BLÄÄÄÄ



Trevligt att det ska regna på studenten! BEIGET!... aja


Say you want the same thing to...

Jobbhelg, deprimerande.. Så det har vart en lugn helg, la mig tidigt igår och idag bestämde jag mig för att bara vara hemma med en film och en påse godis. Dock med sällskap, men jag tackar inte nej till sällskap. Imorgon är det job igen, så ska snart gå och sova. Har sett Dear John och nu ska vi se last song. Har fastnat för sorliga filmer, vet inte varför.. ger en en anledning att fundera..

Nu är det iaf snart bara 5 dagar kvar tills dagen jag väntat 1 år på nu. Ett år försent, det enda posetiva med det är att jag mött människor som jag aldrig hade lärt känna annars, och det hade vart tråkigt!

Jaja, nu ska jag gå tillbaka till sängen och dra igång filmen så jag kan sova sen, upp kl 8.. WIIHOO..

I'd rather be with you . Joshua Radin


You'r crying out for me, but I've chosen not to listen ..

Skulle ha åkt in och shoppat idag, men vädret tillät inte.. Nä usch.. Har suttit hemma och myst istället, kollat film och sådär :) Var och solade nyss också.

Imorgon blir det däremot lite att göra, ska iväg och gymma på "morgonen", när jag väl kommit upp ur sängen. Sen vid 5 ska jag med emelie på nån drinkbjudning med MTV. Ska bli riktigt kul faktiskt. Kommer dock inte bli speciellt sent med tanke på att jag börjar jobba kl 9 på torsdag morgon, och så jobbar jag både fredag, lördag &söndag också. Får tänka posetivt, jag behöver pengarna inför sommaren.

Sen toorsdag efter jobbet blir det middag med Josefin&Paulina, och efter det ska vi se sex and the city 2. Snacka jag har längtat, SATC kan vara den bästa serien/filmen ever, love it.



puss

Idag var jag i skolan, gjorde mina sista uppgifter inatt och fick VG. Superglad över det! Efter det skulle jag, josefin & paulina sola, paulina tog väldigt lång tid på sig ;) och det var kallt så jag och josefin drog int till stan och käkade lite och sen satte vi oss en stund i kungsan. Var fortfarande kallt så det var hemfärd igen. Så jag har suttit på balkongen ett par timmar och blivit ännu brunare, mjau! :)

Nu sitter jag bara här och hatar sebastian som vanligt, ska bli så skönt att komma härifrån snart. Aja ska iväg och träna om nån timme så ska ta nånting att äta. PUSS..


Hämtade min klänning hos skräddaren, och den är helt perfekt :)

du är det vackraste,..

Nu har jag tömt min kamera på ALLA bilder, så nu ska inte minnet var fullt så fort man ska ta ett kort. Störande :) Utöver det har jag inte gjort så mycket idag, pluggat lite. Mina betyg sätts imorgon så är lite smått nervös över vad jag ska få för betyg på det här, förmodligen dåligt. Var frågar som man verkligen inte kunde svara på. Det är för ett hantverksyrke, jätte svårt att räkna ihop materialkostad och grejer i baren. Aja...

Igår vart det en liten utgång till snaps, jag och lina gick dit och tog ett glas vin. Vart inte så sent, men såklart är man utelåst när man kommer hem. Fick sitta där med en jävla katt i en timme. Och nu tycker jag om katter ännu mindre :) hur kan man kalla dom sällskapsdjur? han/hon låg och slickade sig mellan benen hela den timmen. Sällskap, jo visst! AJJJJAAA... ska se på film, puss..

usch..

FULLSATT! :)


Im dreaming you're out in the blue, and I'm right beside you..

Inne igen efter en dag i solen, vaknade upp hos Josefin helt sliten och trodde jag skulle somna nånstans påvägen hem. Men eftersom att jag har världens snällaste mamma så blev jag hämtad.

