alldeles för nära

Så nu har jag fixat allt inför resan + att jag fått sola lite.
Åkte in till stan och lämnade in skorna för omklackning. Och sen mötte jag lina, emelie&christoffer. Vi gick först och växlade pengar och sen gick vi runt och kikade lite. jag köpte en jeanskjol och en snygg topp. Efter det åkte jag och mötte Helena i Slussen för att sen möa Rickard och åka och sola någonstans åt helvete! Är iaf hemma nu, så ska börja packa för att sen köra över väskan till Lina. Det blir donken för hela slanten i natt..!

HÄR KOMMER VI!

Snart bär det av...man är ju rätt förväntansfull?

NU ÄR VI SNART PÅVÄG!!!

Tisdag 2009-06-30 kl 07:15



Orup - Magaluf

MÅÅSTE SÅ SPELAS DÄR NERE. Köpte ett par högtalare till ipoden idag. Man kan ju inte åka ner utan tillgång till lite musik(?)

Lite mer än 1 dygn kvar!

Idag har jag och Linn legat på apberget i stort sett hela dagen. Stekt som galningar, nu jävlar:)
Blir samma sak imorgon, ska bara in till stan och först lämna in några skor för omklackning sen förbi H.M och köpa en jeanskjol och nån topp jag såg häromdagen. Men har shoppat ganska flitigt som senaste dagarna så det kanske får vara stopp snart?

Får se lite imorgon vart vi går någonstans, nånstans där man kan bada iaf. Man dör ju ifall man inte får svalka sig.

Nu kom pappa hem med pizza, så jag ska kolla klart på ghostrider nu!



DET ÄR NÄÄJS :)

It is what it is.. eller hur...

Nu är jag helt slut efter en heldag i solen! Började med att jag mötte upp Chrstina inne i stan vid 12 rycket. Vi gick runt och kollade lite, blev bara hårfärg/solkräm/ ny rakhyvel+raklödder. Sen kom även Helena in vid 1. Orkade inte gå i stan speciellt länge, så redan vid halv 2 började jag och Helena dra oss mot Fridhemsplan för att gå och lägga oss och sola i rålambshovsparken ett par timmar. Vart iaf 3 timmar om inte mer! Så idag har jag fått färg. Inte vart mycket solade för min del så jag måste komma ikapp nu. Nu för tiden har jag lätt för att bli brun så det ska nog inte bli några problem!

Det blev hemmakväll för min del idag, det var meningen att jag och pinglorna skulle ut på krogen, men grejen var att ifall vi fick ihop 7 st så skulle vi få gratis inträde+drinkbiljetter. Allt det för att Nathalie känner någon snubbe som jobbar inne på "huset". Men eftersom att det inte blev som vi tänkt oss och några backade ur så beslöt jag mig för att stanna hemma istället. Det behövs, har ingen lust att dricka nu så nära inpå Magaluf, eftersom att vi alla vet att vi 4 kommer spåra ur totalt.

Imorgon ska jag iallafall åka till det såkallade apberget i Aspudden med Linn och sola galet. Vi ska åka redan vid 11, så det blir en till heldag! Så får jag se lite vad som händer imorgon kväll. Måste börja packa inför resan, och inhandla det sista! Vilket är typ nudlar(?) haha, är så kräsen när det gäller mat att det inte är klokt, så det känns bäst att ta det säkra före det osäkra. Och även shampoo&balsam och några nya lite tunnare skor.

Men nu ska jag återgå till filmen, och sen ska jag faktiskt sova. Är helt slut. Förstår inte varför.



PUSSPUSS


OH YEAH... snart 3 dagar?

JAG HAR SEMESTER!!!! Nu jobbar jag in förrän efter vecka 30 igen. Eller aah jobbar 9/6 men sen är jag ledig fram tills dess. Ska bli såå underbart! Den här veckan har vart helt förjävlig. Varje morgon har man verkligen övervägt att gå och hänga sig eller nåt haha, njae kanske inte nåt sånt dramatiskt.

Åkte in till staden efter jobbet en stund och shoppade lite, in imorgon igen! Hatar den här rean, det är bara massa skit som ingen vill ha! Jag lägger hellre lite mer på ngt som man verkligen tycker om och som inte går sönder efter första tvätten. Så trött på dålig kvalité! Och som jag trodde så brann det i plånboken! Inte alls okej! :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska vi flickor förmodligen ut och sätta oss på nån mysig uteservering och bara ta det lungt! Partajandet börjar på tisdag, och då jävla säger jag bara :) Vi kommer gå ut och göra stan osäker i Magaluf! Alltid kul!

