

I fredags gick jag och lade mig i 6 timmar när jag kom hem, sen gick jag upp och fixade iordning mig. Åkte och träffade Natalie i Gullmarsplan strax efter 21:00. Sen tog vi tuben till Bagarmossen och hem till Jimmie. Det var sagt att det skulle vara drygt 70 pers där, men det var inte mer än 20. Åkte därifrån vid 1, och då var det skälvklart nästan 40 minuter på bussen. Så där satt man och väntade. Men tiden gick rätt snabbt ändå.

Nu är man 18 om 3 dagar, DET BLIR NAAJJS! :)

lite bilder, jag och viktoria på Burger King .. sexiga kläder alltså. AÄnnu värre klädsel på andra bilden ^^ tänk att jag går klädd så .. fy tusan!''

   

Feeling good

Så nu är precis sex and the city slut och jag är tillbaka vid datorn.
Börjar kl 12 imorgon så det är skönt att man slipper sussa så tidigt. Imorgon är det bara att gå och sova vid 10 om inte tidigare. Behöver sömn nu tror jag, vette fasen vad som väntar. Morgondagen är helt fullbokad och jag orkar verkligen inte. Skola från 12-2, sen hämtar pappa mig för vi måste iväg och köpa bekväma skor. Usch ska jag verkligen behöva köpa fula och bekväma skor. Får 600:- ifrån skolan att köpa för så det är bara att välja och vraka. Sen är det bara att åka hem och käka för att sen åka in till Burger King, vet inte vad vi kommer göra där, men det lär ju visa sig imorgon. Är lite smått nervös men det blir nog superbra det här.

Sen är det bara att åka hem och knoppa för att orka upp halv 5 på morgonen. Jag som är såå morgontrött kommer aldrig klara det här. Jobbar nu den här veckan, sen så nästa är det skola. Sen är det jobb igen 3 veckor i rad. I RAD?! förstå mig. Kommer gå i taket.

Aja det är bara le och vara glad, det är ju bra meriter att ha fått sin utbildning från Grand Hotell så ska väl vara glad.

Ska in och duscha nu så jag slipper göra det imorgon, sova så länge som möjligt nu alltså :)


äntligen

Guess what? JAG HAR ÅTT JOBB! fick jobbet på buger king, snacka om att jag är glad nu!
Har kämpat som tusan, ansökt om jobb gång på gång, och det har alltid slutat med att dom inte hör av sig.
MEN NU JÄVLAR! :) Så ska på intruduktion På Buger King - Vasagatan imorgon kl 19.00. Ska bli najs att äntligen tjäna lite egna pengar.

Var inne på Grand Hotell idag och fixade kläder + kort så man kommer in i byggnaden. Nu är jag Anställd på Grand Hotell, fan va najs det låter. Nu kommer jag ha sjukt mycket att göra. Lär ju inte ha så mycket tid för mina vänner vilket är lite trist :( Menmen ska ta mig tid för dom också :) Börja träna och i Sebtember med Limpan, eller hur?:)

Men nu ska jag återgå till mitt städande, ny dator nu pga av att den stationära har 162 st virus. Den pallade inte mer.

pusspyss


Lördagen

Lördagen började med att jag vaknade vid 12 för att åka iväg till farsta Centrum och gå på jobbintervjun. Den gick riktigt bra tycker jag så jag hoppas jag verkligen att jag får jobbet. Dom skulle ringa på måndag eller tisdag om man blivit anställd. Då blir det förmodligen i Nacka iallafall, palla!

Sen på kvällen kom Natalie, marre, hennes pojkvän och Adam Tensta hit, han vart sjukt lik iallafall. Var meningen att det bara skulle vara förkrök här, men när alkoholen tog över ringde jag hit lite människor, det slutade med att lägenheten var full. Mycket trevligt folk dessutom så det vart en riktigt lyckad kväll. Men det är inte lika kul nu när man ska städa, blää.
Dagen efter är heller inte rolig, helt seg och jag orkar ingenting. Var nere och fixade porten och städade upp där nere eftersom att nån jäkel verkade haft kul?

Aja ska ta och städa upp här, sen blir det Pizza för hela slanten. Första gången som jag verkligen är sugen på Pizza.