Vi hade supermysigt igår.. Jag, Paulina, Josefin & Helena bestämde oss för att grilla, så vi satte oss utanför mig och grillade fläskfilé & så hade vi bakbotatis. Vi hade the best time ever, vi satt tills kl 1 ungefär och efter det drog jag och Josefin till Salem och träffade Ludde&kjell, länge sen! Vid halv 5 bar det hem till josefin, hon skulle nämligen jobba idag så några timmar behöver man nog sova efter 1 liter vin ^^ knaas! En jätte lyckad kväll hursomhelst, tack flickor! :)<33

Idag har jag legat i svandammen och solat med mamma&Lina, så jäkla skönt väder så jag blir helt kär. Det ska ju bli lite svalare i veckan och jag blir ledsen i ögat!

Ikväll tror jag att det blir nåt med Lina och några i nån park kanske, passa på när vädret är på topp. Love it!

Lite bilder från grillningen tror jag kommer lite senare! :) PUUUUSSSPUSSSS..


Suddenly I know I'm not sleeping..

Idag mår jag dåligt, känner mig fortfarande ledsen och vill bara fortsätta gråta. Kom på hur mycket jag faktiskt saknade mina nära&kära som inte finns med längre när jag kollade på en film från när jag var liten igår. Hur jobbigt det var att mista dom och hur jobbigt det var att minnas. Allting går så snabbt, alldeles för snabbt. Och jag orkar verkligen inte mista någon mer nu. Men det känns som att det är påväg! Nä fy orkar inte tänka på det.

Ska gå ut på balkongen igen, sen åker jag till mamma..


Evanescence - Hello

Får mig alltid att tänka på mormor... <3

Nån slängde min lilla älsklings aska i soporna, och det gör hennes död 1000 gånger värre. Fan vad ja önskar att saker vore annorlunda. För många dåliga dagar..


puss hej..

Händelserik helg, nu är jag helt slut... och jag har fått sola också, var ju sånt jäkla fint väder i lördags så vi drog iväg ett gäng och grillade & solade i rålis. Jättemysigt var det! Efter det åkte jag hem och fixade iordning mig för att sen dra iväg till Natalie, vet inte vad som hände med den kvällen haha, men det kom två flumbollar som ja.. Aja, det blir vad man gör det till, men jag vart så trött så jag åkte hem runt halv 2.

Idag vaknade jag sent som sjutton, åkte in till stan och fikade med Adde och så har jag vart iväg och tränat nyligen. Nu ska jag bara se klart på wallander sen blir det nog sängen igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, ska väl ringa min engelskalärare och ägga upp nåt, betygen sätts ju nästa måndag så nu hoppas jag på nationella prov.


Var tvungen att beställa..

stupid lies..

Idag är jag trött, kom hem halv 6 imorse av någon konstig anledning. BUUSIGT! Min kväll är hemlighetsstämplad ;). Iaf, ja vaknade relativt tidigt ändå, runt halv 1. Så då gick jag ut och satte mig i solen med mina jordgubbar, har blivit bortskämd med jordgubbar.. Pappa har köpt 2-3 liter varje dag, så satans gott..MUUUMSS! :D

Idag ska vi till grodan, så nu ska jag iväg och köpa strumpbyxor och lite strunt, ses i dimman..

PUSSPUSS



After a long reflection, I have finally come to the conclusion that you are not right for me ..

Vilket fint väder vi har haft idag, har suttit ute på balkongen hela dagen och faktiskt fått färg. blir bara lättare och lättare för mig att bli brun ju mer jag solar, NÄÄJS! :) Efter det åkte jag iväg till ikea med pappa och kollade lite. Skulle ha köpt dekoration till väggen, blommor eller nåt liknade men de var slut så vi får åka tillbaka någon annan gång. Käkade köttbullar&potatis, om man nu kan kalla det potatis. Kom hem och 30 min senare ringde josefin, så vi åkte in till café 60 och fikade!

Nu har jag precis kollat på Anna anka söker assistent som jag missade, andra avenyn är slut?! :O Trodde sista avsnittet var i juni, men vad fel jag hade..

Imorgon hoppas jag på sol, massa massa sol. Och massa sol även på lördag för då blir det grillning med brudarna för hela slanten, PYSSS

Saknar min skrutt :/


känns så jävla fel

Jag och josefin fick världens idé när vi gick i stan igår, kroppsfärg var det! Så vi gick på buttericks och köpte brun kroppsfärg.

