2008

DAMER OCH HERRAR, världens mest ontressanta blogg :) så nu blir det inge mer bloggande ( =
Nä nu skoja jag, mig blir ni inte av med =)

ALANYA! nice huu? Jag och natalie i Turkiet, better watch out :) kommer bli sjukt skoj. Vi har inget datum än men det kommer, Natalie vill åka typ 8/6, o jag vill åka nån gång efter midsommar, eller framåt juli. Menmen vi år la se hur det blir med den saken :)

Idag har jag övningskört ännu mer, i telefonplan.. fick motorstopp 3 ggr i en backe.. rekord tror jag hahaha.
Blir sjukt nervös när man är ute bland trafik och stoppljus och fans moster. Aja, det kommer väl så småning om =)

Orkar inte skriva mer om min dag nu, ha det bäst.. CIAO

image49


ful är du, men mig skrämmer du inte

Igår övningskörde jag för typ första gången, eller aa en gång typ i november men det räknas inte. Det var as kul! =)
Men det var lite klurigt med växling o skit men man är ju proffs, vad ska man säga hahah. Och så var det med det.

Idag ska man till mamma igen, börjar bli lite jobbigt att bo varannan vecka men det är bara att hänga i. Så ska snart börja packa ihop mig.

Undra vad som händer ikväll, det är fest men det skjuts ALLTID upp i sista sekund. Så man kan lika gärna ställa in sig på det och hitta på nåt annat. blaha blaha..




haha så rolig =D

Saturday

Fredagen blev är jäkligt jobbig kväll, åkte till midsommarkransen och hem till Natalie runt halv 10 och sågick vi hem till migoch sjöng lite singstar o skit, vi var där tills ungefär 11 kanske, så drog vi vidare till Västertorp och till Charlie. När vi skulle hem runt halv 3 så hade buss 165 slutat gå och jag ba NEEEJE! det vart att vi sov hos mamma. Och Natalie skulle upp halv 9 för att åka till södertälje? vem går upp så fasligt tidigt för att åka o träffa nån snubbe i Södertälje, galet säger jag bara.
Menmen pappa märkte att jag inte var hemma så han ringde, och så hämtade han oss runt 6.. skönt!
Fick jag komma hem och knoppa i min sköna säng.

Åh jag orkar verkligen inte med det här vädret, jag vill ha sol och VARMT ska det vara. Utomlands? ja tack.
Var hur länge sen som helst som man var utomlands, dags att gå o tjata lite på mamma tror jag. VILL ÅKA IÅR!
Sverige är inte kul på vintern, trodde att våren hade kommit o så börjar det snöa som bara den. Det är snart April dessutom. ORKA!





Så idag vaknade jag runt halv 1, så jag gick direkt upp och duschade o fixade iordning mig. Åkte med och handlade mat.  Så nu har vi käkat påskmat(?) och godis i ton.
Och ikväll tänker jag inte lyfta ett finger, ska sitta här hela kvällen. Känns skönt att det är lov nu också.
Ska ringa upp sötnosen Andre som terrat HELA DAGEN.

pusspuss

GLAD PÅSK! =)

Idag vaknade jag kring 12 och det första jag gjorde var förstås och kolla hur vädret var. Ångrade det på en gång SNÖ?! men va i helvete.. är inte vintern över? tydligen inte.
Så jag pallade verkligen inte göra nåt, började gå igenom garderoben istället. Tänkte lägga ut kläder som inte används på blocket. Har för mycket kläder och alldeles för lite plats. Och sen tröttnade jag på det så nu ligger alla kläder utspritt på golvet istället, jobbigt värre.


Så idag har det inte hänt så mycket, var sur så jag stannade hemma medans pappa och sebastian åkte iväg. Har varit sur typ hela veckan, vad är det för fel.
Den här gången handlade allt om påskmat? hahah... tycker verkligen inte om jävla påskmat. Ärch orka bry sig.
                              
