Time to get this over with ..

Nu är den här veckan snart slut, och jag har inte jobbat nåt med matten varken förra veckan eller denna. Har fastnat och satt och väntade 5 dagar på att min mattelärare skulle svara på mitt mail. Så bokade vi tid idag klockan 2. Så går jag dit och fanskapet är sjuk. Kunde inte ens resa på arslet o ringa och säga det. Snacka jag vart lack när jag om dit. Så åkte jag in till stan efter det, för att sebastian skulle lämna in ett par byxor som skulle sys upp, men som vanligt kom han inte in. Var sjukt irriterad där ett tag så jag gick runt i stan och lallade. Köpte 2 tunikor, strumpbyxor och massa nya underkläder, som jag verkligen inte behöver. Men det var nyheter så jag var tvungen.

Sen åkte jag hem vid 4, gick hem och kollade på The hills och Life of Ryan. Och sen vart det potatisbullar för hela slanten. Kvällen slutade på Coop med mami och bror, handlade mat inför helgen så man slipper följa med och handla. För jävla jobbigt när man inte har lust, saknar att ha bilen. Hoppas på reparation utav bilen efter utomlandsresan.

Det är ju bara 43 dagar kvar tills vi far iväg till värmen. Till Sharm el Sheikh i Egypten, ska bli så skönt. Mamma betalade in det sista idag, så nu är det på riktigt. Sola och komma hem som pepparkaka.




Nu sitter jag bara här, kollade på "bakom stängda dörrar" den var rätt så bra, och så tog precis SATC slut. Har precis målat klart naglarna som jag försökt få perfekta hela kvällen. Målat och tagit bort 3 gånger, nu är det bara att sitta stilla och låta det torka så att det blir bra, annars blir jag ledsen i ögat...


Vad ska man säga..

Gårdagen vart kanske inte precis så som man hoppats på att den skulle bli. Men nu är helgen över igen, så det finns inte så mycket man kan göra åt den saken.
Drog mig ut vid halv 11 nångång och åkte in till slussen där jag så småning om skulle möta Natalie och Lina. Sen tog vi bussen 1 station mot "sofia". Vi hamnade på nån fest med Jimmie, felix och massa andra pojkar. det var helt okej tills 8 bitchiga tjejer kommer in och nästan sparkar in toadörren. Man kan ju undra hur tjejer är skapta. Fattar inte riktigt, är inte så själv så jag vette tusan hur dom tänker. Tjejer är ett mysterium :).

Men efter det bar det hur som helst av ut till hässelby. 30 min på tunnelbanan och när vi skulle byta till buss missade vi den precis. Så en väntetid på yttligare 30 min väntade oss. Vilken tur att vi träffade en trevlig prick som fördrev tiden. 40 min senare var vi framme och 3 pojkar kom och mötte oss. Jag la mig direkt i sofffan och somnade som en stock. Var hur trött som helst. Men dom har dragit ner på jobbet rejält nu, gått ner från att jobba minst 24h/v till minst 4h/v. Känner att det kommer bli kämpigt att få fram pengarna till resan och allt annat som står på listan. Rätt många loppor som behövs få ihop nu för att det ska gå runt. Men har börjat söka nytt jobb nu så det är bara att hoppas på att nån nappar.

Imorgon ska jag till tandläkarn, är lite skraj. Tycker inte om tandläkaren. Men efter det ska jag köpa min ipod touch. Värt mödan :)

PUSS&KRAM

Jag tänker INTE!

EEY HALLÅ MINA VÄNNER! :) I'm back.
Dålig uppdatering (igen), men ska jag vara ärlig så är det inte så mycket som händer nu. Det är mest jobb och plugg som gäller nu. Har tryckt gasen i botten vad det gäller matte. Och det är väldigt bra för att vara mig. Nu siktar vi mot högre höjder, vilket i den här meningen är VG I MATEMATIK! Sitter och tragglar men kommer faktiskt ingenvart. Har fastnat på nån knölig uppgift som vägrar lösas. Men vad gör man, hoppas på att få lite hjälp från skolan nästa vecka så jag klarar det här. Klara A-kursen tills sportlovet, sen dags för praktik.


