You got me feeling like a child again.

Trodde ett tag där att det inte skulle bli nån kryssning för mig, hade känts vääldigt beiget. Jag har vänt (ordagrant) upp och ner på hela lägenheten. Både hos mamma&pappa och hittade inte mitt pass. Jag letade och letade, och idag så åkte pappa och sebastian hem till mamma för att leta en sista gång medans jag åkte till jobbet. 20 min senare ringer pappa och säger att han hittat passet (i en gammal mobillåda lääängst in i garderoben). Jag säger bara WHAT THE FUCK?.. men som jag redan visste och förmodligen alla andra också.. så är jag ett hopplöst fall! Gulligt!

Nu är jag ledig fram tills på tisdag, då jag kommer jobba under lunchtid. Så då är det alltså en vecka med hyffast tidiga morgnar. Hur ska jag klara mig?

Imorgon ska jag åka in till stan med min kära lilla vän Linn för att shoppa. Efter det ska vi möa upp Ebba och så blir det fika. Helena vill att man ska komma till Cattelin sen senare på kvällen, men som det känns nu så kommer jag hoppa det.Det värsta är väl att cirkulera bland massa påverade människor när man själv kommer vara i nyktert tillstånd. Nej men jag får se hur jag gör imorgon. Nu ska jag nog bädda ner mig snart.. Har så j*vla ont i fötterna efter idag, idag var det verkligen en massa grovgöra. Och det enda jag tänkte på var naglarna! haha, som alltid!

PUSS&KNULL HJÄRTEGULL

HEJ HOPP

Första riktiga dagen på jobbet är idag, börjar kl 16 och jag är redigt nervös! Vet inte riktigt vad jag ska få göra nu i början, men enligt schemat är det bar introduction & preparations, lär väl vara nisse nu i början. Dom vill att jag ska få göra allt så att jag får en bredare utbildning. Och det tyckte jag lät som en bra idé. Men redan den 22/2 kommer jag få vara i baren. Eftersom att när jag kommer jobba som bartender så kommer jag inte vara extrapersonal. Så dom vill att jag ska lära mig allt innan. Sen kommer jag få ta nån annans plats på schemat.

Nu har jag ätit min sketna laxbit med tomat, fortf hungrig. Menmen! Ska börja göra mig iordning nu! PUSSPUSS

Jag kommer dö :)

Bestämt mig för att påbörja en ny diet.

Dag 1

Frukost:En skiva rostat bröd. Serveras med en liten melonsallad. Dryck varmt te.
Lunch: En liten kycklingsallad. Serveras med några körsbärstomater och ett par fullkornskex. Dryck varm te och ett glas osötad citrondryck.
Middag:En skiva grillad fisk serveras med tomatskivor och selleri stjälkar.
Mellanmål ett: En kopp varmt te
Mellanmål två: Ett glas vatten

Dag 2
Tisdag

Frukost: Några fullkornskex, ett glas plommonjuice. Dryck koffeinfritt kaffe.
Lunch: Tonfisksallad. Dryck limejuice och te. Salladen innehåller valfria grönsaker plus tomatskivor.
Middag: Grillad kyckling, serveras med grönsaker och några fullkornkex. Dryck iste,
Mellanmål ett: Ett glas vatten
Mellanmål två: En kopp varmt te

Dag 3
Onsdag

Frukost:En skiva rostat bröd och ett kokt ägg. Dryck varmt te.
Lunch: Ett grillat kycklinglår. Serveras med en grönsakssallad. (Ej tomat) Dryck varmt te.
Middag: En talrik ostgratinerade ångkota grönsaker(?) en sallad räcker för mig. Dryck citronjuice.
Mellanmål ett: Ett glas vatten
Mellanmål två: En kopp varmt te

Dag 4
Torsdag

Frukost:Några fullkornskex, ett glas plommonjuice.
Lunch: Tonfisksallad. Dryck limejuice och te. Salladen innehåller valfria grönsaker plus tomatskivor.
Middag: Grillad kyckling, serveras med grönsaker och några fullkornkex. Dryck ett glas lättmjölk.
Mellanmål ett: En kopp varmt te
Mellanmål två: Ett glas vatten

Dag 5
Fredag

Frukost:En skiva rostat fullkornsbröd serveras med en skivad tomat.
Lunch: Kycklingsallad serveras tillsammans med några fullkornskex.
Middag:En tallrik med sallad. Dryck osötad citronjuice.
Mellanmål ett: Ett glas vatten
Mellanmål två: En kopp varmt te

