Tisdag 27/10

Säger bara, lycko alla som har lov just nu.. Jag är helt skut, och jag känner mig hängig precis hela tiden. Går förhoppningsvis över framåt veckan. Snart är det halloween, och då MÅSTE man helt klart klä ut sig och gå ut och göra staden osäker. Det är definitivt ett måste i år. Igår betalade vi kryssninen också, fifty fifty 16/12 med Helena, Josefin & Julia bor i en hytt, + några fler.

Nyss har jag och mamma vart i Solna Centrum och shoppat lite, vi hade bara 40 min på oss så det vart en jäkla rush..In ut bara! Det är min sista dag på jobbet för denna gång, ska bli så skönt att vara ledig och verkligen kunna sova ut på morgonen. Nästa månad blir det cashflow, och vad tycker vi om det? JAAAA!!

Ikväll ska jag bara ta det lungt tror jag, får se lite vad som händer! Nu ska jag återgå till jobbet.. plikten kallar!


Känner mig lite pömsig!

Idag har det vart en lite annorlunda dag, bella har suttit brevid och hjälp till och svara på vissa frågor osv, nytt system som jag inte är så van vid. Så idag har det mest vart massa trams och flams. En del internskämt, men fy vad kul det var!

blir även jobb för min del imorgon, JOBBIGT! Men imorgon får jag iaf skjuts både till och ifrån jobbet vilket är skönt. Idag spöregnade det när jag skulle gå ivög, och det kändes väl lite halvbeiget! slutar iaf om 10 minuter och då blir det för mig att knata hem, a long way to go, and I'm so damn exhausted right now. But I have to do what I have to do.. ;) TJOFLÖJT!

En hejdundrande bra helg!

Den här helgen har vart hektisk, vart utgång som sagt både fredag & lördag. Var kanske inte det bästa med tanke på att jag vart sjuk + att jag går på medicin just nu. Så fredagskvällen vart väl kanske inte som man hade hoppats på. Visste inte om att man inte skulle dricka i samband med midicinen. Så jag fick hjärtklappningar, svårt att andan + att jag fick feber med en jävla fart. Vart bara att åka hem och lägga sig. Linn hade kul och det var kvällens uppdrag, måste bli fler utgångar. Var jätte kul att Linn & Helena kom så bra överens och tyckte om varandras sällskap så det blir helt klart fler utgångar med er två! Jätte kul!

Igår tillbringade jag dagen med mamma, vi var iväg och handlade och pulade. Köpte en hel del smink. Vart en ny mascara, svart ögonskygga, rött läppstigt och ett jättefint rosa nagellack. Så nu kommer det inte behövas nå mer smink på ett tag framöver. Haha, pff!

Kvällen spenderade jag med brudarna Lina och Nathalie, vi förade lite hemma hos Lina innan vi drog oss in mot stan, det vart Cattelin för våran del. Den här gången var det rätt trevligt där. Jimpa och hans pojkar kom förbi och dom hade man inte träffat på ett tag. Inatt drog vi ju tillbaka klockan 1 timma, så jag gick faktiskt hem rätt tidigt. Strax efter 1, men den var ju 2 egentligen så, men jag var väldigt trött och fortfarande dålig sen i fredags, men tog det som en återställare, inget för mig dock! Men vi hade det iaf superkul.

Idag har det vart en riktig slappdag, vi satt hemma och kollade film efter film på TV100 och Canal+ tills vi beslöt oss för att övningsköra. Idag gick det faktiskt jättebra, kommit ut lite lätt i trafiken. Nu måste jag bara lära mig att kunna komma upp i fart i rondeller och lylikt. Tycker det är lite knepigt att växla från 1an till 2an, men den går det som rinnande vatten. Efter det åkte vi och handlade mat.