Vi var alltså i stan igår, köpte ett par skor och så åt vi middag. Efter det drog vi vidare hem till mig så färgade Josefin mitt hår och så började vi fixa iordning oss innan alla andra skulle börja rulla in. Vi målade oss bruna och skrämde skiten ur folket när dom kom haha. Alla sprang typ och gömde sig bakom dörren när dom såg mig :) Så läskig var jag väl inte :)

Så jag, josefin, helena, emelie, rebecca, paulina & linn förade lite här innan vi drog vidare in till stan vid halv 11. Skivan var på Nype och våran utstyrsel var helt klart bäst haha, black as the night vart det! ;D

Idag har jag inte gått iväg till praktiken heller, ringde min studievägledare idag och pratade lite. Ska förmodligen avbryta Min praktik pga olika anledningar. Jag orkar helt enkelt inte, jag kan få mitt betyg i engelska istället och slippa det här, jag vill bort från sverige NUUUUUU!

Aja, ska gå till mäster skräddaren och sy upp min studentklänning nu, börjar få koll på allt nu! PEACE!

mina nya fina skor, DNA - 599:-

BILDER FRÅN SKIVAN KOMMER UPP SENARE! :)


Tonight?

Jag har hittat den perfekta studentklänningen, den behöver bara sys upp något. Var alltså i Täby med familjen idag och kikade, hittade dock inga skor(?) vad hände.. alla var för låga, och jag vill ha en ordentlig klack, inga fjompklackar här inte. Ser inte klokt ut!

Nu har jag vart iväg och tränat och solat i 30 minuter, superskönt. Ikväll ska jag lägga på en ansiktsmask och måla naglarna, sånt där trevligt! Imorgon är det Linas skiva på Nype, så innan det ska jag och Josefin in och söka efter skor till studenten, fixa dricka & äta middag.

ÄÄÄÄH, PUSSPUSS..

Det bästa måste vara den stora rosetten på ryggen, mjau,..



baby, what if..

En lugn lördag, sitter här och lyssnar på musik, favoriterna just nu är Miley Cyrus - When i look at you

&
Jason Derula - What if


Ingen utgång eller nåt sånt för mig ikväll, taggar till inför Linas skiva på måndag istället. Har tagit ledigt från praktiken, man tar dom chanserna man får att ta ledigt, haha. Nästa fredag blir det förmodligen också en ledig dag! Iaf.. kollade ut igenom fönstret imorse och möttes av grått grått och återigen grått. Hate it, jag ska härifrån. Så nu har jag satt igång och letat andra hands lägenheter i Spaninen. Har kollat Costa del sol, lanzarote, Barcelona, Alicante, Malaga mfl. Hittat massa roliga lägenheter som skulle passa oss helt utmärkt. Men även några i Turkiet-Alanya. Billiga också, hittade en för 370 Euro/månaden i Costa del sol. Och det är ju inte ens 4000 svenska kronor, och när man delar det på 2 blir det helt perfekt.

Aja, nu ska jag duscha.. puss hej


 


When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark..

Filmen var superbra, var svårt att hålla tårarna tillbaka!



Miley Cyrus - When I look at you


(8)



Travie Mccoy - Billionaire

baby, i can break you down..

Mitt nya bankomat kort har äntligen kommit, så nu har jag tankat på mobilen igen! Hade egentligen praktik idag men jag valde att skita it, blir samma sak imorgon. Finns ingen som kan tvinga mig till nåt, så länge jag får göra skitjobbet så gillar inte jag bara läget, thats it..

Så istället åkte jag med pappa till södertälje där han skulle hämta pengar för nåt jobb och efter det åkte vi till mediamarkt och kollade lite, tycker inte om den butiken så 2 min senare satt jag i bilen igen! Efter det åkte jag in till stan och träffade, hm ja rickard. Vi gick bara runt och snackade massa skit och tog en fika i gamla stan.

Så nu är jag ledig hela helgen också, skulle ha jobbat men jag bytte helg med en kollega. Så det blir en lugn helg, åker förmodligen till mamma i helgen, får se vad som händer. Imorgon blir det iaf bio med Josefin, se the last song på heron city. Men nu ska jag ladda ner dom senaste avsnitten utav one tree hill, PUSSPUSS

Lite bilder från valborg!

