Back in town

Har vart rätt dålig på att uppdatera men den sista månaden i Australien hade jag bara telefonen så hade inte tillgång till bloggen. Nu är jag hur som helst hemma, det känns så jäkla annorlunda. Bara själva grejen att folk pratar svenska gör mig helt förvirrad. Var och handlade idag och jag var helt inställd på att jag skulle prata engelska tills jag hörde att han pratade svenska, är fortfarande i aussie bubblan tror jag.

Det var kul att folk bara trodde att det var jag och paulina som skulle komma hem, och så dyker Josefin upp och överraskar alla. Helenas min var oslagbar.

Men lite om Australien då, min vistelse där var det bästa jag gjort. Även fast saker och ting kanske inte gick riktigt som jag hade tänkt så kommer jag aldrig ångra att jag gjorde den här resan. Har utvecklats och fått massa nya egenskaper. Det känns som att man växte lite som människa när man fick klara sig själv. Eftersom att jag inte har jobbat någonting sen jag reste dit så hade inte jag pengar till att hitta på saker sen senaste månaden vilket känns lite beiget nu i efterhand. Men jag slapp den svenska vintern och det är jag glad över. Vädret nu är riktigt skönt när solen skiner så det känns bra att vi åke hem nu.

Nu återstår jobbökandet så jag kommer på fötter igen. PÖÖÖSS...

RSS 2.0