Nu är det snart dags för mig att sova, upp tidigt imorgon. Jobbar måndag&tisdag den här veckan sen får jag se vad som händer. Trivs iaf superbra, och nu kommer jag få stanna på Samtrans. Jobba lördagar, typ enda dagen jag kommer kunna jobba nu efter lovet, bara 1 vecka kvar tills min bartenderutbildning börjar, det ska blir så JÄVLA KUL. Det här är verkligen vad jag vill, och jag kommer lägga manken till den här gången. 100% närvaro på Matilda, ofc! :)

BILDER FRÅN HELGEN KOMMER SENARE I VECKAN! :) PUSSPUSS

Kan det bli mycket bättre?

Har shoppat smycken på internet, ÅÅÅH.. vad mycket fint jag har hittat! Ett armband och ett par örhängen.. sj'lvklart med rosetter, vad annars;)

 


Matilda ÄLSKAR! :)


En dag i sänder..

Idag har jag förflyttat mig hem till mamma, så har fått konka ett berg med väskor för att kunna få med det viktigaste, det är mycket som är viktigt nu när man har kläder för att fylla ett helt rum. Imorgon blir det ännu mer shopping. Ska iväg till jobbet 08:30 och slutar 17:30. Efter det blir det shopping i den nyöppnade gallerian i Liljeholmen, så jävla najs att ha ett köpcentrum så nära, problemet med det är väl att man kommer åka och handla grjer vararannan dag, och jag kan som alla vet inte hålla pengarna i styr. Och när det gäller skor är det helt omöjligt, har redan hittat 2 st gobitar som blir mina imorgon. Efter det blir det utgång med flickorna, förmodligen så förar vi här och drar in till the bridge efter det.

Idag har jag även solat solarium, det krävs inte mycket för mig nu för att få färg eftersom att jag fortfarande har grunden. Brände mig inte i Spanien så min färg är fortfarande inte helt borta.

Och min iphone är fortfarande på reparation, efter 1 vecka lixom. Var en pixel som hade gett upp i kameran så det vart en svart prick i varje foto, och det är inte speciellt kul när man ska betala så mycket för en lur. Jaja, jag hoppas den kommer tillbaka snart, är trött på den här lånetelefonen..

ska sova.. PUSSPUSS

GRRR...

Fastnade framför tv:n imorse, det var vakna med the voice som jag inte sett på år och dar känns det som. Och OJ vilken pudding dom hade hittat. Att det kan vara så sexigt med muskler haha, "Josefin vart helt till sig" nej.. jag vart helt till mig.



MJAU PÅ HANS KROPP? OH YEAH..

I could'nt believe my eyes.. i'm really confused right now..

Idag sjukanmälde jag mig från jobbet. Har vart krasslig i stort sett hela veckan och nu har febern också kommit och knackat på. Nu är det bättre, men när jag vaknade imorse var det inte roligt att vara jag. Mamma blev typ sur? men orka bry sig, hon dömer en hela tiden iaf.

Vaknade precis så jag tänkte snart gå ut på en promenad, jag måste börja träna alltså. Har pratat om det såå länge nu men det som allt annat har bara runnit ut i sanden. Men nu har jag och Linn bestämt oss för att köpa gymkort nästa månad. Fick inte så mycket lön den här månaden eftersom att jag bara har jobbat 2 st 9timmars dagar. Men nästa månad blir det cashflow haha!

Bakade btw igår, ni skulle bara veta hur goda dom blev, riktigt kaloribomb. Haha men dom är ssååå värda att ätas. chokladmuffins med krossad marabouchoklad inuti, glasyr ovanpå sen strössel eller cocos överst! :) Mjau,..

MUMS! :)

Ska återgå till tv:n nu, mamma lär väl dyka upp vid 6 och hämta, om jag nu har lust att förflytta mig idag. Pappa är iväg och jobbar på nån ö igen och kommer inte hem på ett par dagar. Helt perfekt! :)

PUSSPUSS

SÅ LESS

Vårdcentralen med Linn nu på morgonen, kom precis till jobbet. Vart massa knas så allt blev försenat och jag fick gå tillbaka för att göra testet. Men nu är jag här!

