såhär 3 dar innan nyår

Sitter här ensam och instängd på rummet, mamma och jag har bråkat som vanligt och blir irriterad så fort jag ser hennes tryne så jag håller mig kvar här inne ikväll. Ska snart gå o sova, gårkvällen tog rätt hårt på krafterna och jag borde ha lärt mig vid det här laget att jag mår uselt av vodka. Drack och drack, men kände knappt nåt under hela kvällen. Blir bara trött av det så lägger vodkan åt sidan. Funderar seriöst på att sluta dricka helt okej hållet, men det skulle vara för tråkigt! menmen.
Struntar i att kommentera gårdagen, pga brist på fakta! XD. Kom hem klockan 6 så roligt hade vi iallafall.

Vaknade vid 4 idag och la mig i soffan och kollade på"leilas jul" inte det roligaste, men det var rätt underhållande när man satt där med en pizza och ett stort glas cola. Det är precis så en söndag ska se ut. Inget jobb, fyfan va skönt det kändes när man tryckte av alarmet klockan halv 10 och somnade om. Det är precis så det ska vara:)

Menmen, ska träffa Linn imorgon och åka in och lämna tillbaka ett par skor jag köpte igår och köpa en Tommy hilfiger väska, den var bara för snygg, måååste ha den :)

Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag faktiskt gå o sussa, tjooflöjt!:)
 

Några av bilderna från igår, riktigt sexigt med glasögon må jag säga! XD

26 december 2008

Idag försov jag mig till halv 12, var meningen att jag skulle möta linn i midsommarkransen klockan 12 men var tvungen att ringa o skjuta fram allt tills klockan 1. Så vi var inne i stan vid 1 istället. Det var inte så jätte mycket shopping innan pappa ringer och säger att han är påväg. Han och mamma har tjatat hela veckan på att jag är tvungen att följa med och träffa farmor hos min farbror i Vällinby. Vart på sjukt dåligt humör när dom tänkte tvinga mig men jag gav med mig och åkte med.

Jag hann köpa:
  • Underkläder i överflöd
  • Lite grejjs till kaluffsen
  • En supersnygg klocka
  • En tröja och, lite smink
Kvällen i Vällingby var inte sådär jätte spännande, dom bjöd på mat och lussebulle tillsammands med massa usla skämt. Som man bara var tvungen att småskratta lite åt så att dom sen skulle hålla snattran.

Men nu ska jag återgå till tv:n och sen hoppa in i duschen, stan imorgon igen med mami!

PUSS&KRAM

25 december 2008

Så nu är julen över, och den vart inte så hemsk som jag gått runt och inbillat mig. Den vart faktiskt helt okej.
Jag vaknade runt 1 igår och då låg jag bara kvar i sängen. Det kändes inte som julafton överhuvudtaget. Men jag gick upp i tid till Kalle Anka som man absolut inte får missa. Alltid lika roligt o kolla på tomteverksaden och kalle på semester.

Sen fick vi sitta och vänta på att maten skulle bli klar, mamma stod i köket från klockan 1 till 7, och vid 7 var alltså maten klar. Var meningen att jag skulle vart hos Linn klockan 8, men eftersom attvi varken hade ätit eller delat ut några julklappar så sköt jag fram det till klockan 9 istället. Tog allt i lugn och ro och fick mina julklappar. Såhär i efterhand är jag nöjd med det jag fick men är avis på vad sebastian fick. Fick som sagt min tv innan jul så han fick lite mer än mig igår haha, nåt jag får leva med:).

Jag fick:
  • En olivgrön fjällräven jacka, en sån där tunnare jacka.
  • En navelpiercing och pengarna i hand så nu är det bara att gå iväg och fixa de där.
  • Massa grejer till naglarna
  • smink
  • sminkborttagning makeup store
  • ELTANDBORSTE haha
  • trisslotter i överflöd
  • Björn gustafssons dvd
  • pengar
Sen minns jag inge mer :) Men efter allt så fick jag skjuts till Limpan. Så jag ebba och Linn satt där och mufflade chips och surrade lite innan jag drog strax innan halv 12. Och när jag kommer ner till tuben så är det 25 minuter tills den kommer, snacka jag blev lack:)

Nu ska jag spela Kungfu panda på sebastians nya spelburk.