Pusspuss


Då far jag

Så idag vaknade jag halv 4 av att jag fick ett samtal ifrån Burger King. Satt ju och sökte jobb häromdagen och dom nappade på min ansökan. Så jag fick välja ifall jag ville gå på intervju i Nacka Forum eller Farsta Centrum. Valde Farsta av vissa anledningar. Så jag ska vara där klockan 14:15 imorgon. Är typ nervös eftersom att dom verkar ha så stora krav på dom där ställerna. Aja jag hoppas på det bästa, för jag behöver verkligen ett jobb nu.

Nu har jag fixat iordning mig och ska alldeles strax fara iväg till mamma, blir inte sådär jätte många dagar. Men över helgen iallfall. Börjar få panik över att studiebidraget aldrig kommer, varit pank typ hela sommaren och det suger stenhårt. Det är dags att det kommer lite pengar till mig snart, MÅSTE SHOPPA :O

Nya skor
väska
jeans
jackor i lass
NY MOBIL, köpte ny för ett par månader sen.. Guess what, sony eriksson är bara skit, REDAN TYP TRASIG?

Fyller förresten 18 om 12 dagar, det blir najs :)

så sant

det här är en blogg där jag skirver ifall jag sover eller inte, det är ungefär det ni får veta här .. le och var glad!

i ett nötskal

Tack vare att jag vaknade halv 3 idag så är jag inte det minsta trött. Men är sjukt uttråkad så sängen ser ganska lockande ut nu. La mig och kikade på en film förut. How to deal hette den, den var riktigt bra :) Sån där fjantig kärleksfilm men ändå. Aja funderar på att lägga mig i sängen och dra i gång What happend in Vegas. 

Åkte in till stan med Natalie idag för att hon skulle köpa nån jackliknade grej på Ginatricot. Och när vi skulle ut därifrån öppnar sig himlen och det börjar regna som bara den. jag blev blöt? Usch det har regnat äckligt mycket den här sommaren och det är fan inte okej. Vart helt dyngsur när jag skulle gå från bussen. Lite ledsen i ögat blev jag också. MENEMN imorgon ska jag träffa nicklas om han inte bangar? mohhah .. 

Kolla, stackars apa :( blev seriöst ledsen .. och det är inte okej! hon vägrar inse att ungen är död och det är ju tragiskt :(






 


god morgon

God morgon, precis som jag sa så så kom jag i säng kring 4 imorse. Och självklart så vaknade jag nu.
Det kommer gå åt helvete när skolan drar igång. Men jag har tills Måndag på mig att fixa till det. Nu sitter jag här och ugglar, det verkar vara fint väder så ska väl knata ut när jag fixat mig och ätit nåt.

Idag ska jag iallfall packa ihop mig och åka över till mamma, och tillbaka till pappsen på söndag. Är hellre här där det tar 10 minuter att åka till skolan, än 45 min ifrån mammsen. Aja men nu ska jag hoppa in i duschen.

TJOFLÖJT


inte död åt korven

Så nu har jag försökt skriva det här inlägget ungefär 3 gånger, och lyckats klicka ner rutan varje gång, Börjar bli galen nu. Men jag försöker en gång till. Funkar det inte så lägger jag ner verksamheten. Iallfall så vart min kväll fullbordad då Natalie kikade förbi efter en sväng med familjen till Ikea. Hon kom hit runt 7-halv 8 och gick runt 10, eller var det 11? aja sak samma. Under dom timmarna satt vi och försökte klura ut hur man installerar photoshop men vi klarade inte av det. Det blev att vi åt sockerkaka istället, torr som öknen men den gick väl ner.

Efter att jag och Wilma lämnat av nnats vid bussen tog vi en pinksväng och gick sen hem och stekte korv med makaroner, eller jag iallfall, huden var inte speciellt delaktig. Hon ville bara åt korven, jävla snyltare som hon är:)
Det var btw äckligt, den som uppfann korven borde skjutas.


Nu sitter jag här och snackar med lite folk på msn och playahead. Tror jag ska sussa snart, är trött med tanke på att jag enligt mig sjäkv var uppe med tuppen. Är kanske att ta i, men 11 för mig är tidigt? Men som alla andra dagar så lär det inte bli så. Kommer sitta här vid halv 5 och ångra att jag inte gick och la mig tidigare. Typsikt mig, alltid lätt att vara efterklok.