PUSSPUSS

Fredagskvällen med pinglorna!

4 FUCKING DAGAR KVAR!

Så, nu har jag alldeles nyss börjat. Enda anledningen till att jag ens orkar sitta här kl 8 på morgonen är att tanken på att det är sista arbetsdagen och om 4 dagar åker vi iväg. Gick upp vid kvart i sju, och direkt när man går utanför dörren gormar pappa att Michael Jackson är död. Då var det bara.. "Jaha, tråkigt för honom". Nu kommer man få höra det där i en evighet, och jag kan inte säga att jag bryr mig speciellt mycket. Visst han gjorde endel riktigt bra musik, och var väldigt stor i USA. Men det var ett bra tag sen man hörde något om den människan här i Sverige. men så mycket ont som han gjort sin kropp så kom inte det här som en chock precis.

Aja vi byter ämne istället. jag slutar klockan 1700 idag och då får jag se lite vad jag ska göra, om jag åker in till stan eller nåt. Ska iallfall sola. Och sen gå ut på en krogrunda senare ikväll. Blir förmodligen detsamma imorgon kväll. 

Ska träffa Christina och kanske helena i stan imorgon för att shoppa lite, och sen tänkte jag att man kunde lägga sig i Rålambshovsparken och sola. Vilket jag även ska göra på söndag OCH måndag :) hihi, me likey! Men nu ringer det så jag ska återgå till arbetet. "samtrans matilda".

 

Att vara, eller vad?


Sådär blev rummet, upp med några gardiner och upp med lite tavlor och kraffs på väggarna och köpa en ny spegel. Ochså ska även tv:n upp på väggen. Sen är det helt perfekt :)

20grader+ och jag får inte sola! 5 dagar kvar btw! ;D

Fortfarande lika fint väder, och jag sitter fortfarande instängd mellan dom här 4 väggarna. Det är för varmt för att sitta här just nu! Bella&Cecilia har sprungt ner till Pressbyrån för att köpa glass. Då blir allt mycket bättre, lite glass och matilda blir glad igen XD

Efter jobbet ska jag och mamma åka in en sväng till stan och kika lite, det kommer brinna i plånboken nu känner jag. kanske dags att lägga undan pengar och börja spara nu lönen är så pass hög som den är.

Menmen, nu kom min piggelin, så nu ska jag gå tillbaka till arbetet...det ringer... bläääää

The outfit for today

I've totally lost it, it's over this time.. OVER!

Ännu en dag avklarad, blir sååå deprimerad av det här. Det är så jävla fint väder, och jag börjar jobba när solen går upp och slutar när den håller på att gå ner. Har en lunchrast på en timme som jag spenderar sittandes på en bänk utanför. Men vad är det lixom, när alla ligger ute och steker i solen och käkar glass!

Lite glad är jag nu iaf, har fått min semesterersättning från BK så jag har fått en jävla bra lön den här månaden. Så på Lördag ska jag in till stan och shoppa!! hoppas på att Chrstina går med på det bara, dags att träffa henne också innan man åker till Magaluf. Sen ska jag ligga och sola hela söndagen och bara gå runt och steka i stan på lördagen. Enligt smhi ska det bli över 30grader på söndag, och även vara väldigt varmt på måndag. Jag kommer bli väldigt brun innan Magaluf. Se upp!

Men nu ska jag äta upp min vattenmelon *MUMS BTW* och sen hoppa in i duschen så jag kommer isäng lite skapligt ikväll. Är så trött på morgnarna att man överväger att sätta sig i garderoben och hm.. stänga dörren(?)




