You are my heaven..

Idag har jag "försovit" mig :) Så ringde till jobbet och sa att jag är inne vid 16 istället för 15. Är verkligen sjukt trött och behövde ha lite tid för mig själv. Är så less på att jobba! Säger det varenda dag, det ska bli så äckligt skönt när sommaren kommer. Kommer inte söka nåt bartender jobb direkt. Jag har bestämt mig för att åka utomlands och jobba efter sommaren så tar det då. Det skulle vara jätte kul och jobba på nåt hunddagis eller liknande i sommar, ska nog söka på några ställen och se! Annars har jag ju samtrans att fall tillbaka på!

Fick min deklaration idag, och jag har fått tillbaka pengar på skatten. Haha gjorde mig superglad såhär på (morgonkvisten) ;D

I helgen blir det hur som helst jobb, och kanske fest hos Åsa en gammal jobbarkompis på lördag! Får se hur det blir med det!

Nu ska jag iaf ta nåt att äta innan jag åker till jobbet, PUSSPUSS

Johanna, Josefin, Jag & Natalie


It's like wishing for rain when I'm standing in the desert..

Idag har jag vart sjukt trött. Gjorde helt fel i att gå på skiva igår. Skulle egentligen köpt lite godis och åkt hem och sett på TV. Gjorde av med massa onödiga pengar. Hatar att spendera pengar på alkohol, det är bara då jag har dåligt samvete. Men när det gäller allt annat flyger pengarna åt alla håll och kanter utan att man ens bryr sig. Alkohol är bara roligt för stunden, men dagen efter då? Nykterist javisst!!

Var först på metro där Paulina, Helena & natalie hade skiva .. mfl, sen gick jag och Malin vidare till ett ställe för att gå på Linns skiva! Tyvärr slutade den skivan ganska tidigt för våran del pga av överdosering utav alkohol. Vad har jag sagt om det? :)

Imorgon har vi travelbar på jobbet, kommer bli sjukt mycket att göra. Jag har ont i fötterna och är på dåligt humör... FAN ATT JAG INTE KAN SJUKANMÄLA MIG!

Bara 5 arbetsdagar kvar tills lov, eller bara och bara.. Min helg är förstörd, som alla andra helger. Deppmode..
Jaja ska sluta klaga, lägga mig och kolla på dom sista avsnitten utav Cougar town. Love it! :) PUSSPUSS



jajjamään

Försov mig idag, och känner mig sjukt stressad. Börjar egentligen 14 men jag kommer på något att skylla på när jag väl kommer dit. Hade helt glömt bort att det är sommartid nu. Även fast pappa påminde mig minst 5 gånger igår. Så jag kan allt skylla på det, hur ska man veta liksom? daah!..

Iallafall, nu har jag packat min väska inför kvällen. Får göra mig iordning på jobbet. Eftersom att jag inte förstod deras tema så har jag inte riktigt brytt mig om temat heller! Kör en vanlig outfit + slips haha, hittade en absolut vodka slips som jag bara måste ha! (sticka in för att sticka ut) från min egna uppfattning.

Tror jag har möte med Per&hilton idag också, även där sa dom till mig ett par hundra gånger att jag skulle skriva upp datum och tid i almanacka (vilken almanacka säger jag då(?).. Och vips så har jag glömt bort både datum och tid och känner mig oerhört OOOOstolt. hmmm..

Kanske dags att bege sig, har nu drinkboken i högsta hugg. Nu blir det plugg plugg och plugg. Views bar är nämnligen sjukt lugn i veckorna. TJOFLÖÖÖJT

 



I'm about to make you'r life miserable..

Min dator har fått virus (ovanligt). Och jag vet såklart inte hur man får bort skiten. Den kraschar väl snart den här också. GREEAT! Idag är jag på världens sämsta humör. Ingenting blir som jag vill och jag vill bara att den här jävla dagen ska ta slut. Nu är det en lång vecka på G, jobbar hela veckan.. Varje dag, måndag-söndag. Vilket helvete!!!!

Imorgon är det studentskiva, sjukt otaggad eftersom att jag slutar jobba kl 22 imorgon. Får väl se på vilket humör jag är på då. Som det känns nu vill jag inte göra nånting.

Ska ut i köket och träna på alla drinkar genom att leka lite med vatten. Sen är det Johan falk som gäller. TJOFLÖJT..

Några av oss från i fredags, alla ser rätt ledsna ut. Bara för att jack satt och tog bilder när ingen var beredd.. orättvist?


I don't wanna go there anymore..