Ska vara här tills 17.30 nu, och jag känner mig på ett jävla humör pga olika anledningar. Nu är nog veckan planerad, blir förmodligen jobb imorgon får se, är sjuk så det känns som om jag behöver en dag ledigt för det har vart ett högt temop dom här dagarna. På fredag blir det utgång med Linn och Helena, vi går nog till The Bridge. Och så blir det även utgång på lördag med Nathalie och Lina + några fler kanske, vi får samla ihop ett gäng. Som på den gamla goa tiden! ;D Var länge sen nathalie var med nu, vi brukade vara ute tsm varje helg, haha!

Nej nu måste jag arbeta, har fått fler uppgifter nu, och nu är hela teamet på möte så jag är den enda som svarar på den här linjen. CIAO..


Jag är såld, du är bara bäst..

Sitter här och finular lite med photoshop, har äntligen lyckats ladda ner det till datorn. Ska pilla lite och hoppas jag lär mig, like that's ever gonna happend..Vi får se! Var sjukt trött på jobbet idag också, och nu har jag fått fler arbetstider och kommer jobba veckan ut + nästa vad jag vet just nu. Sen kommer det bli lördagar. Så jag har haft en rötare som fått komma tillbaka efter allt. Bra betalt och nu trivs jag riktigt bra, härliga människor.

Imorgon har jag tid på vårdcentralen kl 10, Linn har lovat att följa med. Hatar att gå till läkaren själv, dom är läskiga. Efter det ska jag iväg till jobbet igen. Så imorgon blir det både sovmorgon och kortare dag. Blir bara 6 arbetstimmar imorgon!

På fredag ska vi iväg på maskerad, haha. Skitkul ju. Det blir jag, Natalie & Linn som går dit, och utklädda ska vi vara, ohh yeah! Me like! Möjligtvis en liten utgång efter det, vi får se på vilket humör vi är på då!
Ska återgå till mitt nu.

Blir helt perfekt, PUSSPUSS


hej hopp

Jag var så äckligt trött när jag kom hem igår. Direkt när jag kom hem vid 7 så gick jag och la mig, vaknade runt halv 9 och var fortfarande trött. Gick faktiskt och la mig för natten strax innan halv 10 och gissa om det var skönt. Har sovit över 9 timmar inatt och det behövdes. Är iaf tillbaka på jobbet nu och det har redan kommit in massa jobbiga samtal, blää... Systemet knasar och då blir jag ledsen!

Kommer gå hem och somna på stört ikväll också, är fortfarande trött.. och efter en 9timmars arbetsdag är jag helt slut, inte van vid det här!

PUSS

matilda är sjuk.. :(

Tillbaka på jobbet idag, men idag känner jag mig på bra humör även fast jag bara sovit 4 timmar så är jag inte trött än. Det ringer ovanligt mycket idag, och har redan gjort en del missar. Dom har gjort om i systemet så nu måste man avboka i monitorn innan man avbokar i samplan och det är väldigt förvirrande med transport-ID:n och grejer. Men det ska nog gå bra! Hade också världens otur imorse då strömmen gick. hann precis sätta igång musiken på datorn och allt slocknar. Fick sitta och sminka mig i mörkret med en ficklampa. Var väl sisådär haha. menmen..

Känner mig väldigt hungrig just nu, och det är inte lunch förens kl 12. Men då blir det thai. Dom har världens godaste thai här i solna, tyvärr så är det bara ett lunchställe så dom har bara öppet fram tills 2. Bajs på dom!

Övningskörning idag efter halv 6 sen blir det mys hemma, idag ska jag komma isäng i tid och även somna i tid. orkar inte ligga och vrida mig i flera timmar innan man äntligen somnar. Och direkt efter att man har somnat så ringer väckarklockan.

I wont come back after this..

