Ta mig tillbaks, för länge sen..

Och så var den veckan avklarad, en avklarad vecka tas som en skolvecka. Men det här var mitt lov. Ett lov som jag inte sett skymten av. Har jobbat hela lovet + varenda jävla helg så långt tillbaka att jag inte minns sista helgen som jag var helt ledig. Inte en enda dag ledig och jag ber om att få ledigt imorgon (lördag). Men nejnej, inte alls. Det suger. Mitt liv har definitivt förändrats sen jag blev 18 även fast vissa inte tror det. Jag har helt plötsligt ett ansvar som jag adrig riktigt haft förut. Jag har aldrig tagit ansvar för mina handlingar eller vad jag gör eller ska göra! Och ett jobb, ja du. Jag hinner inte göra nånting. Hinner knappt träffa mina vänner eller rickard heller för den delen. Känns som om det var en evighet sen jag verkligen kunde ha kul med mina vänner. Det är alltid att man måste tänka på att vara hemma den och den tiden för att orka gå upp och jobba. Det var på tok för länge sen man bara kunde skita i det och komma hem när fan man ville. Det hade ingen betydelse om klockan var 10 på kvällen eller halv 5 på morgonen. Man var lika glad ändå. Men nu.... vet jag inte.

Allt går bara för jävla snabbt och snart sitter man där, fast i skiten och bara längtar tillbaka då tiderna var bättre. Mellan 16-18 år. Då var allt frid och fröjd. Förr längtade man bara efter att bli stor, slippa göra som mamma och pappa säger och bara gå sina egna vägar. Nu vill jag vara liten igen, ta mig tillbaka.

Hur som helst, idag har det regnat som bara den, så det vart att sitta inne stor del utav dagen. Var meningen att jag skulle åka till banken och lösa in avyerna så pengarna kommer in på mitt konto istället, och den åka in till stan och handla en canda goose jacka. Men det var ändrade planer. Tror jag gör det på Måndag istället. Så jag pratade lite med Lina istället och så bestämde vi oss för att gå på bio och se High School Musical 3! jag verkligen älskar dom filmerna. Och Zac Efron är farligt snygg, man drunknar in dom där ögonen, nä fy skäms matilda.

Filmen var bra, men jag tycker ändå att ettan och tvåan var bättre, och det vore helt fel om dom gjorde en fyra som det ryktas om. Finns lixom inget att göra det efter. Nu är det bara the end.


Nej men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se på lite tv innan jag ska sova, som sagt, plinkten kallar.


...-

I work so hard (You know, Sometimes like...)
Everywhere I go (Things don't always go your way you know)

I pushed so hard (I mean we struggle everyday, hoping things change)
I'm a keep my head up, make it to the top (Until then, keep your head up)


I worked so hard, to get where I am, tell me why I feel this way? Cause everywhere I go, people don't know, that I'm about to go crazy I pushed so hard, like everyday to really give a damn what they say I'm a keep my head up, I'm a make it to the top, now tell me who will ride for me?Röööösh

Nu börjar allt komma igång på riktigt och jag trivs väldigt bra på burger king nu. Har inga som helst planer att sluta, och om fridays säger att jag bör göra det kommer jag säga blankt nej. Cashflow nästa månad alltså. Räknat ut att det blir runt 6500 kr den här månaden, och det är fan lättförtjänta pengar. Ska jobba nu 21 h under lovet + 20 timmar i helgen. Så det blir inte så mycket partaj eller dylikt för mig det här lovet. Men jag kunde inte bry mig mindre. Känns som om jag kommit ifrån det där på nåt sätt. Jag har ett ansvar och jag vill så gärna fixa det här. Tänker inte ge upp för att stretar emot, jag ska kämpa och klara det här, 2 jobb + skolan. Praktiken på Fridays är väl det som tar emot mest just nu. Trivs och sådär, men det är mycket och jag menar MYCKET arbete som väntar, massa plugg på ett par hundra drinkar + vinlistor och vad all alhohol är. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa just nu.

Imorgon ska jag sova ut riktigt ordenligt så jag är pigg, sen vid 4 ska jag åka och träffa Linn. Var ett tag sn vi sågs och det får verkligen inte bli som förut, att vi tappar kontakten igen. För det tillåter inte jag! Sen efter det, eller kanske före ska jag förflytta mig och mitt pick och pack över till mööther. Förmodligen en dålig idé med tanke på att det är lov, men det har inte så stor betydelse nu, det lär bli att knoppa tidigt imorgon iaf.