Jag mådde förvånansvärt bra imorse, vaknade runt 10 och kunde inte somna om. Kom och tänka på att jag MÅSTE köpa nya kuddar, mina är väl gamla som gatan. Sjukt obekväma. Var som sagt inte bakis även fast kvällen spårade.

Linn kom till mig runt halv 6 igår, och vi började göra oss iordning för att åka iväg och föra hos paulina. Vi var där runt 8 och resten av folket kom dit vid 8 halv 9. Det var Ebba, jack och hans 3 killkompisar + tessan. Vid 10 tog vi en taxi in till östermalmstorg och gick till Nype. Utöver att man var tvungen att betala inträde (vilket känns sjukt onödigt) så var det faktiskt riktigt roligt. Inte överdrivet med folk, men det blir väl vad man gör det till. Sällskapet var trevligt! :)

Så idag åkte jag in och mötte Linn i centralen, så gick vi och åt pizza&taco bar i kungshallarna(?) tror jag bestämt att det heter. Efter det drog vi oss iväg till Heron City, vi såg I love you Phillip Morris. Rätt bra film med Jim Carrey.

Och nu är jag hemma, så j*vla kallt ute.. Vill verkligen inte gå ut igen förens det är sommar. Så sjukt less på det här eländiga vädret. GE MIG VÄRME!!!..

Bilder från kvällen kommer när det kommer. PUSSPUSS..


You know what you want, but how long can you wait?

Adam Lambert - No Boundaries (8)


And so on..

Försov mig en stund idag (igen) kom i tid till skolan iaf. Slutade som vanligt halv 11 så då drog jag och christina iväg till skärholmen och kikade lite. Efter det så åkte jag hem en snabbis och bytte jacka för att sen åka till stan och möta Linn. Vart mycket gå i affärer idag. Har också shoppat lite smått och gott.

Jag och linn gick och åt på pixxa hutt innan vi skulle möta Ebba i gallerian. Haha fyfan vad vi satt och skrattade, alla andra runt oss satt och råglodde, men vi hade kul iaf.

Fick med mig hem,

En kjol på från shop, 499:-
Lackleggins Gina tricot, 149:-
Leggins med små stenar eller nåt på vero Moda, 239:-
Nagellack som får naglarna att växa?, 125
Svart nagellack
Hårfärg


Bild på kjolen, hur snygg som helst på! ÄLSKA! :)

Goood natt!


A drop in the ocean, a change in the weather..

Fjärde dagen i rad som jag tränar nu, och idag var det verkligen inte roligt. Har ont i hela kroppen. Orkade bara ungefär en timma idag, så imorgon ska jag bara ta det lungt. Min träning imorgon får bli shopping. Så imorgon blir det iaf skolan och stan efter det.

Har fortfarande inte kommit igång och plugga, jag mååste verkligen plugga.. Min första barvecka nästa vecka. Iof inte en bar där det görs drinkar, det är bara en vinbar. Så kommer ha all tid i världen att plugga nästa vecka.

Ska hoppa in i duschen och kanske åka med mami till skärholmen. PUSSPUSS

 


I dont know what i want, So dont ask me, cause im still trying to figure it out...

Idag har jag vart på jobbet, haft kurs.. Var mest för chaufförer men vi bokare behöver tydligen också gå den kursen, så idag var det min tur. Den var på 5½ timme, och det var väl sisådär. Ut över det har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, gick hem och somnade efter det. Så drog jag iväg och tränade strax innan 6 fram tills 8. Jag älskar verkligen att träna nu, känns så skönt efteråt... Mår mycket mycket bättre nu.

Ingen skola för mig imorgon heller, har verkligen ingen lust för skolan just nu. Massa knas med studentskivan som gör att jag inte orkar ta den diskussionen i skolan. Har ändå bara skola mellan 9-10.30, så vad är det att bry sig om egentligen? äsch.. jag mår bra iaf! Men på torsdag mååste jag gå, detta är egentligen inte okej.

Utgång i helgen annars är det bara tordagen att se fram emot. Jag måste gå ut, har vart på tok för tråkig dom senaste helgerna. Men har man ett jobb att sköta (två i mitt fall) så är det bara att gilla läget. Välkommen ut i vuxenlivet matilda - TACK SÅ HJÄRLIGT!



Adam Lambert - what do you want from me


What do you want from me?.. GET LOOOST

Idag sov jag ut, skönt var det! Efter det åkte jag till skärholmen med Linn och shoppade lite. Vart ett par svarta midjeshorts en vit t-shirt, ett diadem med en rosa rosett på och gummisnoddar! :) Snart ska jag iväg och träna också. Ska möta mamma på gymmet halv 9 så ska snart bege mig.