Så igår var det helt misslyckad kväll, först var det besämt att det var fest i skogås.. menmen vart sjuk irriterad över att det sket sig. Men vad ska man göra.
Så jag skulle träffa Andre, världens sötaste kille
verkligen, gissa vad? DET SKET SIG! så det vart att sitta hemma, måste bli nån ändring på det här. 
Så Andre kommer förmodligen hit idag istället, får se vad vi hittar på gör skojigt.

TBX imorrn, sakna mig inte för mycket  XD

BLÄÄÄ

Idag som alla andra dagar så var det sjukt jobbigt att rycka upp sig och kliva ur sängen, världen fan ba går under när man tänder lampan. Men imorgon är man ledig så det är najs. Har ju den där livsmedelshygiens grejen men tänker hoppa den imorgon också, tror att  vi ska till sorunda till nån grönsaksnisse om det var den här onsdagen =O.. har ingen lust. Får hitta på nån dålig bortförklaring.
Stannar hemma istället och fortsätter på engelskan, måste hitta mer fakta och skit till min travelguide (Australien).
Har skrivit och barriärrevet, Whitehaven Beach och Ayers rock. Också lite om klimatet. Men det är riktigt klurigt.
Fick lite hjälp utav lina, hon kom till min skola idag så hon satt med på engelska lektionen. Det var ju lite trevligt =)
Sen vart det stan med Lina och Linus, gick mest runt ^^ till Mcdonals bland annat, sen åkte ja med Lina till friskis och svettis vid Fridhemsplan. Fick dock sitta utanför i 1 timme, och det var ju inte fullt så roligt, satt och lyssnade på Ronny o Ragge så det gick an, haha.

Vart så förbannad på bussen, den var helt proppfull och så står det nån uteliggare eller nåt och bara petar på mig, så petar han mig i ansiktet, och det var fan droppen.. "men vafan håller du på med gubbjävel, rör mig inte" haha alla garvade men det var det värt, tänkte inte gå därifrån utan att säga ifrån. Det var nåt stort fel på karln, reagerar inte ens.. Gå o ta en dusch äckliga människa.

Så går man av bussen och där står pappa och väntar, vi skulle äta pizza, jag verkligen hatar pizza. Men jag vart sur så jag tog bussen hem. Har vart en tjurig dag idag har jag märkt.

Aja ska lägga mig och glo lite på tv, lär sova tidigt idag... är helt slut.
Tack och hej


körkort 2008

Har blivit godkänd ifrån vägverket, nu jävlar ska matilda börja övningsköra =). Blir förmodligen en dålig förare, men eftersom både mamma och pappa är såna naturbegåvningar så är jag det också =D
Så nu är det bara att börja köra, ska vänta på att mamma blir godkänd som lärare också, vilket är sjukt onödigt med tanke på att hon är trafiklärare ^o). aja..

Har vart med Joel ikväll så är rätt trött nu, ska se på Lilla Al-Fadji & company 22:55 sen sussa.

morgonsoffan HAHAHA



vilken pojke<3





söndag

Idag vaknade jag runt halv 11, och var trööött, men tänkte att det kanske var bättre att gå upp så man kommer i säng i tid ikväll, så man pallar skolan. Kändes som lov den här helgen, så är rätt missnöjd med att det fortfarande är 3 skoldagar kvar.
Idag var det är typiskt slösöndag, så jag mamma & pappa käkade glass på glasshuset. Och så fick jag ett par nya skor, som dock var för små men tänkte gå till globen på lunchrasen imorgon och byta.

Nu sitter jag och ser på wallander och ska snart gå och sussa.


image47


BJÖRN GUSTAFSSON <3


trötta matilda

Idag var jag så sjukt jävla trött så jag bara ville inte gå upp, försov mig till 06:50 och fick värsta dissen av pappa. Ville ha skjuts men nejnej.. skit i mig gör det.
Så kommer man till skolan och får västa chocken, Kim har gjort blåa "slingor" i sitt blonda hår. Om man nu kan kalla det för slingor, var lite blåa fläckar här och var. Vi andra bara satt och garva, finns det nåt roligare sett att börja morgonen på. Och nu har pojkarna kommit ut på praktik.. så nu blir det köket med kim *jippie*? aja ska sluta klaga. Får min praktik snart också.. dom håller på och kollar leget.
Så jag kom hem efter en slitsam dag och bara ville sova, men nej var tvungen o pimage46acka väskan så man kunde börja dra sig till mamma, skulle ju egentligen åkt dit i tisdags så det var på tiden.