Igår vart det en hemma kväll, efter att ha somnat direkt efter jobbet och sovit fram tills 10. Kändes rätt onödigt att försöka tagga till och göra något. Vart att pappa köpte en påse chips och en cola, myspys. Hände inte så mycket, sebastian kommer hem packad 2 timmar försent så vid 4 snåret imorse fanns det nåt att skratta åt innan det var läggdags. Eftersom att mitt dygn har vänts upp och ner & bak och fram så sov jag en rejäl stund in på eftermiddagen idag. Så vi får se hur enkelt det kommer bli att somna ikväll, lär väl somna när det är dags att gå upp igen. Imorgon kommer klockan att ställas på 7, jobbet kallar (igen). Känns skönt att ha fått komma in och jobba ett par dagar. hoppas väl på att få jobba under höstlovet också, men hur det blir med det får vi la se.

Idag har det inte heller hänt så mycket, har städat rummet och lyssnar igenom Jordin sparks album om och om igen. Det tog stor del utav dagen. Sen gjorde jag mig iordning i hopp om att få övningsköra, men som vanligt så vart det inte av. Utan vi sköt fram det tills imorgon.

Tror jag ska dra igång en film nu, laddade ner ett par stycken igår. Blir nog Made of honor eller Ciao bella! :)



 

Jordin Sparks

The Cure

No parade

SOS

Was I the only one


Kör vi nu eller?

Nu sitter man på jobbet, vi är bara tre stycken idag. Så det är jag, Lovisa & Tayfun. Sjukt lungt idag så vi sitter här och lyssnar på musik. Slutar kl 15.00 så det är inte så värst lång tid kvar nu! Det var riktigt trögt att komma upp imorse, men det gick och jag kom iväg. Fick skjuts av pappa så jag slapp den kommunalt hela den långa vägen hit. 

Mamma&pappa ska in och boka våran kryssning snart, jag hoppas verkligen att det finns platser, står nämligen att det är så gott som slutsålt. Menmen, dom dyraste hytterna kvar. Får bli det helt enkelt. Vill HA mat nu, men det blir ingen lunchrast för mig. bläää... VVVarm choklad nu alltså..




PUSS PÅ ER! :)


Fredagskvällen

Vart ändrade planer ang utgången ikväll, vart uppring av fia på jobbet som undrade om jag kunde komma in och jobba mellan 10-15. Och till en början var jag lite skeptisk men eftersom att kvällen redan var misslyckad så vart det jobb iaf. Så det blev en myskväll med pinglorna & nissen hemma hos Ebba. Vi såg på idol och käkade ostbågar för fulla muggar. Blev även lite kortspel och MASSA flum, inget ovanligt när det kommer till oss.

hoppas väl på en utgång imorgon eller nåt liknande. Vi har även bestämt att vi ska boka kryssning den 28/10. Halloweenkryssningen. blir jag, Helena, Ebba och Linn... om det nu finns platser vilket vi hoppas för fullt på. Sen kanske även Martin och hans gubbar ska med men det är inget säkert.

Fick också mina linser idag, dom sitter helt utmärkt.. Dom tunnaste i världen eller vad han sa.. Supersvåra att sätta in men slipepr jag glasögon är jag lycklig.

Dags att sova, upp tidigt imorgon. Och det är väl knappast något som jag är van vid.


PUSS&KNULL

We are the world, we are the CHILDREN!

En del av helgen är nu planerad, imorgon blir det förmodligen The bridge. Men det skulle vara rätt kul att gå till cattelin nu.. var ett bra tag sen jag var där nu. Iallafall, vad jag vet just nu är att det blir jag, Linn, Ebba, helena, marcus, Max och Arkan. Sen skulle väl kanske Sigrid och hennes väninnor också komma, men det vet jag inte hur det blev med längre.

Imorgon ska jag iaf sova ut, ah tills Linn kommer förbi. Sa till henne att hon skulle komma hit istället för att gå till skolan! haha, inte bra utav mig. Men hon har det lite kämpigt och jag tycker så synd om henne. Så imorgon ska vi gå ut och ha sååå kul! Halv 5 har jag tid hos optikern, mina nya linser har kommit så jag ber till... tänker inte uttala mig.. iaf, att linserna funkar denna gång. tänker verkligen inte använda glasögon, över min döda kropp säger jag bara!