Blir ingen skola imorgon heller, ska jobba istället. Väljer såklart att tjäna pengar framför att gå i skolan när jag ändå har mina betyg nu. Engelskan har jag bara fortsatt läsa för att jag gillar språket.

Tjoooflöjt




It's time to go..

Att allt ska vara så svårt..


PÖÖÖWS

Tänker stanna hemma ifrån skolan imorgon och bara ta det lungt. Har jobbat 10 dagar i rad nu och känner att jag behöver ta det lungt. Så ska passa på och plugga drinkar och lite annat. Hoppas på att få jobba lite i veckan också. Men vi får se hur det blir med det.

Jag har nog världens bästa jobb, Suttit och snurrat på stolen och pladdrat med kollegorna och ätit plopp har jag gjort den här helgen. Ringt en hel del, men bara under perioder. Lätt förtjänta pengar, och jobb betyder lön. Läning på torsdag, och alla vet vad det betyder. Måste shoppa, massor jag vill ha just nu, JAG VILL HA VÅR!

Men nu ska jag återgå till Johan falk, han är ju sååå snygg? mjau :)

daamn it''..

Jag jobbar jämt och ständigt nu, jag är ledig max 4 dagar i månaden just nu. Och det kommer vara samma visa fram tills sommaren. Är helt slutkörd, och mina fötter gör så jäkla ont. Nästa vecka är det skola och jobb &träning efter det. Blir även jobb i helgen, skulle ha vart på hilton, men det är en samtransvecka så jag fick ändra lite i mitt schema på hilton.

Idag var det sjukt mycket att göra, stora sällskap och reserveringar. Så på fredagar är det bara ett evigt springande fram och tillbaka. Mött massa trevliga människor också! Några en aning för mycket på snusen! XD

Imorgon börjar jag iaf kl 10, efter det är det träning som gäller. Sen hem och bara ta det lungt.. Gå på bio kanske, nämnligen jobb på söndag också.. Så ingen utgång för min del denna helg. Ni får helt enkelt partaya åt mig också :) 

  
Leo sayer - Thunder in my heart
Blir glad av sån här gammal musik, haha. 


I tried so hard..

Idag var det jobbigt lungt på jobbet, fick iof mycket gjort. Bland annat tränat free pouring och prickat in alla rätt. Är man bäst eller vad.. haha.. Hade även möte med Jonathan, ricky och min lärare idag, pratade om min resterande tid där och hur vi ska lögga upp allt på bästa sätt. Jag har ju vart sjuk en hel del så baren är lite längre bort just nu. Men näst nästa vecka ska jag bara i Views Bar, vinbaren på hotellet. Ska bli kul, rätt lung stämning så det blir bra! :)

Mamma drog iväg till sin vad man nu kallar det när man är gammal XD "mansvän" Så nu är det bara jag och Sebastian hemma, vi köpte en påse godis och en cola. Ska snart gå och sova tror jag.. har jordens träningsvärk just nu efter gårdagens intensiva träning. Inte okej någonstans!


The stars lean down to kiss you, and I lie awake and miss you..

Vaknade hyffsat tidigt idag, och träffade som sagt Linn. Vi åkte in till stan och shoppade lite.. Efter det var det bara att åka hem och äta för att sen åka till gymmet. Kände mig väldigt duktig idag, springbandet fick mig att svettas som en gris så jag var rätt nöjd med min insats idag.

Imorgon är det back to work. Känns väl sådär, har ingen direkt lust att jobba dom här tiderna längre. Hela dagarna blir förstörda. 14-22, varför inte 18-01 istället.. mycket bättre. Jaja, antar att det inte är läge att klaga, ska bli så skönt att ta studenten, och det är fasen inte långt kvar nu.

Haha, var tvungen!

Fick en riktigt tjusig bild på Linn.. haha


raaw...

Nu har jag jobbat min helg, blir samma sak nästa. Skönt med lov snart! Hade väl vart kul och gått ut igår efter jobbet, men var helt slut och jag slutade inte förens 10, så jag valde att åka hem istället. Idag åkte jag mamma & sebastian iväg till Nacka forum och shoppade. Har inte spenderat ett öre på hela veckan. Det var dags.

Och vi var deffinitvt inte ensamma i Forum, till min stora förvåning så satt tydligen Eric saade och signerade nånting, var helt ointresserad så jag tryckte mig igenom folkmassorna lite irriterat. Massa småflickor som stod och bet nervöst på naglarna.. Vart besviken för han var inte speciellt snygg irl. FEEEJK! :)


Fick iaf med mig:

2 par leggins från vero moda
Lite smycken
Olika färger på concealer från Make Up Store
Solglasögon
Mascara&rött läppstift

Imorgon är jag ledig, får se vad jag ska hitta på. Förmodligen träffa Linn & sen iväg och träna!