Var "bestämt" att jag skulle på fest hos Kaspers kompis Anton, men jag orkade verkligen inte.. sitter här med mamma istället och kollar på lets dance.. GO DANNY :) <3
Men imorrn blir det partaj. Ska åkergå till tv:n skriver mer imorrn.

PÖSSSSPÖSS


den du

Dagens namn:
Matilda och Maud

HIHI, jag har namnsdag :) känn på den du =)

sverige <3

image45

...

Så, nu är torsdagen förbi.. gud va skönt. Det har varit en jobbig dag.
Snacka om att man får skäll för fan ingenting, hur man än gör så är det fel. Att man sitter och smsar på sin rast är väl ändå inte förbjudet, irriterande.

Så dags för utvecklingssamtal snart, eller 16:00 om man ska vara exakt (A) med hela kompaniet.
Usch tycker verkligen inte om utvecklinssamtal, det enda bra utvecklingssamtal jag haft var förra året, innan har det bara varit massa skit, skulle inte förvåna mig om det här samtalet slutar på samma sett som alla andra.

Aja ska fixa iordning mig för att åka tillbaka till skolan.. tjonelong!


övertrött jävel

Usch vad jag är trött nu alltså, känner bara för att ligga kvar i sängen o skita i skolan,men det skulle bli ett jävla liv
Får se vad som händer idag, är väl samma sak som alla andra dagar antar jag. Aja skriver mer sen, ska dra mig uppåt.


...

image38

Du gör mig verkligen så förbannad ÅÅH! tänker inte göra värsta historien av det här, men du är fan så jävla dryg.
Lägger ner det där, tänker sitta här o sura för mig själv ett tag till sen ska jag väl knoppa så man orkar upp imorgon. Utvecklingssamtal imorgon också. Verkligen pricken över i:et.. pallar inte.
Tur var iallafall att jag slapp ha samtal med Jocke, han går mig fan på nerverna. Lärare? nån annan jävla art.
Ingen har hittils kunnat bestämma över mig, ofta lyckas nu.

Ska lämna datorn och förflytta mig till dumburken och se lite CSI och sen kanske 2 1/2 män.



Wednesday


Så idag började jag kl 14:00, var rätt skönt. Vaknade halv 12 så jag hade god lite på mig att bara gå runt o lalla och slippa stressa. Dom hade inspektion i köket tror ja, han killen gick runt och tog prover och kollade efter bakterier. oerhört långtråkigt, förstår inte vad jag ska få ut av det här. Så det var våran lektion intressant va?

När jag kom hem hade pappas syrra kommit, hon hade världens sötaste hund med sig (Dino).
Och pappa vart ännu tråkigare än vad han brukar vara, tsss.
Håller mig nog kvar på rummet, sitter och lyssnar på Chris brown - I wanna be och letar efter lite fakta om Australien, men jag lackar snart.. HITTAR ABSOLUT INGETING! försöker leta upp vad tur och retur till Australien kostar. Ger upp pallar inte mera.

Ska sitta här och vänta tills kl 21:00, då top model börjar.. har längtat hela veckan =)

PÅ TV IDAG
20:00 Roomservice
21:00 Top Model
21:55 Fråga Olle
22:25 Girls of the playboy mansion
image37


PLÖTSLIGT KÄNNS ALLT ANNAT GANSKA PUCKAT

      

Fronda - ingen mår så bra som jag




klara, färdiga GÅÅÅ!