Idag ska jag försöka komma i säng inte allt försent. Spelar egentligen ingen roll, är lika trött hur många timmar jag än sover. Börjar tro att jag har fått järnbrist igen.. som vanligt..Menmen, god natt


There you go again, searching for something new..

Idag blev jag och Christina äntligen klara med arbetet. Hon kom hit vid 1 och vi var färga runt kvart i fyra. Så det tog ett tag.. och jag hade varken orken eller koncentrationen till att faktiskt få det klart, men det gick! Efter det så åkte chrstina hem och jag åkte in till stan för att möta upp Helena och Natalie för att gå till Götgatan och fika. Vad fiket hette vet jag inte men det kvittar XD. Vart en sväng förbi Josefin på salongen också för att kolla priser för färgning, vill så gärna få lite ljusare hår, och jag verkligen försökt så många gånger men inte lyckats få till det. Men vi får se hur det blir med den saken.

Sen vart det nåt annat Café där jag tog en hallonpaj, tog inget på andra fiket och jag vart riktigt sugen.. trist att den smakade skit! :)



Nu är jag hemma och ska lägga mig och se på tv! ikväll är det efterlyst.. lite kul att 3 av killarna går i min skola!
haha...

PUSSPUSS

I wanna fall asleep next to you..

Idag har dagen vart rätt beige faktiskt, har inte gjort sådär jätte mycket. Har mest legat och degat i sängen. Men jag och pappa åkte iväg till Skärholmen för att gå till Telia. Fick panik eller nåt pga att jag tecknade det där abonnemanget hos just telia. Ångrar det grovt, hade lika gärna kunnat köpa den där luren kontant. Men jag antar att man lär sig utav sina misstag, både mamma och pappa har lovat att hjälpa till om det skulle behövas. Hoppas på att hitta ett jobb nu så snart som möjligt. Söker som en tok, men det är lite svårt nu när man inte riktigt vet hur framtiden ser ut, så det är lite knepigt med arbetstillfällen.

Satt och pluggade lite idag också, fick eld i baken.. Vart dock inte klar, men ska göra klart det imorgon då Chrstina kommer över. Börjar man jobba tillsammans bör man nog avsluta tillsammans också antar jag. Mindre arbete till mig! :)

Har även gjort om bloggen såhär på kvällskvisten, eftersom att jag inte är världsbäst på design så gjorde jag enklast möjliga. Men jag tycker att det vart rätt okej iaf. Nu ska jag faktiskt gå och sova, såg att klockan var rätt så mycket!









Ashlee Simpson - Pieces of me


AAAAAAAAAAHHHH....

Den här dagen har vart åt helvete, och är på ett ruttet humör.. Ingenting har gått som jag velat. och det är absolut ingenting som jag accepterar?.. Tanten på telia kan ta sitt finger and stick it up her ass! Det kan även sneögat på thaien också göra..Tack för mig...

Idag är matilda såå glad! :)

Är helt slut efter den här helgen, fy bubblan.. I lördags var vi ett par stycken som gick till på pilot (igen).. Nu tänker jag inte gå dit på ett tag.. tycker verkligen att det stället suger snopp. Men denna gång var det iaf rätt kul, nytt folk och så träffade jag dessutom jätte många gamla kompisar och fb arbetskompisar, så det var kul. Iallafall, kvällen slutade med att Simon skulle käka på donken sen så drog alla hem. Jag, emelie, rickard och granis tog sällskap hem. Spenderade väl egentligen hela helgen med familjen och rickard, var helt slut och så sov jag rätt kasst båda dagarna. Men nu är jag utvilad, tror jag?