Dag 6
Lördag

Frukost:En skiva rostat bröd och ett kokt ägg. Dryck varmt te.
Lunch: En tallrik blandade grönsaker. Dryck varmt te
Middag: Stekt lax serveras med sallad och några fullkornskex.
Mellanmål ett: En kopp varmt te
Mellanmål två: Ett glas vatten

Dag 7
Söndag

Frukost:En skiva rostat fullkornsbröd serveras med en skivad tomat.
Lunch: En kycklingsallad. Dryck varmt te och osötad limejuice.
Middag: En tallrik med grönsaker. Dryck varmt te.
Mellanmål ett: Ett glas vatten
Mellanmål två: En kopp varmt te

Mycket kyckling, men kyckling gillar vi! Får vi se hur länge man kan hålla det här.. det är ju inte speciellt mycket mat på 1 vecka!

There's always a place in me that you can call home!

Och där var helgen över igen, går alldeles för snabbt enligt mig! I fredags var vi iaf ute, vi gick till Cattlien för Helenas skull eftersom att hon har blivit promoter där. Det var väl lite sisådär, har aldrig riktigt tyckt om Cattelin. Om man jämnför med andra ställen så är det ett riktigt b-ställe, sunkigt osv. Iaf, träffade på flera stycken som man känner så det var kul iaf.

Och igår skulle jag egentligen ha gått ut med Lina&nathalie mfl. Men jag råkade somna och vaknade inte förrän halv 11 så planerna gick åt skogen. Vart ingen film med Johan heller. Får helt enkelt ta det någon annan dag.

Idag var vi iväg och shoppade lite, flera skor(?). Dock ett par jobbskor.. inte lika kul!


Denna vecka ska jag jobba på hilton. Börjar kl 14 imorgon, vi ska prova kläder och sånt där. Ska bli superkul, men just nu är jag nervös. Vet inte ens vem jag ska fråga efter imorgon, har helt glömt bort hans namn(?). Alltid lika duktig på namn.

Och i nästa helg blir det en låång kryssning med favoritflickorna. Ska bli riktigt kul faktiskt, får se ifall vi har orken att gå av och kolla in Riga innan vi åker tillbaka. Vi lär väl vara rätt slutkörda efter 48 timmars festande.

Nej men nu ska jag börja fixa iordning rummet, kom precis till pappsen. PUSSPUSS

BILDER FRÅN HELGEN KOMMER SENARE!<3


Din sko - 399:- & 549:-

...

Valpar lämnades att dö i kylan

"De sex små rottweiler-valparna hittades på Söderåsen i närheten av skånska Bjuv förra torsdagen. Någon hade övergett de små liven i snön och lämnat dem att dö.

– En av valparna hade tagit sig ut på vägen, den hittades av en person som kom körandes i en bil. Lite senare hittade en ryttare de fem syskonen i skogen"

Hemskt.. får ont i kroppen av att läsa hur vissa behandlar sina djur! Hunden är människans bästa vän. Vissa männsikor är äckliga.
Så fuck alla naturkatastrofer.. who cares! inte jag...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6468202.ab


BEBISAR!


Hur j*vla söta är dom inte egentligen? snart tar jag er!  <3

 


hela du är ett rop på hjälp

2 jävla timmar kvar.. Helt galen, jag är trött och vill hem. Glöm sätta i linserna också så jag ser knappt nåt(?).. Alltid lika GREAT! Suttit här sen kl 11 och nu börjar jag känna mig allmänt hängig. Jag vill ha MAAAT!

Imorgon blir det en lugn dag, har bara skola fram tills halv 11, sen ska jag åka hem och sova. Blivit mycket jobb denna vecka. SÅ jag behöver ha ledigt nu. Sen på kvällen blir det Snabba Cash med helena :) Och även helgen är bokad och klar. Puss på er


you can't break a broken heart.,

Nu är man på jobbet igen, har vart i skolan nu på morgonen och fixat engelskan. Jag var 6 poäng ifrån att få MVG, fyfan! Fick iaf VG+ som slutbetyg, och det tycker vi om.

Jobbar till 16 idag, sen måste jag in till stan och köpa nya skor. Vet inte vad som har hänt, men sulorna håller på att lossna? Det är som att gå i slasket med strumporna. Att man inte lagt märke till det liksom. Även imorgon blir det skola på förmiddagen sen en lååångdag på jobbet, från 11-20. Kommer bli jobbigt, har ingen lust att gå till skolan imorgon, bläää!