Helena, jag & josefin

Fluuum FLUUUM..

helena & jag, mjaau


jag är i farten igen..

Eftersom att min studentklänning som jag beställde såg förjävlig ut i verkligheten så har den åkt tillbaka fort som fan. Får åka in till stan i helgen och kika efter en ny. Så nu har jag tröstat mig själv med en ny klänning.

Supersnygg med ett par high heels i sommar! love it! PUSS

399:-


that's for sure..

Vilken helvetes dag, ingenting har gått som jag velat idag! Var så mycket att göra på jobbet, det ringde konstant och det var så många förseningar, och jag fick ta skit från kunderna. Tror jag tog över 80 samtal idag, andra helger är det mellan 30-40 samtal och ibland bara 10-15, så det har vart full rulle. Gick iaf lite tidigare för att jag skulle till linde och hämta mina nycklar hos Alex. Efter det åkte jag in till Café 60 och "fikade" med rickard och marcus. Sen gick vi igenom stan till slussen och där åkte jag hem. Det var inte speciellt lätt att ta sig någonstans eftersom att gröna linjen var fuckad. Så när jag skulle till alex fick jag gå enda från slussen till gullmarsplan. Tur att jag fick skjuts tillbaka in till stan utav honom. Usch vad mycket människor det var, höll på att avlida!

Nu ska jag sätta på en film och lägga mig, är helt slut just nu. Har vart ingång i 12 timmar i sträck, imorgon är det tillbaka till hilton, längtar inte.. Hoppas tiden från och med nu går i snigelfart tills imorgon, och efter det får dom här 3 veckorna gärna springa förbi! hej o håå..

Runcar Snowpen

Min studentklänning har kommit! :D Pappa har hämtat ut den så nu hoppas jag att den lever upp till mina föväntningar annars är det bara byebye. Så nu är allt på G, fick mössan i torsdags också så nu jäklar börjar det närma sig med stormsteg!

Idag är det sjukt mycket att göra på jobbet, man märker när det är finväder för då ska alla ut i solen, eller dit dok flesta kunderna åker, nämligen köpcenter? wtf liksom! haha.

Nä men nu ska jag iväg och äta lunch, sen slutar jag kl 4. Blir förmodligen fika i stan med *******&......, får helt enkelt se vad som händer. Jag hoppas på att jag bara får gå hem och sova för jag är helt slut nu.

PUSSPUSS






Jag&nathalie

Jag&pontus


Fler bilder finns på facebook!


Mjau, mjau MJAAAU


Joel Kinnaman är så jäkla snygg, hans bilder är det enda man ser på stan och jag dregglar x 1000! haha ge mig honom tack! :)


eyyyy

Allting börjar såklart bra, men slutar för det mesta mindre bra! Hände allt för mycket negativt igår.

Vi grillade och hade supermysigt, tills(?) ja kan inte påstå att jag riktigt visste vad som pågick tills 2 polisbilar stannar utanför och kommer in. Visst jag visste att en av tjejerna blir slagen av sin pojkvän men vart kom snuten in? Iaf, det vart ett jäkla liv så vi var tvunga att dra vidare snabbt som fan. Vi åkte iaf in till stan för att gå till chaplins, vi kom dit 1 MINUT ÖVER 12 OCH VAR TVUNGNA ATT BETALA! Så på den vägen vart det. När vi hade kommit in upptäckte Johanna att hon tappat sin telefon och 10 min senare hade jag tappat mitt kreditkort. jag sprang runt som en galning och ringde alla men ingen kunde hjälpa mig, så jag fick hjälp att spärra kortet på Mcdonalds.

Både helena&josefin åkte hem så då var det bara jag, johanna,nathalie, lucas och pontus kvar. Var så otaggad så jag åkte också hem runt halv 3. Nu är man tillbaka på jobbet efter 3 timmars sömn, men jag är ovanligt pigg och inte alls bakis. Slutade ju dricka vid 12 och drack varannan vatten hela kvällen, så värt att fortsätta med!


Bilder kommer när dom kommer! PUSSPUSS..


RSS 2.0