TJOOOFLÖJT :)

24 December 2008

Så nu är det den 24e och om exakt 23 timmar är julafton över och alla kan chilla ner. Gick uppvid 12 idag och åkte in och mötte Natalie vid centralen. Vi gick runt och kollade lite och så träffade vi på Lina, emelie och lilla Wilma inne på Kappahl, gud va wilma har blivit stor, skit söt:).
Sen knallade vi vidare och kollade efter skor, hittade ett par stövlar som jag ska köpa på mellandagsrean istället. Nu är det bara ett par nya pumps till nyår som saknas.


Efter det så mötte vi upp Nathalie vid Cubus. Vi gick och kollade efter julklapp till hennes mor, och det blev en bok med Liza marklund. Sen var det meningen att vi skulle åka till Kista så jag kunde köpa mina byxor som jag hängt undan, men eftersom att det alltid slutar på samma sätt så var det bara jag och Nathalie som åkte. Snällt att hon iaf ställde upp. Så det bar av dit. Vi satt och gaggade som galningar så vi var framme på ett kick. Handlade mina byxor och sen en kofta på H&M.

Sen var det bara tillbaka in till stan och så mötte vi upp Natalie utanför Gallerian. Och så for vi hem. Pappa körde över mig till mamma och så vart det bingolotto för hela slanten. Och nu sitter jag här helt sliten och ska ta och sova snart.
God jul på er.

21 december 2008

Nu är det 3 dagar kvar tills julafton och mitt lov har äntligen börjat. Har tagit ledigt från jobbet så nu ska jag inte jobba igen förrän 3 Januari 2009. Känns så bra att det är så få dagar kvar på det här året. Göra 2009 till ett bättre år. Inte begå samma gamla misstag, utan faktiskt lära sig nåt utav det som hänt det här året. Bara börja på ny kula helt enkelt. Let's turn 2009 into something different.

SÅÅ.. eftersom att vi tydligen ska fira jul även fast jag inte trodde det skulle bli nåt så är det bara att åka in till stan imorgon och fixa dom sista julklapparna. Får se ifall jag pallar, annars ber jag mamma köpa istället XD Bara sätta på en klisterlapp och skirver önskar Matilda så är allt frid och fröjd.

Känner mig sjukt sugen på godis och funderar på att ta sebastian under armen och släpa honom till shell. Men det lär förmodligen aldrig hända :) så jag får sitta här med min halvätna sattransbulle som smakar abdulla och le iallafall.




Helgen såhär innan jul

Gissa om jag är trött. Helt otroligt! Sov 2 timmar i natt, börjar bli en vana att sova så få timmar på helgerna men det måste bli en ändring. Har insett nu att jobbet betyder mer än vad jag kanske har skrivit här. Det låter ungefär som att det vore det absolut sämsta jobbet någonsin. Visst det är inte nån höjdare sådär, men det är lättförtjänta pengar och det behövs nu när sommarens planer börjar rulla här.

Var hemma hos lina igår med Emelie o Natalie, vi bestämde att vi ska åka in och boka Magalufresan nån gång i Januari, förmodlogen första veckan. Så vi ska checka om det finns ledigt 30/6.

Menmen tillbaka till gårdagen och vårat lilla äventyr ut till Alby, det började med att emelie åkte iväg till flicksen och natalie gick hem. Så då var det bara jag och lina kvar. Vi drog hem till mig så jag hann fixa mig och hämta drickan och sen tog vi bussen till Liljeholmen och mötte Natalie, Linus och Viktor. Sen bar det av till Alby, åt helvete på Norsborg linjen, och tycker verkligen inte om den linjen. Direkt när man kommer dit så kommer det fram ett gäng turkan och frågar efter cigg, när man efter sjuttioelfte gången säger att man inte röker så ba "men vafan, ska man behöva rota igenom era fickor eller" seriöst.