Är helt slut i skallen nu, försökte mig på att fixa bloggen och det gick ju rätt så bra (enligt mig).
Får fortsätta imorgon, för mycket siffror och krumeluxer för min smak.
Ledig imorrn, eller iaf tills kl 2, det är ju lite najs. Sen är det den där kursen eller vad tusan det är i livsmedelshygien. Dötrist, varför ska alla andra få vara lediga när jag måste gå till skolan :O fett orättivist!

Usch vad jobbigt det var i skolan idag, ville bara gå hem o gömma mig under täcket. Håller på att lära mig servera, så nu måste jag servera för typ rektorn+4personer till varje dag. Så först på morgonen börjar man med att duka, åh det är så hemskt när man ska servera..Stå där som ett fån o ba "vad önskas att dricka" ÅÅÅHH!!.
Men fick hursomhelst 2 kr i dricks *jublar* 2 kr, är jag så dålig? snyft.. haha

Vill komma ut på praktik så snart som möjligt nu, känns som om jag stått i det där köket i en evighet. Samma arbetsuppgifter varenda dag.. Skära sallad, baka bröd eller pula i matsalen. Och vid 11 får man antigen servera mat eller ta kuponger. BUHU..

Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla lite på tv inna jag ska knoppa.


Ge mig lov


Sitter här och ser på south park, och är smått uttråkad. Skola imorrn.. känner för att vara hemma imorgon också, men det är kanske onödigt.

Vill komma ut på praktik så snabbt som möjligt nu, så man slipper skolköket.

Längtar verkligen tills påsklovet, orkar inte med skolan. Typ 1½ vecka kvar.. evigheter? ja!
Får man se vad som händer under det lovet, kanske blir lite roligare än det förra =) blir förmodligen att vi åker båt nån dag under den veckan, skulle ha gjort det på sportlovet men det sket sig.
Kan bli kul, eller inte? kan bli rätt långtråkigt. =)

Aja ska åkergå till tv:n och sen gå o knoppa, så man orkar att gå upp halv 7 imorgon. BLÄÄÄ!


image29


EEEHH!


Helgen slut, JAG VILL INTE! :/
Men min helg har iallfall vart väldigt händelserik^ Så i fredags kväll hade jag sett fram emot en kväll framför tv:n, men vart det så? nej!
Kasper ringer o ba "matilda, örby gummi nuuu!" hahaa eh? Aja så blev bara att klä på sig och pallra sig iväg till vivo Örby och möta dom, och sen vidare hem till albin tror ja han hette. det var mycket trevligt.. förutom att det var lite väl mycket tjejer för min smak. Men jäkligt många snygga grabbar. "dreggel" ^^
Aja sen var det bara att gå hem och sova, för kl 10 ringer Sarah och vill att ja ska följa med till staden. Så så vart det, möttes i Zinkensdamm och gick vidare till t-centralen, jobbig promenad haha^^ Kom hem runt 5 och så skirver natalie att man måste med på fest. Pallade egentligen inte med hänkade på iallfall. "fest" kallar inte det där fest men det gick väl an, folket var trevligt så det var ju ett +.

Aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske träffa kasper i stan. 

image25

 

trött



Fullt ös! Helt slut, fest i Älvsjö hos Kasper igår, åkte till stan kl 11 imorse och kom hem ungefär vid 5, och så loggar man in på msn, haha och så skriver natalie. Så nu blir det fest i Hagsätra för hela slanten.
Inte riktigt på det humöret idag, men det får gå iallfall. Sen ska jag bara hem och sova helgen ut.


Fredag kväll

Är trött som fan, orkar inget annat än att bara ligga o töla i sängen. Kan inte riktigt bestämma mig om jag orkar resa mig och göra mig iordning för att gå ut. Får fundera på det där ett tag till tror jag.
Är absolut inte på festhumör, och inte på humör för att göra nånting annat heller för den delen.
Aja hade matte"prov" idag, och jag var såå duktig =) första gången någonsin.
Det var äcklig mat i skolan så vi drog till donken istället, usch vad äckligt det var alltså, får skärpa mig med det där.
Vart typ uppraggad av nån flummig kille idag, HAHAH.. jag o Tobias skrattade så vi vek oss när vi satt på tuben. Ofta nån gör nåt sånt? aja nu ska man inte vara elak, HAHAHA!
Lets Dance, med snygga Danny och GODIS.. sen duschen, sen kanske utgång, får la se.