JAG ÄR SÅ GLAD IDAG! :) Väntade ju på ett samtal ifrån min lärare om nya lärlingsplatser osv, men han tänkte om och började kolla efter bartenderkurser istället. Så att nu ska skolan stå för en sån kurs som jag annars hade behövs betala 12.000 för. Jag börjar den 2/11. Det ska bli så spännande, är verkligen förväntansfull när det gäller det här. Sen när jag är klar nångång i början av December så kommer jag placeras på en ny lärlingsplats, och så är chansen att bli anställd efteråt mycket mycket högre. Så.. nu sjunger vi! ;D

Pappa har köpt princessbakelse, så tjoooflöjt

Bilder ifrån helgen kommer lite senare!

FRÄÄÄJDAG

Försökte plugga idag, men det gick helt enkelt inte.. Satt i 10 min sen tröttnade jag och ringde Linn istället. Jag åkte därefter in till stan och mötte henne och Martin inne vid Zinkens Mcdonalds där vi satt i typ 1½ timma. Efter det åkte vi hem till Linn en snabbis och sen hem till mig för att kolla på idol och snacka lite mer skit. Vi har iaf haft supertrevligt ikväll. Hade vart ensam hemma hela kvällen annars, hade inte planerat att göra något idag så :).

Menmen, imorgon kväll blir det utgång med några stycken, vi skulle ha tjejmiddag innan men det vart tydligen inte av? inget ovanligtXD.. menmen, vi får se vad kvällen imorgon har att erbjuda. Pusspuss

En glad matilda (i ett nötskal)...

Idag vart det som jag sa tidigare en sväng in till skolan, har pratat med min utbildningssamordnare och kommit fram till att vi ska börja söka ny praktik på nåt lite större hotell, som Grand hotell ungefär. Han ska börja leta imorgon och under tiden får jag ta itu med litteraturhistorian som ska lämnas in i nästa vecka. Högg också min engelskalärare, ska böja med Engelska B nu, är ju bara inne 1 vecka i månaden så det har gått rätt långsamt att få allt klart.. så nu måste jag lägga på en rem, vill hinna med Engelska C också, vet att jag kan klara det. Kul att ha ett ämne som man känner sig extra bra på och som även är kul att lära.

Efter det åkte jag in en snabbis till stan, kollade runt lite på skor, hittade ett par som var supersöta med en rosett på (såklart) men dom kostade 1000 spänn, och det var det kanske inte värt när man har hela garderoben full med skor, och därmed 2 par som fortfarande ligger i kartongen.. undrar hur jag tänker ibland. Vart iaf 2 bh:ar med matchande trosor och raklödder. Känns som att man har allt man behöver nu, för ett tag framöver iaf.

Jag mamma och Sebastian åkte även till Skärholmen där vi kikade runt lite. Och jag gick och köpte mig efterlängtade Iphone. Nu i efterhand kan man ju ta sig en lång funderare om det verkligen var värt det.. och vi säger såhär.. DET VAR VÄRT DET! :) Den ska låsas upp och sen blir det förmodligen tillbaka till comviq igen, men som tur är så är det varken dyrt för kompisarna att sms eller för mig.. sen när det kommer till att ringa är det en annan femma haha. Menmen, ni får stå ut! Våga dissa mig :)

Nu ska jag nog sätta igång en film och sen krypa ner i sängen. Imorgon har vi planer. PUSSSSPUSSS


Gud vad jag dog när jag såg det här lilla livet, den som inte tycker den är söt är sjuka i huvudet :)


ett, två, tre?...

Nu är jag färdigfixat för skolan, blää.. Var meningen att jag skulle ha jobbat inatt, men jag har blivit av med praktiken, jag var inne i skolan i förra veckan och pratade med min lärare om att jag inte lärde mig nåt speciellt osv.. Han ringde upp min handledare och då hade han sagt att han hade vart en dålig handledare och han tyckte jag skulle hitta nåt annat ställe som har tid för att utbilda mig.. och på den vägen är det. Nu är det dags igen.. suck, jag som verkligen trivdes där.

Får se vad som händer nu, är så less på det här! Shopping efter skolan, mjau.. PUSS

My baby

I've made up my mind.. Jag ska ha en ny telefon och det är NUUU...Kommer även byta till telia, men det är väl inge större problem. Hoppas bara mamma går med på att teckna ett abonnemang till mig ifall jag inte kan göra det själv när jag inte har nån fast inkomst..Men jag hoppas kunna fixa det här i helgen! :) MIIHII..

