designen? hoho?

MIN DESIGN ÄR BOOORTA? har typ lagt märke till det nu även fast allt har vart vitt i flera månader nu när man tänker efter.. jag måste ha en ny design om jag så ska behöva pula ihop en själv (med hjälp utav photoshop) som jag absolut inte kan hantera :)

It's driving me crazy trying to second guess you

Den här veckan har börjat riktigt jävla dåligt, allt har bara gått åt helvete och jag har vart så grinig på precis allt och alla. Vaknade på fel sida idag så jag var på ett rätt kasst humör, det var jag iof igår också (och söndagen ifall jag inte minns fel). Har rivit ner hela rummet och packat ihop allt, pappa dampade sönder mig och sa bara till mig "flytta till mamma istället" så allt blev svart och jag sket i allt och skrek som f*an kl 1 på natten. Menmen, nu är allt bra igen, pms på högsta nivå haha...

iallafall så var jag iväg till ungdomsmottagningen imorse, och sen gick jag hem till Natalie på vägen. Vi satt där och skickade över lite bilder mellan hennes datorer. Det var rätt jobbigt :). Sen kom pappa och hämtade oss runt halv 1 för att åka till skärholmen och kolla på en ny telefon. Dessvärre så blev det igen eftersom att telia var helt knas och jag hade inte riktigt dom pengarna nu. Så jag väntar tills jag får min lön och så får det bli telenor istället. Då kommer jag tyvärr inte ja comviq längre, SÅ GLÖM INTE BORT MIG :O:
 
Imorgon är det bara att gå tillbaka till jobbet, nu är det 3 hela nätter jag ska vara där. Det händer alltid nåt skoj också när man verkligen inte kan. Jerome&natalie med fler ska tydligen ner till jeromes land och frågade om jag kunde hänka. Men det är rätt uppenbart att det är helt omöjligt nu när jag tagit så mycket ledigt. Måste komma någonstans med min utbilning och även visa framfötterna och göra ett bra intryck nu innan samtalet med Ville. Med tanke på att det är ett bra ställe och sjukt bra meriter så ger man inte upp i första taget. Visst, mina fredagar går bort + att jag börjar jobba 7 timmar efter att jag slutat på lördagarna, men jag tänker ändå hänga i nu. Snart är det sommarlov och då kör vi, det kommer bli en lång helfläng och onykter sommar!

Nu ska jag gå tillbaka till The hills som jag suttit och nördat i stort sett hela dagen. SÄSONG 5 ÄGER :)

WONDERFUL

Nu är man utvilad efter helgen och måndagen har passerat. Är ledig yttligare en dag innan praktiken drar igång igen. Satt och räknade lite och kom fram till att det faktiskt bara är drygt 15 praktikdagar kvar och 5 skoldagar. Fyfan vad glad jag blev, det betyder att det snart är sommarlov och allt drar igång som man nu bara sitter och längtar efter. Ska bara bli så skönt med sommar:) är redan superbrun igen så nu vill jag ha tillbaka solen! Hoppas att den kommer tillbaka nu i veckan så man har något att göra på dagarna. Sitta ute i solen är ju bara för skönt nu.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, var iväg och handlade med pappa + att jag solade. Sen har jag bara vart hemma, gjorde en hallon&blåbärspaj som dessutom var jävligt god :D jag kan ifall jag vill.

Imorgon är det bara att gå upp tidigt, har tid hos ungdomsmottagningen halv 12, och för mig är inte det någon sovmorgon. Sen efter det ska jag iväg och köpa en mobil, vet inte riktigt ifall jag ska ha den där nokian eller om jag ska köra på en iphone, det lutar mot iphonen. Måste man ha det senaste&BALLASTE så måste man. Haha, superlöjligt.

Nu ska jag gå och streama vatten i våran splitter nya soda streamer, haha dom nya är så mycket häftigare än dom gamla.

"Kära gud, Idag är det måndag! Gör så att den här veckan går så fort som möjligt, så jag kan gå på fest på lördag."

Valborgshelgen out in the wood

Nu är jag tillbaka hemma i "fattigdom och elände", var riktigt skönt att vara ute på landet nu när vädret är så fint.. Än har det inte sviktit oss, men imorgon ska det tydlgen bli molning, men ändå varmt så det är najs iaf. Som båda dagarna så vaknar alla så fruktansvärt tidigt haha, dom är uppe och knäpper en bira halv 9 på morgonen.

NU SPOLAR VI TILLBAKA BANDET, vi åkte iväg runt 4 i torsdags.. en aning senare än vad jag hade trott men så kan det gå. PÅ vägen dit handlade vi mat och sånna roliga grejer, inte okej överhuvudtaget :) Tycker fortfarande inte om att handla och laga mat. Så åkte vi ut dit och satte igång grillen typ på en gång. Vi åt fläskfilé med klyftpotatis, det var mycket godare än om man hade gjort det hemma. Kvällen slutade framför brasan, vi satt och sjöng och hade oss, jätte mysigt :)

En onyter helg och jag åkte med Helena&josefin hem, så jag kunde duscha och sova ett tag.. Annars skulle jag lätt bara ha stannat kvar!



Idag åkte jag iväg med familjen till Heron city, svängde in på telenorbutiken och har valt ut en ny telefon jag ska köpa. Nu blir det nya hightech prylar. Den nya Nokia 5800 med touchscreen och såna trevliga grejer. Är prylbög.. så att ha det nyaste är helt klart ett måste. Så det blir att jag köper den i slutet av den här månaden :)

Lite bilder ifrån valborgshelgen

Lina, Helena&josefin

Jocke,Jimmy,Micke&Johan

               MMALTE
                          

Jimmy&Johan
                                          

Robin&Micke


Jag,Lina,Helena,Josefin&Micke

Ett sent inlägg från i onsdags ;D

Såhär dagen innan valborg är det nog inte speciellt många som är sugna på att parta, dom tar allt imorgon istället ;D Det är ett jävla stök med nattbussen, knappt så jag hittade den bland alla miljoner busshållsplatser vid Sergels Torg, blev lite svettigt där, men tillslut hittade jag den och nu kommer jag få åka buss i fortsättningen, pappa har tröttnat på mig totalt. Dom sätter mig verkligen i skiten, man tar en beställning.. och så vet man på ett ungefär vad som ska vara i. Och så vänder man sig om för att fråga, så är dom borta. Så man får helt enkelt gissa sig fram. Har dessutom fått en hel lektion i olika Gin, Vodka och whiskey- typer. Finns hur många som helst!!!

Imorgon kommer jag få gå upp runt halv 11 så jag hinner åka förbi mami och hämta bikini och lite sånt, där efter det drar jag vidare hem till lina där jimmy&company hämtar upp oss strax efter 1. Ser fram emot det här, det ska bli superkul. Vet att valborg kommer bli halvtranig om man skulle ha stannat kvar här i Stockholm, det är alltid samma visa. Polisen är överallt, och så helt plötsligt händer nåt och så är hela kvällen förstörd. Därför att det skönt att bara vara ett gäng som är på ett och samma ställe, så man slipper åka runt så mycket. Menmen, kommer inte vara hemma förrän på lördag eller söndag, såååå

HA DET BRA! PUSSPUSS

RSS 2.0