JAJA, den här veckan får gäärna gå snabbt. På fredag blir det utgång för att fira therese, sen får vi se vad helgen emr har att bjuda på! Smell you laater!

As I said.. you'r still not good enough for me..

Jag är inte trött någonstans, men ändå så måste jag sova. Upp och jobba imorgon, vi hurrar för pengar men inte för tidiga morgnar. Jobbar 10-16 både lördag&söndag så det kommer bli en rätt lung helg för mig. Eller ah, det blir nog fest imorgon med brydarna. Länge sen jag var på "hemmafest". Finns nog en och annan anledning till det skulle jag tro.

Har vart dålig stor del utav den här veckan så det har vart en väldigt lugn vecka. Det måste vi ändra på. Iof skönt att ta det lungt, känns som att jag inte kommer ha så mycket ledig tid framöver. Kommer jobba 3 helger av 4 i månaden, + vardagarna. Men som alltid, matilda har en tendens att ta på sig för mycket arbete än vad hon klarar av. Men nu är det ju Hilton som kommer ordna med mitt schema, det är bara att le och vara glad. Äntligen någon som bryr sig!

Det är väl dags för lilla mig att krypa till kojjs, GOD NATT!

HAHAHA, fyfan vad jag har skrattat


du är "bästaste" :)

Inatt har jag sovit drygt 2 timmar, det kontiga nu är att jag fortfarande inte är trött. Men jag kommer vara helt åt helvete slut ikväll. Är på jobbet just nu, och nu är det ett skift på 9 timmar. Slutar inte förens halv 6. Hur ska jag klara mig?!

Imorgon har jag möte med hilton, börjar bli lite nervös. Det jobbiga är också att halva stället pratar engelska, och jag har inte underhållt min engelska. Men jag tror att det ska gå bra iaf. Men en handledare som inte pratar svenska får man värsta chansen att förbättra min felfria engelska också, tummen upp.



Jobb hela helgen, så för mig blir det en väldigt lung helg. Skönt det också iof :) Längtar tills lunch då jag får hugga in på mina pannkakor! TJOOFLÖJT


ALDRIG IGEN!...

Börjar bli lite smått nervös. Har tid hos ungdomsmottagningen kl 9:15 imorgon. Sen är det bara att åka vidare efter det. Kommer vara borta hela dagen(?). Aja ska bli skönt att få det här överstökat. Ska iväg och sola nu.. PUSSPUSS..


åååh :)

GISSA OM JAG ÄR GLAD NU? Jag och sebastian lyckades låsa upp min telefon. Så nu är mmalte tillbaka med comviq. Telia är experter på att ruinera folk, kommer förmodligen svimma när räkningen kommer, 4 månader senare liksom.. dahh!






I just pretend that I'm okey, when I'm not..

Idag mår jag pytom, dels för att det vart en aning mycket alkohol för mig igår. Men även pga en annan grej. Mår så ruskigt illa ena sekunden och sen försvinner det för att sen komma tillbaka. Jag är så trött och skakar som ett asplöv. Utöver det så hade jag en otroligt rolig kväll igår. Så roligt var det faktiskt länge sen jag hade. Tack för en superlyckad kväll girls and boys! :) Bilder lär väl komma upp så småning om!

Vi var hur som helst först hemma hos Lina och förade&snackade skit. Efter det åkte vi in till stan, det vart Pilot istället då vi kom in där gratis utan att vi stod på gästlistan.

Vi gick väl därifrån runt halv 3 och gick förbi donken. Efter det kom pappa in till stan och hämtade, var alldeles för lost för att åka hem själv.

Ikväll ska jag bara ta det galet lungt, ska jobba lite i veckan och på Torsdag har jag möte på Hilton. Har förresten fått praktik där nu, så jag börjar troligtvis i början av nästa vecka! :) Ska bli galet kul, har verkligen längtat!

PUSS PÅ ER!

I was like, why you'r so obsessed with me?..

Min förkylning vägrar pysa iväg. Känner mig helt hängig.. Och ingenting blir bättre av att det är minus 16 grader ute. vad händer med världen?

Idag var det som sagt första dagen i skolan. Och som vanligt var halva klassen frånvarande. Sov ungefär 2 timmar i natt, och det betyder att jag var pigg imorse. Knas.. Efter det vart det bara att åka hem och knoppa en timme för att sen åka iväg och inhandla ingredienserna till Sebastians födelsedagstårta. Min LILLEBROR börjar bli stor.