Idag har jag bara pluggat och jobbat, åkte iväg med papi ett tag förut och köpte hårfärg och lite smått och gott. Så är frillan chokladbrun istället för ljusbrun. Det vart riktigt tjusigt. Nu är jag död så jag ska nog bara ta det lungt ikväll, jobb imorgon också så det är bara att hänga i. Cashen behös nu när resan ska betalas och så åker jag ju även till egypten om lite mer än 1½ månad, det ser vi fram emot.

Det var meningen att det skulle vara fest hemma hos Kristoffer imorgon men det vart ändrade planer när hans mamma beslöt sig för att komma hem. Så jag tog ledigt på söndag helt i onödan. Så imorgon blir det inget soffsittande, imorgon ska det hända nåt kul annars blir jag seriöst deprimerad. Och det vill vi inte vara med om!

Nu ska jag fortsätta se 8 mile, sjukt länge sen man såg den.. men den är faktiskt fortfarande lika bra som den var förut.


PUSS&KRAM
 

Helt enkelt

Nu var det väldigt länge sen jag skrev blogg, det har vart mycket på g och jag har inte hunnit helt enkelt:D
Allt blir mycket roligare när man har mycket på g och alldeles för lite tid. Då slipper man sitta rätt upp och ner och vänta på bättre tider. Det är dom stunderna man har tid med blogg som är dom mest tråkiga :)
Menmen, nu efter 3 veckor är det dags att börja dra sig mot älvsjö och hem till däääddhy igen. Så nu lyssnar jag på Birthmark med akon och plockar ihop mina stuff. Den låten är btw guld värd. Akons senaste album är helt UNDERBART:)

Helgen såg ut som den gjort dom senaste månaderna. Jobb och fest, men det har inte vart så jätte långa shift. 4h lördag och 6 timmar söndag. Vad jag gjorde i fredags har jag faktiskt inte en blekaste om så vi fortsätter till lördagen. Då har det partaj hos Kristoffer där man träffade gänget från nyår. det var rätt B så det blev att jag satt och pratade i telefon med kjell typ hela kvällen typ. Natten kanske man ska säga, jag var hemma vid halv 4 nångång tror jag.

Eller va tusan, nej.. festen där var i fredags! Och i lördags somnade jag som en stock vid 1tiden. Haha där satt den.
var hur trött som helst och så var det som vanligt jobb på söndagen så jag tog tillfället i akt och gick och la mig tidigt. men jag blir inte pigg hur länge jag än sover har jag kommer på. Man är nog piggare ju färre timmar man sover. Tänk så knasigt allt kan bli.

Men nu ska jag återgå till mitt strumpletande, köper strumpor i omlopp men det slutar som vanligt med att det bara finns en av varje när man tvättat. Nån är minsann här och norpar mina strumpor, som verkligen inte är okej någonstans.

Fyra av låtarna jag verkligen fastnat för med akon. Helt sönderlyssnade, men dom är fortfarande lika bra:)




Birthmark


Sunny day

Clap again


Beautiful


PUSS&KRAM


9 januari 2009

Nu sitter jag här tio i 4 på morgonen. Kommer förmodligen få vara ledig fram tills typ sportlovet och fortsätta plugga matte. Ruttnar på det här, det är sjuk trist att bara sitta här när resten är i skolan om dagarna. Måste ut på en praktik nu innan jag seriöst får tuppjuck.
AJA.. sitter här och skrattar för mig själv, hittade nån skämtsida på internet och just nu skrattar jag åt precis allt.

En patient kommer in till doktorn och säger:
- Lova att inte skratta.
- Naturligvis, jag har arbetat som läkare i 20 år och jag har aldrig skrattat åt en patient.

Patienten tar då av sig byxorna och kalsongerna och visar upp det i särklass minsta könsorgan läkaren har sett....
Det är inte större än korken på en kulspetspenna.