PUSS&KNULL

Dags för nedräkning... 6 DAGAR KVAR TILLS MAGALUF :)

Snart dags  för sängen, men jag passar på att skirva lite i bloggen medans det är reklam på 2½ men. Idag jobbade som sagt 9-18 och så efter det åkte jag direkt hem och bytte om för att sen åka hem till Natalie. Där även Josefin & Helena var. Vi skulle äta lite ihop. Blev nån kycklinggryta med ris och jordgubbar med glass till efterrätt :). Efter middagen kom några pojkar förbi, var inte speciellt uppmärksam när dom hälsade, så jag kommer fan inte ihåg deras namn XD det var bara massa smeknamn och knas! Så det blir pojke1, pojke2, pojke3 &Helenas pojke...4 :)

Jag, Helena & Joefin drog hem för att sussa, så man orkar morgondagen. DET ÄR SÅÅÅÅ BEIGET ATT JOBBA NÄR VÄDRET ÄR SOM DET ÄR... vädret sviker mig alltid när man är ledig. Men nu passar det minsann bra för solen att skina.. UP YOUR ASS :)..

Aja, time for bed... har längtat seriöst hela dagen! Och jag får sova enda tills 08:10 :) YEY! *suck(?)*


Början på en förbannat beige vecka? Säger då det..

Sådär då, nu är det inte många timmar tills jobbet drar igång, och jag är inte sugen överhuvudtaget. Tacka fan för att det bara är en vecka nu, och så en dag efter magaluf. Sen har jag faktiskt min första semestervecka. Den andra kommer inte förrän i Augusti. Så det kommer bli drag och jag lär inte hänga med fullt så bra som resten. Men har nyss börjat jobba, så vem kan förvänta sig det.

För dom som inte vet vad jag jobbar med, så pratar man mest i telefon och bokar upp körningar. Som ett taxiföretag. Fast det är för barn och människor med nåt handikapp. Låter säkert rätt trist, men det är lättförtjänta pengar och jag ska vara glad att jag fick ett jobb överhuvudtaget så jag kunde säga upp från bk, som jag velat göra sen jag började typ.

Lär säkert inte hända så mycket i sommar, mer än att jobba det vill säga.

  • Hoppas på att det blir en tripp med en ålandsbåt, som jag & Lina har pratat lite om.
  • Blir väl nån semster med mamma v.29
  • Semester med pappa v.32. Blir förmodligen att vi åker till Sundsvall till farmor&absolut inte farfar
  • Sen umgås med kompisar den resterande tiden
Dags för sängen så man är pigg! 9-18 hela veckan.. Dags att dö nu eller :)

PUSSPUSS

YÄÄÄÄY

Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi åker till Magaluf, snacka om att jag LÄNGTAR!


  

Midsommarhelgen

Och där var midsommar över! Det blev att mamma, jag och Helena åkte ner med tåget igår morse. Vi var supertrötta eftersom att vi var på den där festen i Tyresö i Torsdags. Vi var riktigt sega när vi kom ner dit. Jobbigt att först åka pendeltåg i nästan 45 minuter och sen buss i lite mer än 30 min. Så det kändes väl sidådär, trodde vi skulle ha fått tillbaka bilen men den är tydligen inte färdig förrän nästa vecka. Ska bli så skönt att ha bilen igen, så man slipper det här.

Vi hade iallafall skitkul där på landet igår, även fast i var 2 tjejer och 10 killar (jag, helena, dalbjer, garpen, jocke1, jocke2,jocke3 ^^, mattias, robert, jimmy, daniel och sebastian). Vi spenderade större delen av tiden nere i bastun. Men när kvällen började lida mot sitt slut, som även jag gjorde. Var full som ett ägg och varken mamma eller morfar kan ha vart speciellt glada på mig när man ramlar in. Men det var ju midsommar, men jag säger bara... ALDRIG IGEN. Den här bakfyllan är inte att leka med, känns som att man har feber och balansen sviker mig stup i kvarten.

Nu ska jag snart gå och sova så jag är utvilad tills imorgon, får se lite vad som händer. Börjar iallafall jobba på måndag, och jag känner att jag verkligen behöver vara utvilad för att palla 9 timmar om dagen hela veckan. Sen drar vi iväg till solen&värmen. Har verkligen längtat efter det här, och nu börjar det dra ihop sig.

Jocke, Helena & garpen


robert & jocke


jocke


Dalbjer


helena & jag... (fin bild^^)

Ett herrans liv

Nu är jag hemma, tidigt är det.. men skönt! Åkte in till stan runt 7 och mötte Paulina&Helena vid Åhlens. Och så gick vi vidare för att hämta ut våra biljetter till bion, vi fick även sällskap av Josefin, riktigt skoj :)
Sen gick vi och tog en pizza i kungshallen. Bion började inte förrän 20:50 så vi fick sitta och vänta ett bra tag. Men det var det värt, filmen var verkligen sevärd och jag tyckte den var väldigt rolig. Även fast jag alltid skrattar typ 10 minuter efter att alla andra skrattat, då man fattar vinken lixom XD.