Eftersom att jag beställde hans uppblåstbara Barbara igår så kommer han inte få sin present förrän nästa vecka. Haha bäästa!

Jaja, imorgon blir det jobb och efter det en efterlängtad utgång med alla tjejer. Fira att Nathalie blivit en stor flicka! Vi kommer att gå till Collage! DET KOMMER BLI GAALET! :)

Memories - David Guetta


This time baby.. I'll be.. BULLETPROOF..

Och där var det lovet slut, gick med en väldans fart! Tillbaka till skolan imorgon, men praktiken drar igång redan nästa vecka så nu kommer det bli ett jävla slit. Måste sätta mig ner i helgen och hårdplugga + att hilton har sina drinkar också.

Jag är verkligen såå trött på det här vädret, var inne och kollade resor förut. Vill bara komma härifrån! Men så kom jag på att jag inte kan ta ledigt nån längre tid nu innan sommarlovet. BLÄÄÄÄÄ! Så mycket utomlandsresor som det vart förra året så är inte skolan så glad på mig. Men thailand nästa vinter blir det iaf, hoppa julen och dra iväg till värmen ett par veckor. Det gillar vi!

Aja, nu ska jag sätta mig och plugga sen är det bara att gå och sova, hur det nu ska gå.. så fint som jag har vänt på dygnet!



älska! :) La Roux - bulletproof


I think I'm a little bit crazyyyy

Har fortfarande inte kunnat somna, eller kan inte påstå att jag har försökt! Men nu ska jag lägga mig och kolla på paranormal Activity, (för typ sjuttioelfte gången) men den är säkert fortfarande lika läskig som den var första gången på bio.

PUSSPUSS


I don't believe in angels..

Jag har tappat bort mig själv i det här, jag har ingen som helst aning om vart jag är eller vart jag ska! Har alltid lärt mig att man ska chansa för att uppnå något. Men det mesta tycks bara gå åt helvete och nu känns det bara som att jag är fast i mig själv. Vill förstå, vill verkligen det men hur mycket jag än vrider och vänder på det så var det hela mitt fel från början.

Jaja, antar att jag bara kommer må sämre ju mer jag tänker på alla snedsteg jag har gjort! Så jag går och lägger mig istället.. Skulle väl ha gått ut på krogen.. Men vilken frisk människa är ute och vandrar i -17 grader. Inte jag iaf :) puss på er!


oj oj oj! :)

IDAG FYLLER NATHALIE 20ÅR :) GRATTIS!!<3<3

 

Nu bär det in till stan för min del, tjoderflöjt..

Have let myself down..

I tried so very hard not to lose It.
I came up with a million excuses,
I thought I thought of every possibility.
And I know someday that it'll all turn out
You'll make me work so we can work to work it out..
And I promise you kid that i'll give so much more than I get,
I just haven't met you yet..


Wherever you are, whenever it's right..

You come out of nowhere and into my life..

I just haven't met you yet..

Första dagen på det nya året. Känns bra, vi hoppas på att 2010 kommer bli lika bra som 2009. Det blev rätt galet igår, och det var sekunder ifrån att vi fick fira in det nya året på tunnelbanan. Men vi hann precis. Vi var hemma hos Ebba och bara tog det lungt. Drack champagne och spelade lite spel. Var riktigt skönt med tanke på hur trött jag var. Efter det så åkte vi in till mariatorget och kollade på fyrverkerierna och drack chäämpääin. Hmm.. Jag, jossan, Jerome & Jones tog efter det tåget till Hässelby där vi mötte upp Lina. kvällen vart riktigt bra för att inte ha varit planerad. Vi tog en timme i sänder och hade det bara riktigt kul.

Vart MYCKET dramatik runt mig, och man har väl som varje nyår ngt att ångra. Sitta med svansen mellan benen ett tag. Vi sov iaf kvar hemma hos ellan så jag var inte hemma förrän kl 16.00 idag. Vart en sväng förbi korvmojjen också.

Men nu är det slut med det där onyttiga. Mitt nyårslöfte var att börja träna&äta nyttigare. Får vi se hur länge det håller..

 

Vart att bara ta det galet lungt idag, är helt slut efter ha fått sova ungefär 4 timmar i natt. Alldeles för lite för en mmalte. Ska snart lägga mig och kolla på en film. Börjar bli lite smått trött jag! Imorgon blir det kanske bio, old dogs! Har hört att den ska vara bra!

Men.. Puss på er och gott nytt åt :)

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


RSS 2.0