Rickard ska ju upp vid 6 på tisdag och jag ska upp 9, så det är bara att knoppa loss så man pallar. Jobbar mellan 11-20 + städning både tisdag och torsdag, och onsdag bara mellan 4-7 så på tisdag kväll ska jag fan passa på att hitta på nåt skojigt. OCH PÅ FREDAG ÄR JAAAG LEDIG :) men jobb hela helgen också, gud vilken rolig människa man har blivit, det är inte klokt.

Nej men, nu ska jag gå ut till pappsen och se klart på filmen, tjoderflöjtSlå den ni!

Första dagen på nya prakitken är avklarad, lättad över att människorna är så trevlig + att Kim är trevlig. Allt blir så mycket lättare när dom vill hjälpa till, se till att jag lär mig nåt utav att vara där. Tvärt emot vad dom på Grand ville så. Idag jobbade jag ifrån 10-17, jag har mest fått gå ut med beställningar idag. Knasiga namn och man blir lite nervös när man ska presentera maten för gästerna, speciellt när man inte vet vad allt är. Hade i läxa att lära mig lunchmenyn men det var lättare sagt än gjort kan jag säga. Det är bara massa cheeseburgare o skit. Cheeseburgare med bacon o nån med lökringar? vafan är det för mat. Aja för mig vart det ceasarsallad till lunch, den var skit god:)

Efter jobbet mötte jag mamma i stan för att gå o kika efter ett par svarta byxor att ha i jobbet. HIttade ett par på H&M. Dom lär inte endast användas i jobbet, dom va sjukt snygga. Sen blev det Pizza Hut med moder, skit gott:)

Imorgon slutar jag 3, och då är det bara att åka direkt till Burger king, börjar klockan 4 där och jobbar tills strax efter 7. Blä för det här, har aldrig nån tid för nåt annat.

Och nu kom jag precis hem, så jag sitter här o degar lite framför datorn, ska snart knoppa så är jag pigg som lärka imorgon.

Tjoderflöjt!

Let the game begin.

Har inte haft tid och skriva i helgen, men intervjun gick prima och jag har nu prakitikplats på Fridays. Ääär helt exalterad över hela grejen. Men nu är det MYCKET plugg. Tills imorgon ska jag ha lärt mig alla bord + lunchmenyn. Men på intervjun så trodde jag att Kim, chefen skulle vara sträng o skit, men han var jätte trevlig och så det känns jätte bra nu. Ska bli spännande.

Iallafall så har den helgen var übertråkig. Har jobbat 10 timmar om dagen, både öppnat och stängt. Fyfan för Burger King.
Så har jobbat och vart med Rickard hela helgen, Eller i Lördags träffade jag Lina, eller var det i Fredags? Aja skit samma, vi åkte iaf hem till vad han nu hette. En kille som hon träffade när hon var i Alanya. Slutade inte så trevligt så vi åkte hem till Lina, och sen åkte jag och sov hos Rickard. Det var min Helg, känner mig jätte tråkig så jag mååååååste ändra på det här.
Nu blir det fan fest för hela slanten nästa helg! thats it!

Nu ska jag återgå till bordsrummer och menyer så skriver jag hur första riktiga arbetsdagen gick tomorrow:)

LÖÖÖVE

Klara, färdiga.. GÅÅÅÅ!

Idag gäller det, klockan 3 ska jag iväg på arbetsintervju på Fridays i Kungsan. Är sjukt nervös därför att chefen för baren har asmånga krav på mig och jag vet inte om jag kan leva upp till allt som han förväntar sig av mig. Har suttit och pluggat in drinkar som en galning men hur jag än gör så kommer jag aldrig ihåg vad alla drinkar innehåller. En del sitter som sten och vissa kommer jag knappt ihåg namnet på. Bloody Mary är väl den som fastnade bäst, men jag säger fortfarande Tomat"sås" istället för tomatjuice :). Usch tänk om man säger det till honom, inte okej! Mojito, san fransisco, irish coffé, black russian, dry martini, tequila sunrise.. det är väl dom som sitter för tillfället. Men det är bara att köra på.

Imorgon är det jobb igen, från 10-7 både lördag och söndag. Skönt att jag vart ledig både igår och idag, så är det väl större chans att jag pallar.

Nej men nu ska jag fortsätta plugga så skriver jag sen hur intervjun gick, hoppas bara att pellejönsen till chef inte är allt för sträng! wish me luck
... TJOFLÖJT!