 


puss och knull hjärtegull


Var bara tvungen

Erkänn att min tröja är sjukt cool :)


tjoflöjt i kalashuset

Fråga mig inte vad jag håller på med, för jag har inte en blekaste :) gör bara som min pälskling säger.

Mina favoriter:

1. Klädbutik: Är väl olika, där det finns snygga kläder.. där är jag :)

2. Inredningsbutik: eh?

3. Godis: segt o surt

4. Stad: Stockholm

5. Dryck: loka

6. Musik: svensk hip hop, rnb, svenskt .. typ allt?

7. Tv-serie: gossip girl, one tree hill, desperate housewifes

8. Film: ungdomsfilmer

9. Träning: inget för tillfället

10. Bakverk: bullar(a)

11. Glass: choklad/vanilj


Onsdag 20/8

Så idag gick jag upp klockan 11 för att träffa Lina. Hon ringde och väckte mig, och jag var fan pigg? XD
Gick upp och fixade iordning mig, så runt halv 1 tog jag bussen till Liljeholmen, och mötte Lina på perrongen mot Mörby Centrum. Vi gick runt lite i stan och babblade om Turkiet m.m, Lina och Emelie var på samma ställe som mig och Natalie i Turkiet så det var kul.

Sen så köpte jag strumpor med Hello Kitty på hihi, och Lina två linnen. Sen tog vi en promenix till Mariatorget och tog tuben hem. Nu sitter jag här och försöker klura ut vad jag ska göra resten av dagen?
Funderar på att städa rummet, men det är ju sååå tråkigt!


TJOFLÖJT

JAG ÄÄR VAKEN, vem skulle kunna tro det :)

vilket onödigt inlägg egentligen

Klockan är en minut i 4, ja det kändes väldigt viktigt att skriva det nu, i brist på annat att göra. Förstå mig, jag sitter en onsdags morgon och skriver blogg? Vad händer med mig!
Lina ska ringa mig om drygt 7 timmar och jag sitter fortfarande här, hur levande kommer jag vara vid den tiden tro.
Kommer inte palla med skolan någonstans verkligen, upprop o crap på måndag klockan 10. Sen att jag börjar jobba den 27e är bara grädden på moset. Kommer sluta klockan 12 på förmiddagarna så jag är på hugget efter ett jobb. Sitter inne på amv och kikar efter intressanta jobb. Inte hittat ett enda hittils.

Nu är klockan 04:04 och jag är fortfarande precis lika uttråkad som för 5 minuter sen. Vad mycket tid man lägger på onödigheter egentligen, varje gång jag står och väntar på tuben/bussen så funderar jag alltid på hur mycket tid man ägnar åt att vänta. Det är inte okej.

Nu har jag tagit upp det också och klockan är 04:06. BLÄÄÄÄÄÄÄ nu går jag och sover. Have a nice day


slänger med en tjusig bild på mig själv så här på morgonkvisten

Vill verkligen inte

Dagen började med att Natalie ringde och väckte mig runt ett. Och jag var helt död, det här med att sitta uppe på nätterna är inte bra någonstans. Dags och börja vända tillbaka dygnet så att skolan inte går åt helvete nu när jobbet kommer. Fick samtal ifrån Grand Hotell idag, ska in på Måndag och prova kläder så att allt är klappat och klart när jag kommer på Onsdag. Och det här med att jag börjar 05:45 är inte direkt lockande.

Tillbaka till hårfärgningen. Det började med att Natalies hår blev helt fläckigt och inte nån större skillnad från hur det var innan, det vart fläckigt pga av att det för lite färg för hennes extremt tjocka hår? Så jag la benen på ryggen och sprang ner till konsum för att checka ifall dom hade hårfärg. Hade dom det eller*? fan heller.
Gick tillbaka, så Natalie fick ringa Marita och be henne köpa. Hon kom hem med 2 paket och det räckte gott och väl.
Så då var det bara att börja om från början, höll seriöst på att få tuppjuck av den där lukten. Men så kan det gå, hoppas det blev bra nu iaf.

Har förrsten är ny look på min blogg nu, tack vare bebis<3




Fint va?:)




RSS 2.0