Iallfall, imorgon ska jag sova ut. Det ska ändå regna(?) så vem bryr sig. Sen på kvällen blir det fest i Tyresö med flickorna. Det är med massa lumpenpojkar, Me likey :)


PUSS&KNULL

dont try to fix me im not broken

"Festen" i haninge var väl inget att hurra för, vi drog vidare in till stan igen där vi träffade felix och company i Liljeholmen. Nu är jag iallafall hemma igen. Mår dåligt igen så det var förmodligen det bästa just nu. Imorgon är det onsdag och då ska jag träffa helena och Paulina, får se vad vi hittar på för nåt skoj :)

Nu är det bara att planera resten utav veckan också. På torsdag är det fest i tyresö och på fredag vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen åker jag till landet eller så stannar jag hemma och träffar vänner. Som inte är "the crew" då kommer jag bara bli på dåligt humör igen, och det pallar jag inte.

Magaluf börjar närma sig och jag är inte säker på att jag vill åka längre.. Kände för att fixa läkarintyg istället, men Lina fick mig på andra tankar. SÅ FUCK OFF! Finns bara en anledning.. som jag inte tänker berätta här.
Jag kommer ha kul, göra precis vad jag vill.. och UMGÅS med vem fan jag vill.. ha det så kul!

och så fick jag avreagera mig haha, vad har man inte bloggen för. Men nu ska jag återgå till NCIS och min godispåse.

PUSSPUSS

Första riktiga inlägget sen .. ?

Nu har ÄNTLIGEN solen kommit till Stockholm också, fy bubblan vad det har regnat och haft sig. Har gått och blivit sjuk på samma veva också, känns toppen(?).
Vaknade iallafall precis, så jag tänkte göra mig iordning för att ta en sväng in till stan, och försöka få någon med sig. Alla tycks jobba föutom jag. Tänker inte deppa, jag är ju ledig enda fram tills på måndag så jag ska slappa galet.

Idag ska dom äntligen tapetsera i mitt rum också, har väntat i över 2 år på att målaren ska komma, och nu har dom dragit igång. Bestämde mig för att ha en fondvägg. Att 3 väggar är i lattefärg och den sista ska vara brun. Kommer säkert bli superbra! Hoppas iaf på det ;D

MMALTE ÄR UTE PÅ VÄGARNA IGEN! :)

Såådär då, ett långt uppehåll men nu är jag tillbaka. Fick värsta rycket och fixade iordning bloggen, vart inte sådär jätte bra men bättre än förut :)
Ouf vad mycket det har hänt under tiden som bloggen vart stängd, ska vi se ifall man kan se tillbaka på nåt som kanske lagts på minnet.

  • Alla kära vänner som gått ur skolan& som även har tagit studenten, har fått vara en del av deras studentskivor och fick även åka med på Ebba&Johannas flak, vilket var super roligt verkligen.
  • Har vart föör mycket festande, så mina föräldrar börjar fundera över ifall man är inne i alkolistsvängen, men nej! Jag kan vara utan alkohol.
  • Har sagt upp mig från Burger king, och även fått börja jobba hos min mamma. Lönen är 100 gånger bättre och nu får jag dessutom dom timmarna jag behöver för att ens tjäna något som märks på kontot.
  • Har kommit in i jobbet på Café opera, och har äntligen fått stå i baren ett par gånger, och vart involverad i deras arbete. Inte behandlats som en praktikant lixom.
  • Jag har fått massa nya vänner som är helt underbara, ni andra är också mina gullungar :)
  • Vi har fått sommarlov, vårt allra sista tillochmed... fast jag kommer inte få så mycket till lov eftersom att jag har fått jobb hela Juni+augusti. Börjar direkt efter midsommar.
MEN IALLAFALL, om 14 dagar åker jag och brudarna iväg till Magaluf, fy vad vi har längtat. Vi beställde resan i början av Januari och nu är det Juni helt plötsligt. Vi ska ha så kul. Jag kommer vara ännu galnare än vanligt och jag kommer behöva barnvakt, eller koppel kanske?

Hade nog inte mer att säga än så just nu, men nu är jag på G igen... Bloggtime!

RSS 2.0