Och, såååådär ja! :)

Och där var den helgen över, riktigt pissig helg. Vart har mitt liv tagit vägen. Förut bestod mitt liv utav vänner och alkohol. Nu är det jobb och sömn. Och det passar inte mig känner jag. Jag vill ha tillbaka mitt gamla jag, jag som inte tjänade ett öre själv utan var bara ute o krökade både fredag & lördag. Kan låta lite enformigt men det passade mig. Det började i Fredags med att jag sa upp mig från Grand Hotell, gick därfirån med ett stort jävla leende på läpparna och ba "YÄÄÄÄZ". Sen efter det så åkte jag hem och var hemma i ungefär 30 min och så tog jag bussen till skolan för att prata lite med Bert. Vi kom fram till att jag skulle kika runt och se vart jag skulle vilja praktisera. Sa direkt Fridays, så dom ska ringa och checka läget. Om jag minns rätt så spenderade jag fredagskvällen med Rickard. Sen var det bara för oss att gå upp vid halv 9 på lördagsmorgon för att jag skulle vara på jobbet klockan 10.

Kom ifrån jobbet klockan 7, slutade egentligen halv 6 så vart lite sne. Att jag skulle städa allt själv också, säger bara att det där placet är oseriöst X 1000. Den kvällen var jag helt jävla slut, skulle ha gått på fest men jag satte telefonen på ljuslöst och så somnade jag halv 9. Vaknade av vibrationen vid 10, och Rickard kom hit och sussade. 

SEN UPP SAMMA FUCKING TID PÅ SÖNDAG, meeeen.. vi försov oss :) Kom till jobbet strax innan 12. och jobbade tills 7. BLÄÄÄ! det positiva i det här är att det blir cash nästa månad, yeye. Efter det kom jag inte ihåg vad jag gjorde? Jo juste, åkte hem till rickard och så åkte vi hem till mig sen.

Började klockan 9 igår och slutade 11, onödigt att ens gå dit menmen. Och igår kväll råkade jag späära mitt simkort så imorse ringde inte klockan och jag vaknade halv 11 :) vilket betyder att jag hade försovit mig. Menmen, sånt händer.. dock alldeles för ofta. Imorgon börjar jag klockan 1 till 3. SOVMORGON! :D


Har man tråkigt så har man!

1. Vem ringde dig senast?
Joakim
2. Vem ringde du senast?
Däddhy
3. Vad står det i ditt senaste sms?
Skit i det du:)
4. Vad står det i ditt senaste skickade?
"Haha yey XD<3<3"
5. Vad står det i ditt 3e senaste sms? ";)
....
6. Ditt 5e senaste sms?
Raderar alla skickade sms, så har inte en aning!
7. Vem ringer du oftast?
olika
8. Vem ringer oftast dig?
Men vad är det för frågar ^o)
9. Hur mycket pratar du i telefon om dagarna?
för mycket
10. Har du abenomang? 
Nej, men hoppas på att få tillbaka abonemanget NUNUNU!fyra SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
lätt
Skulle du vilja väga mer?
nej?
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
varför inte
Skulle du vilja dricka dig full nu?
aldrig i livet, nu vill jag bara sova.


Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Kan du slicka dig på näsan?
ehm nej, tack o lov

Kan du kolla i kors med ögonen?
ja

Kan dina föräldrar lita på dig?
tveksamt

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
nej, jag tycker om att prata!

Kan du vara på fest utan att dricka?
ja

Kan dina vänner lita på dig?
självklart

Kan du tänka dig att pierca naveln?
ja, funderar på att göra det!

Kan du suga?
haha whööt*?
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
NÄÄÄ, att shoppa är livettolv HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
mm

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
ja

Har du ett syskon?
lillebror

Har du varit full den här månaden?
yes sir
Har du någonsin haft sex med någon?
ja |-)
Har du borstat tänderna den senaste timmen?
ja, faktiskt

Har du pussat någon som är fyra år äldre?
jopp

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
nje

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
japp

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?
mjo ^^ inte okej någonstans!

Har du haft sex med mer än tre personer?
ja, men inte samtidigt

Har du ljugit på någon fråga än då?

nix


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?
vet inte, bästa vän? har flera nära vänner.
Vem hade du senast sex med?
det du

Vem vill du bli full med?
?

Vem är den bästa artisten?
finns flera.