Därefter kom 2 pojkar och mötte upp oss vid stationen så bar det hem till Micke. Öl-leken och Lina pallade inte trycket och var tvungen att åka hem. Natalie deckade på toalettgolvet och jag trodde jag hade pejl på allt men påväg hem så var det inte riktigt så fallet var. Lämnade natalie där så hennes pappa kunde komma och hämta och jag Linus och Viktor knatade iväg till Tuben och åkte hem. Var hemma runt 4 och hoppade isäng runt 5, och upp halv 9 igen. Försökte verkligen sjukanmäla mig men får istället höra att jag sköter mitt jobb dåligt så det var bara att ta sig i kragen och pallra sig iväg! OCH KJELL DISSADE MIG TOTALT!.. ledsen i ögat :(

Vann presentkort hos åhlens på jobbet idag, var "kassatävlig" och jag var den som sålde mest, snacka jag var stolt :) men nu ska jag gå och knyta mig, det här lovet ska bestå utav fest fest och fest, så dags o vila upp sig, också för att palla jobbet imorgon :) Sov gott!

            
MJAAU VILKA SNYGGINGAR :) <3

Hur mycket flicka är.. jag?

[X] Du har fler än 10 nagellack.
[X]Du har en parfym som kostade mer än 500.
[X] Du har eller har haft lösnaglar.
[X] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[X] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 5

[X] Du har färgat håret.
[X] Du har slingat håret.
[X] Du har alltid din mobil med dig.
[X] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[X] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[X] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[X] Du älskar att gå till frisören.
[X] Du solar hellre än att bada.
totalt: 8

Du älskar
[X] Skor
[ ] Färgen rosa
[X] Shopping
[ ] Dekorationer
[X] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[X] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[ ] Blommor
[X] Mjukisdjur
totalt: 5

Du shoppar på
[X] MQ
[ ] Kompaniet
[X] Victoria's secret
[X] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[X] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[X] Sisters
totalt: 5

Du säger ofta
[X] Whatever
[ ] Oh my god!
[X] Vet inte
[X] Cutie
[ ] Hot
[X] Visst
[X] Säkert
[X] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 6

Du gillar dessa filmer
[ ] Elizabetown
[X] Eva och Adam
[X] Freaky Friday
[X] Ciao Bella
[X] A Walk To Remember
[X] Sweet home alabama
[ ] Where The Heart Is
[X] Just My luck
[X] John Tucker Must Die
[X] The holiday
[X] Girls United
[X] How To Lose A Guy In 10 Days
[X] The hot chick
[X] My girl
totalt: 12

Du brukar kolla på
[ ] Lost
[X] Top Model
[ ] Project Runway
[X] Desperate Housewives
[X] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[X] Grey's Anatomy
[X] OC
[X] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[X] Gilmore Girls
[X] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt: 8

 Du tycker om
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[X] Gwen Stefani
totalt: 1

TOTALT: 50

00-20: mer pojke än tjej
20-30: pojkflicka
30-40: rätt så girly
40-50: tjej
50-60: riktigt flickig

:)

Nu kan jag säga att mitt jullov har börjat på riktigt, även fast jag haft lov i nästan 2 månader nu. Var i skolan idag och visade upp klara uppgifter. Enligt min mattelärare so kommer jag kunna få G efter jul. Fått lite uppgifter om statistik som ska göras. Har jobbat som en jude så är glad över att jag är så nära godkänt nu. Efter skolan så åkte jag till Swedbank och löste in studiebidraget, 3 veckor senare! Sen mötte jag Markus vid julmarknaden på plattan så följde han med och kollade efter skor och så åt vi brownie med glass i Gallerian. Det gick inte att hålla sig, det är ju bara för gott!

Sen åkte jag hem och satte mig och pluggade på en gång. Så jag slipper göra det där på lovet. Då är det massa annat som står på listan "måste göras". Eftersom att det känns som om jag inte har haft tid för vänner eller festande på en evighet typ, så ska jag inte ta på mig på tok för mycket jobb. Lite ska jag allt jobba med inte överdrivet.

Längtar inte tills Egypten längre, jimmy har skrämt skiten ur mig. KACKELACKOR PÅ HOTELLRUMMEN? hur fan ska jag överleva den resan. Seriöst, älska sverige!