Läkaren kämpar för att inte börja skratta, men kan inte hejda en fnissning som utvecklas till en ordentlig skrattattack...
I flera minuter står läkaren dubbelvikt med tårarna rinnande innan han kommer till sans ch säger:
- Jag ber så mycket om ursäkt, jag vet inte vad som tog åt mig. Jag lovar att det inte kommer hända igen.
Okej, vad har du nu för problem?

Patienten säger: - Den är svullen......


Jag är gammal och har varit en renlevnadsman hela mitt liv. Nu ska jag ändra på det. I min ålder måste man ta chanser till ett längre liv. Nu ska jag börja både röka och supa mer och mer. Massmedia har ju otaliga gånger basunerat ut att "ungdomen både röker och super mer och mer och dom blir bara yngre och yngre".


Haha den första är bara för rolig, min humor i ett nötskal. Menmen imorgon ska jag åka med Lina till skärholmen och lämna tillbaka en grej och sen direkt vidare in till stan och möta Emelie och Natalie. Vi ska boka resan till Magaluf. Det ska bli så kul att åka med flickorna!

Men nu ska jag faktiskt gå och knyta mig så jag kommer upp vid halv 1 imorgon.. *wow*.

PUSS&KRAM

Le och var glad!

Vart lite dålig på att uppdatera, men har inte haft varken tid eller lust att sitta och skriva blogg. Har vart ensam hemma i princip hela lovet så det har vart full rulle. Mamma ligger i Teneriffa och steker medans jag sitter här i kylan och väntar på att det ska bli 14/3 så jag också kommer till värmen. Nu i Januari ska vi boka Magalufresan också, förhoppningsvis nu den här veckan. Så det inte blir försent och dom bästa resorna är borta. 

I tisdags var det full rulle med att handla och fixa inför tjejmiddagen på onsdagen. Natalie planerade och donade och jag hängde bara efter. Ungefär så det brukar se ut. Det blev tacos och kladdkaka till efterätt. Det var riktigt trevligt.
Efter det var det meningen att jag skulle spendera nyår med Linn, ebba och company. MEN.. det blev ändrade planer så jag hängde på dom andra flickorna istället. Och det bar först av till Liljeholmen, efter lite skrikande från Natalies sida så åkte vi till Lidingö och spenderade tolvslaget på nån bakgård där. Inte det roligaste men vi bestämde oss för att bege oss till Liljeholmen iallafall, och då var klockan ungefär halv 1. Sista bussen hade gått så det blev att åka lidingöbanan.

Efter ett tag kom Lina och Emelie och efter det Jimmie Och Felix. Allt slutade lite problematiskt så jag gick hem och sov nån gång runt 6.

Jag och Linn


jag, linn, paulina, frida, alexandra, elina och Alicia under middagen!


Alexandra och Frida


Natalie och Paulina


Jag, Natalie, paulina och Frida på Lidingö.


Torsdag: Absolut tråkigaste dagen på året, då alla är bakis och man sitter hemma i soffgruppen med en pizza. Alla utom jag dåra. Jag låg och sov till kl 6 tror jag. Sen kom Lina hit vid 11 och så knatade vi iväg till donken.

Fredag: Åkte vi till Alby till gamla gänget, Micke simon och deras pojkar. Vi åkte hem nån gång vid 3 och jag gick hem och satte mig vid datorn, och somnade vid 7 nån gång som alla dagar. Kommer bli knas när skolan börjar. Kommer inte ihåg vad jag gjorde på dan i fredags men det är ovesentligt:)

Lördag: Igår låg jag och sov hela dagen, börjar bli lite enformigt.. men det är vad som hänt så vafan! :) Sen åkte jag till Joakim och kollade på film med 3 av hans vänner. Typ hajen eller vad det var för nåt. Vet inte riktigt, den var så tråkig så jag somnade mitt i filmen. Så kan det gå.

Och idag kan nog alla gissa vad jag har gjort hittils, nu sitter min bror här och väntar på max och sjunger med till Kjell Höglund. Man kan skratta sig lycklig.





PUSS&KRAM

RSS 2.0