199:- / månaden.. som hittat! ;D Iof i 2 år, men vafan?


Att du ens vågar.. VÅGA INTE!

Idag har jag tillbringat större del utav dagen i sängen faktiskt.. kom nog inte upp förrän strax efter 3. Då jag satte igång och pulade med rummet på en gång. Vart inte av igår, så jag kände att jag var tvungen idag. Det är inte riktigt klart, men det är på god väg. Vi var som sagt på Ikea igår och inhandlade lite saker till mitt rum. Det var 2 tavlor, superfina.. en stor som täcker typ halva väggen! :) Me like! Vart även en hylla och gardiner. Kan nog bli väldigt mysigt här inne, när också dörren kommer till rätta.

Känns som om hela mitt liv har vänts upp och ner.. allt har bara gått käpprätt åt helvete på senaste tiden. För det första så har jag sagt upp mig från jobbet..För det andra strular allt med praktiken pga att min handledare inte är speciellt involverad i min utbildning förser mig alltså inte med nån utbildning som läget ser ut nu, men jag hoppas att allt ordnar sig och att jag kommer igång nångång, gärna iår! ^^.. För det tredje känns allt bara ruttet, övningskörningen rinner ut i sanden även fast jag verkligen vill men jag känner inte att tiden finns när mamma har tid. Men det ska förbättras, jag ska ha plastkortet och där med basta.

Men jag ska klara mig igenom den här perioden också, som med allt annat så är inte "vuxenlivet" alltid en dans på rosor. ADJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

I've never seen such a ugly human being.. ^^

Vaknade vid halv 11 idag av att telefonen ringde, min handledare hade tyvärr dåliga nyheter angående min praktikplats, tänker inte skriva om det förrän allt är helt klart. Sen somnade jag iaf om, sov till kl 14, är man ledig så är man.

Idag ska jag städa rummet, dammsuga lägenheten åt mami, och sen blir det ikea när mamma kommer hem. Och därmed köttbullar&potatis, mihi ;D Är fortfarande rätt trött, har bara lust att gå och krypa ner i sängen igen. Men man kanske inte ska vända åt helvete på dygnet, mår aldrig speciellt bra utav det.

JAJA.. nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta igång med rummet.. *förhoppningsvis* kanske blir endel ändringar, som tex.. jag skiter i rummet ;D..

PUSSPUSS

Matildas helg

Usch idag har jag vart sliten, drack inte speciellt mycket men det vart väldigt sent. Vi var som sagt på Pilot, träffade på endel gamla vänner, så det var trevligt. Vi gick därifrån rutn 01:45 och tog därefter tuben till donken i slussen för att ta en hamburgare. Efter det tog vi tåget hem, men det var ju inte meningen att jag skulle hem, men det kom jag på när jag var i Telefonplan, så det vart bara att åka tillbaka till Mariatorget där jag fick vänta på bussen i över 30 min. BLÄÄ... Hade bestämt med Oskar under kvällen att jag skulle komma förbi honom, men med mitt guldfiskminne... ehm? ja, vad kan man förvänta sig.

Idg var jag inne i stan en snabbis, bytte först mina skor till storlek 37, dom andra var som sagt för små. Och så bytte jag mina "glansiga leggins" till en storlek mindre, så det vart mycket byten idag.. Gud vad jag har shoppat på sistone, har fyllt hela byrån som pappa köpte för mindre en 1 månad sen. Men jag vill inte sluta?.. Men nu när jag inte har nåt jobb längre så kanske det är bäst att hålla lite i pengarna. Håller på och söker jobb och hoppas för fullt på att jag får nåt, hade världens tur förut, synd bara att jag inte tog chanserna jag fick. Gick inte ens på intervjuerna.. men det var ju pga att jag redan hade samtrans, och inte visste jag att det skulle vara så tråkigt? dags för nytt och fräscht.

