they say, time heals everything.. but I'm still waiting!

Idag har jag mått som jag förtjänat, att jag inte tål vin är ingen nyhet men ändå ska jag dricka det! Var nog sista gången iaf.. Och dricka på tom mage vetäven jag att man inte ska göra.. jävla retard! :)

Finns ingenting att säga om gårdagen, det blir aldrig som man tänkt sig. Rätt misslyckat om ni frågar mig, men men.. Nu blir det inga fler utgångar förrens tidigast 26/11 ;).

Idag sov jag i stort sett hela dagen, har mått riktigt dåligt så dagen slutade på pizza hut och så köpte jag med godis hem! Finns inga fördelar med alkohol, bara typ miljoner nackdelar..

Utöver min "galna" helg så är det bara 5 veckor kvar tills jag dragar härifrån.. börjar känna dragläget här nu!

puss..

Gubben i lådan!

Precis hemkommen ifrån stan med mami, shoppade lite även fast jag inte får.. menmen! Fick Carolina Gynnings nya parfym Go girl, och så köpte jag hårfärg och lite saker.

Igår var det meningen att jag skulle ha gått på bio, men dessvärre gick jag hem och somnade. Glömde ställa klockan så jag sov från 5 igår kväll till halv 11 imorse, förstår inte hur jag kunde sova så länge! Men eftersom att jag bara sob drygt 7 timmar på 2 dygn så var min kropp trött och behövde sova så det var väl positivt då da!

Ikväll vankas det utgång, vet inte vart än.. Ville klä ut mig, men har ingenting att klä ut mig till så jag får gå i pumpans fotspår!

Pusspuss


Snart äre paradise hotel, OH YEAH

Idag har jag vart duktigt och jobbat, var dock kaos på jobbet eftersom att flera telefonlinjer låg nere och det var dubbelt så mycket jobb för oss alla! Efter det var jag och tränade.. Så nu är jag go och glad!

Var så j*vla skönt att börja kl 7 imorse, då knappt en kotte är ute och det är bara allmänt skönt att kvacka runt. Man får sitta ner på tunnelbanan och inte stå och trängas som sillar i en sillburk och någon hostar en rätt i ansiktet. Människor är riktigt fräsiga må jag säga! Hur som helst, jobb imorgon igen. Det ryktas om att det är halloween på lördag(?) jag som alltid har valat klä ut mig. Får se hur det blir med det..

Hade inte så mycket att skriva idag,.. brist på fantasi antar jag!


I want an endless summer..

Ännu en dag har gått, jag tar mig inte ens upp ur sängen. Det räcker med att kolla ut igenom fönstret och jag tappar helt lusten till allt! Kallt och allt är allmänt grått och trist. Så idag har jag nördat one tree hill, gossip girl, svenska hollywood fruar. Imorgon står iaf jobb på schemat, 7-16 imorgon och på fredag! Blir bättre lön nästa månad så kunde inte säga nej till det.

Ska dra mig iväg till gymmet snart, och som vanligt är jag sjukt sugen på godis! Det går inte att fuska ibland för då blir man aldrig av med sötsuget.

puss


En liten uppdatering!

Inte uppdaterat på väldigt länge nu, vet aldrig vad jag ska skriva.. vad är en intressant blogg egentligen! Kommer att blogga när jag flyttar iväg till Australien men jag kände att jag vill skriva lite nu!

För tillfället händer det inte så mycket, det är massa strul på jobbet då "teamledaren" har slutat så just nu jobbar jag ingenting. Ligger dock på schema hela november så det är skönt att ha det som ett tidsfördriv nu innan det bär av mot varmare breddgrader!

Ser fram emot våran resa något frukansvärt och jag vill inget annat än att kliva på det där planet och vinka bye bye till sverige. Känner mig galet less på det här landet så det här passer mig helt perfekt. Har redan börjat fundera vad man ska packa, i och med att man inte får ha med sig extra bagage och vi med stor sannolikhet kommer shoppa i Australien så blir det en lätt resväska den här gången. Jag som alltid har haft med hela livet i en väska för att vara borta 1 vecka. Nu är det 6 månader, fast jag har funderar jäkligt mycket över det där. Och jag tror faktiskt att jag kommer bli kvar längre än så. Sverige har man sett i 20 år nu, dags för lite omväxling!

Utöver mina funderingar kring resan så tar jag det mest lungt, var på bio med Josefin & Paulina igår och såg Paranormal Activity. Galet läskig film, trodde faktiskt inte att jag skulle kunna sova efter det. Men jag somnade som en stock, dock med lampan tänd!

Nu sak jag dra på bartenderskolan, bästa programet just nu faktiskt.. Det föll mig i smaken! ;)

PussRSS 2.0