 


Härliga tider:)

TJOOFLÖJT :)
Längtar tills nyår :) Det har inte vart jul än, nej jag vet! men julen är bara för tråkig?
Ska spendera julen hemma hos Linn, eller åker dit vid 7-8 nån gång. Ska se på kalle och äta pannkaka hemma först. Men på nyår blir det att knata ut och göra staden osäker med flickorna. Nu när man är 18 och kan göra allt sånt där som man inte kunde göra förra nyår, så måste man ta tillfället i akt och ge järnet:). Hade velat vara lite med Sarah också men det är 2 veckor kvar så det finns tid för förändringar. Men det är alltid så att allt bli knas när man bestämmer vad man ska göra typ dagen innan. Så när det gäller nyår är jag på att planera :).

Men men, nu är jag nysolad och allt är toppen. Nu är det dags att börja planera och boka Magalufresan :) Det kommer bara bli för kul :) Jag och Natalie hade kul i turkiet och då var vi bara 2. Nu är vi 4, eller aa kanske 6 st :).

JAJA! :) nu ska jag återgå till tvn och SUNES VÄRLD:)

puss och knull hjärtegull


Tredje advent

Det här helgen, fyfan vilken kass helg. I fredags åkte jag hem och käkade och kollade lite på tv hemma hos mamma tills jag vart sjukrastlös och var bara tvungen att hitta på nåt. Så vi åkte till Tyresö och hem till Jones. Där det var det folk. Festen var så gott som över.. som vanligt. Så jag och natalie tog bussen hem strax efter 1.

Och så igår var det fullt ös hela dagen. Jobbade från 11-6. Skulle ha slutat 4 men fick inte gå så det kändes lite B! Hur som helst så mötte jag upp Linn och så for vi till Kista galleria. Köpa en julklapp till Linn, riktigt nöjd:)
Fick helt bråttom när jag kollade på klockan och såg att den nästan var halv 8 så jag fick rusa och lämna Limpan ensam i Kista köpcenter. Hade lite dåligt samvete när jag åkte därifrån men men :).
Så for det bara hem till far där jag duschade och jag gjorde mig iordning. Och sen hem till mamma och åt, pappas mat smakar abdullaXD.

Sen tg jag tunnelbanan ifrån Telefonplan kvart i 11 ungefär. Varframme i Ängbyplan halv 12. Där jag fick stå och vänta i 100 år på att Natalie kunde komma. Och när jag kom dit var det deppfest nr1. Kändes inte sådär jätte spännande. Alldeles för mycket dödssnack och depp så 40 min senare drog jag hem.

SÅÅÅÅÅ... när tunnelbanan passerat Rådmansgatan stannar allt helt plötsligt och vi ska backa tillbaka in på perrongen. Då hade det hänt nån olycka, som vanligt när folk ska ha uppmärksamhet. Hoppat framför tåget eller nåt, nödvändigt. Sp 2½ timme senare typ hörde jag att dom hade beställt extrabussar från Gamla stan. Gick ifrån Rådmansgatan till Gamla stan och tog bussen. Väl framme i Gullmars var det ÖVER 2 TIMMAR INNAN NATTBUSSEN GICK! SERIÖST! Vet inte när jag var hemma, men jag fick sova mindre än 3 timmar. Och det var på tok för lite. Gick iallfalll iväg och jobbade, men kom dock 2 timmar försent. Men who cares, var såå trött, somnade på tunnelbanan.

Det var min oerhört spännande helg. Fyfan..


Så puttinuttigt:)

Haha fan va ledsen i ögat jag blev när jag kollade på den här videon. Hur söt får man bli egentligen! :O




Nu vet jag

Idag har det vart väldigt lungt, vart ledig så jag sov tills halv 3. Och gick sen in och kollade mailet från Martin (min mattelärare). Det är via mailen vi håller kontakten nu, så jag får muppgifter o crap. Räknade lite, men inte i närheten utav 6-8 timmar, satt uungefär 30 min sen åkte jag till Slussen och träffade Markus. Vi åk glass på donken och sen åkte vi vidare hit och såg på Madagaskar 2.