Vem pratade du senast i telefon med?
Jocke

Vem har du en liten crush i?
Chase Crawford
Vem är snyggast i världen?
Knepig

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
ingen? spolar hellre ner det i toaletten:)

Vem är snällast i världen?
jag

Vem vill du prata med?
ingen just nu

Vem sov du med senast?
rickard

Vem såg du full senast?
minns ja inte

Vem vet allt om dig?
ingen

Vem kysste du senast?
rickard

Vem kramade du senast?
hm
Vem kan berätta allt för dig?
mina vänner

Vem kan du berätta allt för?
undra det
Vem hatar du?
finns flera..


Att det kunde förändras på 2 sekunder

Idag på jobbet var jag på ett riktigt risigt humör. Trivs inte på prakitiken och jag tror jag satsar på att bli massmördare istället. Jobb med männiksor på det här sättet funkar inte. Alltså inte människor allmänt. Utan som på Grand Hotell. Jävla överklassbitchar som kommer dit och bara finns där. Man sliter som en jävla jude och fanskapen bara stapplar in där och tar över. Står och putsar dom där förbannade besticken och så kommer det en man och tar av dom lixom. Jag ba: nej inte dom.. så ba "thank you" då höll jag seriöst på att bara tappa allt... var lättretlig och allt gick kepprätt åt helvete. Nu har jag kommit fram till att jag byter prakitk. Kanske inte den här veckan men nästa. 

Aja, gick därifrån vid halv 12, sa att jag skulle till tandläkarn. Sen gick jag hem och sov i typ 3 timmar och åkte sen till telefonplan och mötte rickard.

Åkte sen hem till honom, och sen kom pappsen och hämtade vid 7. Min dag slutade på donken och nu ska jag snart sussa kudde. HEJ DÅ!


Back on track

Jag är så gott som frisk och sitter här och ugglar i sängen med datorn i knät. Är inne på mitt fjärde avsnitt utav Desperate Housewives. Var ute ett tag förut och träffade Joakim och company, men eftersom att "jag vet inte" verkar en sån populär fras så drog jag hem. Folk som inte vet vad dom vill göra och bara står som ett gäng muppar tänker då inte jag joina. Hur som helst så var det jobb idag. Var inte ett långt skift men den sista timmen var så otroligt att gå o dränka mig nånstans. Just idag hade jag ingen lust att ge bra service. Var bara allmänt otrevlig och ville inte ha nåt med varken arbetskamraterna eller kunderna att göra. Hela grejen känns bara så oseriös och jag vet inte hur länge jag kommer hålla fast vid de här jobbet. Har funderat ett tag över att börja söka jobb igen, men ha det här jobbet undertiden och se om det dyker upp nåt bättre, som kanske faller mig i smaken också.Iallafall, när jag slutade vid 4 så skyndade jag mig ut ur nacka forum och in i första bästa buss. Känns alltid lika skönt att åka därifrån. I slussen väntade jag ett tag på Rickard och Marcus. Sen tog jag tåget hem. Pappa har gått och köpt en ny tv. Stor jävla 42'' plastma grej. Förstår mig inte på sånt där. Så jag fick den gamla och sebastian tog min. Så nu är det ombytta platser på elektroniken här hemmaXD

Imorgon är det jobb igen. Hela 5½ timme. Och jag som är helt slut efter 4. Haha jag är alldeles för bekväm och bortskämd för att fixa sånt här. Ne fy vad jag klagar.. nu räcker det! Ska sätta på avsnitt 13 på säsong 4 nu.Mössan är bara föör mysig

"Rubrik"

Tjoflöjt! Andra dagen hemma ifrån skolan. Och den här gången är jag verkligen dålig. Igår hade jag såå ont i magen att jag trodde jag skulle dö haha. Ont i kroppen och orkade knappt stå upp, kändes som att  jag skulle välta vilken sekund som helst, Det var inte kul någonstans, fyfan säger jag bara.

Imorgon hoppas jag väl på att kunna gå iväg till skolan. Måste prata med Bert också, vilket jag skulle ha gjort i måndags.
Jobb imorgon också, heela helgen. Sen börjar Grand Hotell veckorna också på Måndag. Inte sugen på det någonstans, mycket skönare att vara i skolan. Vi går ju bara från 9-12 på dagarna.

åker tillbaka till pappsen idag, så han kommer och hämtar mig vid 4 eller nåt, nu ska jag bara hitta nåt att döda tiden med! :)

MORSNING KORSNING.

RSS 2.0