HEJ SVEJS! =)

image22

HELG!

Så har den veckan passerat, snabbt som tusan. Äntligen fredag!
Så ikväll hade jag tänkt att först gå till solariet och sen är det väl fest, nåt i älvsjö.. hos Kasper, men får se hur det blir med det. Annars blir det väl nån annan stans.. nåt hittar man alltid!
Ska träffa en gammal kompis i zinkensdamm, så får se vad som händer sen!
Ha det fint PÖSSSPÖSS

image21


 

Tjusigt ha ( =


 


kärlek

Tänker inte plugga, fasen va tråkigt.. ser istället på dismissed på MTV.
Sitter fortfarande och garvar åt den som hände idag, inga detaljer :) JAG MÅSTE PLUGGA men jag vill inte.. fy bubblan.
Åt världens äckligaste middag, kebab? fy fan! never again.
Fått nån engelska grej man ska göra, forska om nåt land.. vet inte riktigt vilket land, har valt Australien, men ska nog byta till sverige, kära Sverige! =)
Aja ska nog hoppa in i duschen nu, och knoppa tidigt.. måste nog vara tröttaste människan ever.

image19

segt

Kom nyss hem ifrån skolan, har velat gå hem hela dagen, men Christina tillät inte det.. den jäveln =)
Första gången som vi fått läxa, och jag orkar verkligen inte.. mattediagnos typ och engelska ord.. mest konstiga ord också.. kommer aldrig ha användning utav dom där orden.. men aja!

ÄR SPEEDAD, och pallar inte skriva.. =D
 
tjingelong

image18
så snygg man kan vara =)

gammalt

HAHAHA, hittade den här bilden på förra klassen, var bara tvungen att lägga upp den =) kommer säkert bild på nya klassen nån gång, spännande va? ;) hahah

image17

                                                                             

onsdag och ledig =)

Idag har jag sovit extremt mycket, gick o la mig runt halv 12 igår och vaknade vid halv 12 igen, gick upp och åt fil med musli. Sen la jag mig ner igen och knoppade om. vaknade runt halv 4. Så det känns inte speciellt bra nu med tanke på att jag inte är det minsta trött.
Aja, har kurs i livsmedelshygien på onsdagar kl 2, men hade verkligen ingen lust att gå idag, tycker att den lektionen är så fruktansvärt onödig. Vi går bara igenom saker som står i boken, det kan man väl lika gärna läsa, kan man tycka.
Så idag har jag bara legat hela dagen och kollat på tv. Inte speciellt skoj, men alla andra hade skola så nån annan utväg fanns det inte, tv:n är bara ett jäkligt bra tidsfördriv.
Aja sitter och kollar på http://www.posh24.se/  hittat massa snygga bilder på Zac Efron. Vilken läckerbit alltså.
Imorrn är det skola igen, och jag kan fortfarande inte fatta varför jag Christina och Mathilda hamnade i samma halvklass som 7-8 störande pojkar, inte mig emot. Men Jimmy? seriöst.. vad är det för fel på människan kan man ju undra. Aja 2½ år kvar, häng i hahah ;) Så imorrn då jävlar =)

Nästa vecka är det bara att gå tillbaka till helvetet, skolans kök... o kim HAHAHAA.. "jag känner mig lite ignorerad, av er dock" seriöst, en måndagsmorgon.. man hälsar på människan och hon drar upp hela sin livshistoria.. konstigt att man håller avstånd från henne.

Nu ska jag se några avsnitt utav gossip girl, dock utan svensk text.. menmen vad går man i skolan för.
image16

björne i ett nötskal



HAHAH så skön, vem kan låta bli att älska björn :)

RSS 2.0