Nu sitter jag här med mamma och Sebastian och ska kolla på ensam mamma söker, ett av det sämsta programen någonsin.. Men mamma tycker tydligen om det. Lite gott och blandat också, mjau.. :)


Helena, Marcus,Natalie,jag och dennis


Helena,Natalie och jag


Helena,jag och Natalie


Helena, jag och lucas


You can't stop the music ..

Ikväll blir det utgång, det blir Pilot av nån konstig anledning.. tyckte verkligen inte om det stället ÖVERHUVUDTAGET. Menmen, ställer väl upp?
Idag var jag och mamma iväg till optikern för att testa ut nya linser, men med mitt synfel så är allt begränsat så dom var tvungna att beställa hem. Efter det åkte v ut till biltema och hämtade Sebastian&Jocke som vi sen körde till Axelsberg. Sen vart det Sickla.. Köpte ett par stövlar igår som tyvärr var en aning för små så vi skulle byta. Men dom skorna har gått åt i en jävla fart, finns ingenstans?

Aja, vi får se vad kvällen har att bjuda på.. tjejerna kommer hem hit runt 8 så nu ska vi bara döda 2 timmar.. jippie..

Vilken gullunge!



Haha, kan man bli mycket sötare?


har vi fått kor eller?

Hela telefonplan luktar kobajs.. har vi fått kor?:) Haha, kom precis hem från skolan. Hade glömt ställa klockan igårkväll, alltid är det nåt. Så jag vaknade av ett sms typ 09:10, och då hade man ju började för 10 min sen. Så det blev att göra sig iordning och åka till skolan för att betala handpenningen till studentskivan eftersom att jag missade lektionerna. Fick även veta att det kommer lärare och besöker mig på jobbet antingen ons el tors, så nu kommer jag få en planering så jag kommer nån vart. Utbildningen drar alltså igång på riktigt nu.

Efter skolan åkte jag in till stan och köpte strumpor och smink, BEHÖVDES! :)

Ska iväg och träffa Mr.O nu, så vi hörs senare. Ikväll blir det en slappkväll hemma med mamma. PUSSPUSS

one chance, one opportunity and one way,..

Den här veckan har vart rätt så panikartad. Och det tycker vi inte om, men allt tycks ha löst sig så nu är allt bra igen. Fick mycket respons av inlägget under, och det känns superbra att man har vänner som verkligen bryr sig. Mina turturduvor.

Struntade i skolan tis&ons pga att jag var helt slut och orkade inte gå iväg för att vara i skolan mindre än 1½ timma. Känns bara så fruktansvärt onödigt, men jag ska inte klaga. Men idag var jag iaf i skolan, kan inte påstå att vi fick så jätte mycket gjort, vi var bara 3 elever på lektionerna idag så vi satt mest och pladdrade med lärarna. Att 3 st dyker upp är helt sinnessjukt, vart är klassen om jag får fråga. När blev jag den ansvarsfulla eleven. Drömmer jag?!.

Efter det Blev det skärholmen en snabbis med Christina, var inte alls på shoppinghumör just då, så jag kom hem tomhänt, måste säga att det är ytterst ovanligt. Så jag tog igen mig nu senare på kvällen. Hade tid hos ungdomsmottagningen idag kl 6, först mötte jag Linn som skulle följa med, och påväg så mötte vi Ebba. Så dom följde med. Efter det ville väl ingen av oss egentligen åka hem så det vart tillbaka till Skärholmen för att Linn skulle köpa nåt, glömt bort vad.. aja ovesentligt. Jag kom hem med ett gäng underkläder och ett par underbart mysiga vantar, passar utmärkt till min halsduk. Börja förbereda sig för vintern, den är bara ett stenkast ifrån nu känns det som, kylan har dragit sig ut i vårt avlånga land. Snart är det på med "snöskorna" like that's gonna happend.

JAJA.. nu ska jag Navy CIS..


Dagens outfit! :)



PUSSPUSS


RSS 2.0