Är ensam hemma och är vrålhungrig. Affärerna ligger åt helvete härifrån. Nu överdrev jag men jag pallar inte åka buss för att komma till en affär. Så nu ska jag se på south park och sen sussa kudde. Jobbet kallar imorgon! :)

Puss&kram

Yeeeyyyy! :)

"Dra mig baklänges in i fågelholken"



Såå vilka jävla planer vi har:) Först Gotland under sthlmsveckan. Och efter det Midsommar med tjejerna och Garpen & company på landet ! RÖÖJ! Och Magaluf kort efter det. 30/6 förmodligen (med Natalie, Emelie och Lina). Nu gäller det bara att boka så allt inte bara blir pannkaka som det lätt kan bli när man är tonåringar med hjärnor små som ärtor:)

Nu har jag suttit och väntat i 1½ timme på att potatisen ska koka klart, först glömmer jag att sätta på plattan, och sen när jag väl märker det så sätter jag på helt fel platta, 1 timme senare och inget har hänt. Seriöst. Pinsamt dåligt matilda!

Puss&kram:)


(JAG OCH NATALIE SOM DANSAR I BAKGRUNDEN PÅ VIDEON) :)

##

Kom precis hem ifrån jobbet, fick jobba över. Ovanlig! Så nu ska jag jobba resten utav veckan också. Och förmodligen veckan innan jul., + jullovet dåra:) MÅSTE BÖRJA SPARA TILL SOMMARENS VÄRSTING PLANER :).

Idag ska jag sova tidigt och gå upp tidigt imorgon för att börja med matten. Ska vara på jobbet klockan 13.00-20.00 så det är bara att hänga i nu. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 8.

  • ANDRA AVENYN 20.00
  • PARLAMENTET 20.30
  • WALLANDER 21.00
  • SCRUBS 23:05
Nä nu ska jag hämta snask, tjoderflöjt



Nu blev naglarna riktigt tjusiga:)

God kväll i stugan ***

Börjar bli lite smått panikslagen över att julen är påväg. Om det är nåt jag verkligen hatar så är det julen. Handla julklappar har aldrig vart min grej så det har oftast blivit att man gett fan i det. Men i år måste jag tydligen köpa julklappar? Har ingen aning om vad jag ska köpa. Det kommer bara bli nån liten jul eftersom att vi valde bort det när vi beställde resan till Egypten.

Men nyår däremot läängtar jag efter, det här året ska det fan bli ett bra nyår annars deppar jag ihop XD. Förra året firades det i Telefonplan med massa folk eftersom att vi kom på att vi ville vara inne i Slussen på tolvslaget typ tio i tolv. Och Tuben gick inte förrän typ kvart över. Så det blev att stanna kvar där och göra det bästa utav situationen. Blää..

Men nu ska jag nog gå och sussa kudde så jag är pigg som lärka imorgon. Så är säkert Viktoria på plats igen. Slapp henne idag, gissa om det var skönt. Man fick äntligen vila öronen från massa onödigt kackel. Nä fy fan för henne, hon snackar om att hon ska säga upp sig nån gång i Januari.. I can't wait :)

PÖÖÖWS

;*

Idag har jag vart på jobbet hela dagen. Fick rast efter 6 timmar och då kan man säga att jag var helt slut. Sov mindre än 3 timmar i natt, så kanske ångrar att jag inte bara gick hem och sov igår kväll. Menmen, jag överlevde iaf.
Slutar klockan 5 imorgon så morgondagen blir en aning kortare och det är ett + just nu.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, funderar på att gå ut och träffa några kompisar. Men nackdelen med det är väl att jag inte kommer komma isäng i tid i kväll heller. Men får se hur jag gör. Men innan jag rör mig ur fläcken ska jag se

  • 21:30 Svensson Svensson
  • 22:35 Britney: For the record
Sen får jag allt se vad jag är på för humör.  Nu ska jag åter gå till sunes värld på cartoon network som äntligen kommit tillbaka till mig! :) lycka*

PUSS&KRAM

Härliga tider

Har aldrig mått bättre än vad jag gör nu, sitter och lyssnar på jimmy jansson. Och man blir ju bara så glad när man lyssnar på honom. Det kan inte bli bättre just nu.



(8)

RSS 2.0