PUSSPUSS



I better keep on walking..

Och så var den dagen avklarad, det var riktigt roligt idag! Vi har så många trevliga gäster, alltid lika kul med trevliga människor. Nu är jag iaf hemma igen, har ätit som jag inte hann göra innan jag åkte iväg. Ska väl snart börja packa. Farmor&jan kommer hit imorgon, så jag ska till mamma eftersom att pappa tydligen ska låna ut min säng. Så jag har i princip blivit utslängd :) (Brevsnacket stämmer nog) att man är som ett brev som bara åker fram och tillbaka. Känner inte att jag har nåt direkt hem. När man varannan vecka så packa och byta rum.

Så nu blir det jobb hela helgen, både imorgon och på lördag. Hade velat träna också men nu har det tydligen brunnit precis brevid. Blir så less alltså! Undrar verkligen hur lång tid det kommer ta innan man får träna igen. Jag ska ha kompensation, helt klart!!

TJOOOOFLÖJT!.

Jag saknar min lilla sötnos :/<3


<3

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!! :D såå söta, jag dör!


I'll show you the road..

Blev hemma idag iaf, min hals tycks aldrig bli bra! Skulle iväg till vårdcentralen idag, men när ja ringer så finns det ingen tid, och dom gör inte hälsoundersökningar.. wft lixom? vilken service..

Så jag pratade med min lärare så han sjukanmälde mig. Imorgon blir det inga om och men, imorgon ska jag iväg. Jobbar hela helgen nu också så jag kanske kommer igång snart. Trött på att vara en trainee..BLÄÄÄÄ..Idag har jag iaf bara legat i sängen, har precis ätit pannkakor.. mums.

Ska sätta mig och plugga, kommer bara mer och mer känner jag. Hinner knappt med haha. Men snart tar vi studenten :) Och jag har slorslagna planer för efter sommaren. Runt September.. Jag känner bara att jag behöver komma iväg nu. Den ni..


blubb blubb

Det där var bara konstigt.. det där var det första och sista blogginlägget som blivit skrivet på engelska i den här bloggen :) Fuck hiltons önskemål.. PUSSSS

Quite embarrassing..

My supervisor want's me to start speaking English at home, bars for it to fall more naturally. Lovely, as if it will ever happen. So I came up with a better idea, namely that sometimes write blog in English? haha! fun fun.

Today, I had to go home from work. I walked away and really tried.. Well it went! So tonight, I have just been and taken it easy in bed. Turn on the television program after the TV program. There were a lot of fun to see today :)

Think I'll go and sleep soon, gotta go to work tomorrow because I'll be meeting with my boss and couples from school tomorrow. Quite nervous about that conversation, it's always so tense, if you know what I mean. One of my mentors speak only English, and it is not always easy to express myself so he will understand! Bloody Dutchman! Haha kidding!

Nej nu är jag trött på att skriva på engelska.. GOOOD NATT


GE MIG SOMMAR!!!

Hur mycket tänker man inte på sommaren när man hör den här låten!


Now I’m lost, on my own, it’s over..

Fortfarande sjuk, och min hals blir bara värre och värre. Idag kan jag inte prata, ingen hör vad jag säger iaf! XD Känns bra när det är praktik imorgon. Ska iaf gå dit så får dom avgöra om jag ska vara kvar eller gå hem. Börjar få lite panik, från och med 15/3 så står det bara "bartender" på mitt schema. LÄÄÄÄSKIGT!

Så fort som jag har blivit frisk så måååste jag iväg och träna igen, blir galen på det här! Hur dåligt immunförsvar får man ha egentligen.

Ska gå och lägga mig igen tror jag.. Meningslöst att sitta här och vänta på att bli frisk, tiden går mycket fortare när man sover! ;D PUSSPUSS


Chris Decay - Hold tight
Darin - You're out of my life

Jag tycker inte om dig..

Nu har gått och blivit sjuk.. igen! Ska sluta åka tunnelbana, fullt med smittbärare som sitter och hostar&nyser. Fan stanna hemma! Äcklad utav människor.

Igår var jag iaf ute, var hemma hos Christoffer och Emelie och förade innan vi åkte in till Östermalmstorg och gick till Collage. Emelie kom tyvärr inte in, men jag gick in till dom andra. Spenderade för mycket pengar som vanligt, och vaknade upp med jordens ångest. Massa annat skit som även hände, jag sjunker till en nivå där jag absolut inte vill vara. Vissa vet vad jag menar! Måste hur som helst få ett stopp på det här, gå vidare med livet. idiot!!

