Sommar & sooool

Dagarna bara springer förbi, det är så galet fint väder här nu för tiden så vi spenderar våra dagar vid poolen eller stranden. Vi har tyvärr inte mycket till stramd kvar då vattnet är så högt + att det blåser, så den lilla sandplätt som finns kvar har på handduken. Vi har fortfarande inte hört något om jobb, måste försöka gå ut igen om leta. Allt har blivit så mycket svårare efter översvämningen, mindre turister = mindre jobb, så det finns inte så mycket att göra. Ska försöka ta den här kursen man behöver gå för att jobba på restauranger här också,se vad pengar räcker till.

Igår var vi på en fotbollsmatch, haha.. I brist på annat liksom, vi fick fribiljetter utav en kompis här så vi såg Gold Coast - new Castle... Vi vann med jag tror 5-1, utklassning..

På Onsdag är det Australiens Nationaldag, och dom firar tydligen uta helvete. Nästan som en folkfest på gatorna tydligen så vi taggar till inför onsdag då vi också får korvbesök, haha jaajja.. Nu ska jag göra något annat kul, vet ej vad.. men jag kommer på ngt..

PUSSPUSS.. skicka lite lösgodis tack!

Ser lagom munter ut! haha...
fortfarande sämst på rubriker..

OMG säger jag bara, jag är så otroligt sugen på godis just nu. Förut kunde man bara dra på sig jackan och gå iväg till coop och handla, men nu sitter man och pratar med mamma om att hon ska skicka godis over seas hit. Vilket kan ta upp till 6 veckor.. Ofta vänta så länge liksom.

Idag var vi iaf och skulle söka jobb, vilket var typ lättare sagt än gjort. Fanns inte så många ställen att söka till så det vart att vi kollade runt lite i affärerna och sen gick hem. Vädret vart sämre och när vi väl var framme var det mulet och regnet kom snart efter.

Vi alla är rätt sega idag, Josefin är typ sjuk och vi andra känner oss typ allmänt hängiga. Inte ens lite sällskap livade upp oss. Då är det något som är fel. Imorgon hoppas jag på fint väder så man kan ligga på playan. Vill typ göra något, åka till vattenlandet eller något.. Börjar bli rätt uttråkad på att göra samma sak varje dag. Får se vad man hittar på...

Ska snart gå och sova nu, klockan är 12 i Sverige och 21.00 här... HELT SJUKT! god natt...

Är sämst på rubriker.. så jag orkar inte

Har väl vart sisådär på att uppdatera, men vi gör i princip samma sak varje dag så det finns inte alltid något att säga. Vi börjar komma in i vardagen, exept that me and Josefin don't have a job yet. Men det är vi tysta om.. Imorgon åtetgår vi till jobbletandet, tänkte åka till köpcentret Pacific fair igen och ta typ caféer och kanske någon juicebar eller nåt, allt är bättre än inget då pengarna börjar sina.

Idag har vi haft våran bästa dagen sen vi kom hit, över 40 grader och inte ett enda moln på himlen. Det enda dåliga nu är våran strand som är ett riktigt sop på hjälp, vågorna är så höga att man får ligga i sluttningen och hålla ett vakande öga, Vattnet var även helt brunt för någon dag sen. Tror vattnet från översvämningen i Brisbane svepte in här, vilket var typ lite ofräsht.... Vill till någon annan strand nu faktiskt.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni har det bra där hemma! Snart kommer våren! ;)


you make me smile..

Dålig uppdatering, jag vet! Men har inte haft någon lust att skriva, vi alla har nog varit lite oroliga när det gäller den här översvämningen som har gjort så att större delen utav Queensland faktiskt ligger under vatten nu. Vi har nog inte riktigt förstått hur stort det egentligen är, men när vi fick veta att invånarna i Brisbane vart tvunga att evakueras för att yttligare en flodvåg var påväg slog det fasen slint i huvudet. Jag ville bara härifrån, nu är det lungt..När man pratat om det med folket här så är dom inte det minsta oroliga, så det finns nog ingen anledning till panik. Vi har haft fint väder idag så vi har legat ute vid poolen och schteekt.

Nu på kvällskvisten gick jag och josefin till ett litet mysigt café och tog en varsin milkshake, hur god som helst. Hur sugen man än var på glass så fick det vara, drygt 50 dagar innan vi ska äta godis/glass eller annat onyttigt igen.. Känner bara hur det vattnas i munnen när man går förbi cold rock, världens godaste glasshus. Eller pizzerierna, dom har så dundergoda pizzor här.. Brukar inte gilla pizza i Sverige, men gud så gott med en pizza.

Mums på detta inlägg, men nu ska jag nog bädda ner mig snart. Imorgon fortsätter vårat jobbletande som för tillfället känns så lååångt borta. Efter allt det här med översvämningarna känns det inte som att surfers Paradise eller Broadbeach är dom första ställerna för turisterna att åka till, mindre turister = mindre jobb... hmm logiskt!

PUSS PÅ ER, hoppas ni har det bra där hemma.

Det tar år och dar att ladda upp bilder med vårt internet, alla bilder finns att hitta på FAAACEBOOK! ta er en titt vettja..

I know how to make a boring blog posts

Ja det här är en utav dagarna som jag verkligen bara längtar hem. Saknar mina vänner där hemma, framför allt en har jag kommit fram till.. Allt känns bara så mycket jobbigare när man känner sig liten och obetydlig som man gör en bakisdag som denna. Igåår...Den kvällen vill jag inte ens prata om, bara glömma och gå vidare. Lättare sagt än gjort. Nej en sån där partynatt blir det aldrig igen, I continue to go my own way, and could'nt care less what others think., simple and good.

Vill typ bara komma in i vardagslivet och fördriva lite tid. Känns som att livet är rätt beiget nu. Inte nog med att vädret suger australiensk dase, så är vädret inte bara dåligt utan helt åt helvete värdelöst. Vaknade imorse av att det var STOORM. Var helt dygnsur bara jag skulle stänga igen balkongdörren, och det var man kanske inte helt beredd på. Annars, fortfarande inget jobb och jag har försatt mig i en situation där jag nu ser hur pengarna har sinat. För mycket shopping gynnar ingen tror jag. Eehhmmm.. lägenheten ser ut som ett bombnedslag och vi som inte har något som man ens kan använda för att städa så sitter vi här med gröna&röda plastjulgranar utspritt över hela mattan and I absolutely love it.*****äääj* Och alla smulor och andra trevligheter har flyttat in permanent i våran heltäckningsmatta.

Klag&klag, ska snart sova. Känner fortfarande mig typ onykter efter igår. Helt sjukt alltså... kanske inte är fullt nykter än, tar nog ett dygt till va...

PUSS PÅ ER! ät lite smågodis åt mig är ni bussiga!

....

Jag är något otroligt less på det här vädret, hade jag inte suttit fast här hade jag på en gång tagit flyget till sydney. Det var där jag ville bo/jobba från första början, hur fan hamnade jag här..

Ehhmm.. Idag är det iaf fredag, ingen utgång för mig del. Har noll lust till någoting längre.. Vill inte söka jobb, vill inte träna, vill inte festa.. Allt pga detta JÄÄÄÄVLA väder... Blää jag är på dåligt humör, tjoflöjt..

RSS 2.0