Vaknade som sagt upp sjuk imorse, låg med feber.. fått ont i kroppen och inte tala om halsen, låter som en kråka. Är ledig imorgon så ska ligga hemma och hoppas på att bli frisk. Har inte tid att vara hemma mer från jobbet.

Ska nog krypa till kojs snart, har sovit halva dagen men är fortfarande ruggigt trött...

HOST HOST

Födelsedag

GRATTIS LINA PÅ 19ÅRSDAGEN! :D ikväll blir det partyyy!


And nothing else matters..

Nu är jag på jobbet, dom ringde in mig imorse! JOBBIGT! Jag som inte somnade förrän typ halv 4 inatt/imorse. Ikväll blir det utgång till Collage. Får se hur pass pigg jag är ikväll, känner mig rätt dåsig just nu.

Igår gjorde jag absolut ingenting, kom fram till att jag inte orkade hoppa in i duschen och göra mig iordning. Var på tok för trött för det. Så det vart en hemmakväll för min del. Var skönt det också..

Ska fortsätta jobba, PUSS PÅ ER!

HAHAHAHAH


I fell inlove with an alien..

Skönt med sovmorgon, vaknade runt 2 men var fortfarande trött. Så jag la mig igen, nu är jag pigg! :)

Idag har jag bara träningen inplanerat, sen vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. Ska kanske träffa Kristoffer men har inte bestämt mig. Inte träffat honom på säkert 1 år, läskigt?.. Iaf, imorgon blir det utgång (jag vet, jag vet.. men Lina fyller år imorgon) mihi! :)

Idag hoppas jag på tacos, GEE MIG! :) menmen, nu ska jag packa ihop mig och åka till gymmet. PUSSPUSS

(8) ...


...

Snedknullade jävla människor. Jag undrar faktiskt ibland vad felet är på vissa människor, blir mörkrädd... Palla sitta och klaga jävla pussy.. Om du inte är nöjd kan du ju börja med och fundera över hur i helvete du har kunnat fucka upp ditt liv till vad det är idag, om du nu kan kalla det liv? DAGS ATT BÖRJA ANVÄNDA HUVUDET! idiot..

Matilda behövde avreagera sig.. klart!

I tried.. but I'm not sure that we wan't the same things anymore..

Det där var inte en av dom bästa kryssningarna iaf! Hände allt för mycket negativt. Såå mycket som vart snott, kunde knappt tro mina öron alltså. Bara i vårat "gäng", kan säga att för vissa slutade resan i tårar.

För mycket alkohol kan jag också påpeka att det blev, jag vart för första gången på år och dar full. Även fast jag skyller på att det var båten som gungade. Halva båten satt och hängde över toasitsen, tyder det på att det var en lyckad resa?

Nu blir det inge mer alkohol för mig på ett bra tag, ska ta det lungt ett par veckor.. kanske! Imorgon ska jag iaf sova tills jag vaknar, första dagen på lovet utan alarm.

Nu ska jag lägga mig med min gott&blandat påse och dra igång ett till avsnitt utav sex and the city.

Och sen vet vi hur det slutade, tjingeling pling


Come here rude boy, boy.. is you big enough?

Kom precis hem ifrån farsta, åkte dit imorse då jag inte kunde sova! Hittade INGET! eller ah, en tröja. Inte mycket att hänga i gran! Ikväll är det kryssning som gäller. Vi ska ha såå kul :)

Rihanna - rude boy <3


En dag i rampljuset

Det har vart full rulle hela dagen. Gick upp vid 11 och packade väskan. Prova lite kläder, för att hitta något bland högarna av smutstvätt att ha på sig på fotograferingen. Har verkligen haft häcken full på sista tiden så har inte haft tid att tvätta, eller något annat heller för den delen.

Jag och tjejerna var iaf på The studio idag. Vi vart sminkade & fick håret fixat och vart fotograferade. Var jätte nervös innan och jag trodde aldrig att det skulle vara så roligt som det var. Men så sant som det var sagt, så ville jag inte gå därifrån när det var klart :).

Efter det åkte jag till ikea med pappa&sebastian, köpte en klädställning och en GIGANTISKT spegel, sjukt stor. Låt pengarna rulla som man säger... Skulle ha gått iväg och tränat men det vart tyvärr inte så, får bli en sväng imorgon efter stan. Måste hitta något att ha på mig på kryssningen imorgon.

TJINGELING

 


RSS 2.0