vill du ha min reflex mot ett samlag?

hahahah, jag o hellgren hade lite roligt påväg hem

hihi :)

Den här veckan har vart förjäklig :) sur 24/7, men nu är det över.. Matilda is back on track.
Så vad händer idag? är fest i Kärrtorp men vet inte får se hur jag gör med det. Idag vart det våfflor till middag, fett gott alltså.. MED MASSA GRÄDDE OCH SYLT :)
Plingade Natalie, men hon stod o tjurade i duschen :) haha
På tal om natalie så hade vi en lite rolig konversation idag.. skrattar fortfarande.

image66
herregud :) menmen ska klä på mig och så får man se vad som händer... CIAO

I can't find the words to explain!

Det här är inte klokt, mår verkligen superdåligt just nu. Och jag hittar inte ord som förklarar, bara så farbannat mycket ILSKA som jag inte vet vart jag ska göra av.

image65

JIPPIE(?)

Så fruktansvärt trött på precis allt, skolan suger och känner bara för att hoppa av. Fick en varning om att jag hade för mycket frånvaro idag, och om det fortsätter så snor dom mitt studiebidrag. Grädden på moset lixom. Och conny jävla idiot, snacka om att han inte är där för att man ska lära sig nåt, utan för att bevisa att han är är så fasligt bra på allt  (!) konstigt lixom, det är en skola.. klart som fan att man inte kan precis allt. Så i Maj ska vi ha ett prov på 200 frågor?!?!? och klarar man inte det blir det 3 veckors sommarskola. En hel bok ska man lära sig utantill. Ser det här mer som ett straff. Och blir det de så är det bara byebye med Turkiet resan, kommer inte få ledigt då.
Så man fick ju inte nån liten press på sig nu. Dunsta iväg med din jävla båt istället. AAAH.. blir verkligen förbannad. Aja nog om det. Ledig fram tills 2 imorrn så det känns bra, och hoppas på att jag också är ledig på torsdag med tanke på att hela skolan är lediga, förutom jag?

Äsch ska hoppa in i duschen och sen sätta mig och läsa lite så man kommer någon vart, är som sagt bara typ 1 månad kvar tills provet ska göras :O..

PUSSOKRAM SKUMBANAN


suck

Inga vidare på det här med blogg, ingen vidare bra uppdatering. Menmen..
Idag var det skola iaf, kom försent, så jag missade hela första lektionen. Men det var skönt att försova sig lite.
Rasterna är så fasligt jobbiga, lunchen är ungefär kvart i 11 och är slut kl 12. Dumpa rasterna och sluta tidigare istället. Så kom jag hem och gick raka vägen hem till morfar för att titta till Wilma, hon kom hem igår men kan fortfarande inte gå som vanligt. Så är hon sjukt undernärd.. bara skinn och ben kvar. Har försökt gå ut med henne men benen bär henne inte, hon bara ramlar framlänges eller på rumpan hela tiden, rätt på näsan. Kan inte låta bli att tycka synd om henne. Så det blir att bära runt henne.
Aja ska hoppa in i duschen och sen se vad heter det... lyxfällan tror jag det heter. Inte det roligaste men det får funka.

SCHELLUUU <3

image64

jag vill ju också fylla år :)

image61

GRATTIS HELLGREN! :) <3<3

...

Bloggen cp med firefox men inte med explorer? VARFÖR!

Galen helg alltså

Igår åkte jag ifrån Lina vid typ 4 så åkte jag hem och såg matchen.. DIF-MALMÖ, 1-1 blev det dock men bättre det än att se malmö vinna. Så somnade jag tills att Lina smsade och sa att det var "fest" hos John idag igen. Så vi möttes vid ungefär 12 och åkte in till T-centralen på nytt. 
Helt plötsligt vid typ 2 så är det några killar som vill in? läskiga typer.. dom försvann inte därifrån förrän 3 eller nåt. Och då drar alla förutom jag och Lina. Tunnelbanan slutade gå vid 3 så blä på dom. Vi satt där medans John somnade, och så gick vi därifrån halv 6 och mötte granis. Sen hämtade pappa oss vid centralstationen.

JAG ÄR TRÖTT!

image60

Sex pengar och våfflor

Igår var det en dag som inga andra dagar, jag satt i mitt rum och filosoferade över livets mening / Lina
Det var en tråkig dag, men kvällen vart lyckad. Jag åkte hem till Lina runt 9, sen åkte vi till T-centralen runt halv 11 och hem till John. Där var Camilla, teo, Ilian och John. Kvällens höjdpunkt, lina din galna jävel. Hon bjöd runt din vodka till hela companiet. "snurrar det nu?" HAHAHA.. själv vart hon askalas och skulle spy på tunnelbanan. Blä! Aja vart att vi fick gå av i Zinkensdamm och vänta på tunnelbanan i en halvtimme. Då var klockan runt 3. Så gick vi hem oh knoppade.

Nu var vi käkat frulle och allt är frid och fröjd.. HEJS SVEJS! :)

image59
haha bakis lina? ;)

<3<3<3

Jag visste att det var nåt fel när du helt plötsligt vart så seg och nere. Dör du dör jag, så våga inte försvinna. BEEEBIS<3<3<3<3<3<3<<3

image58

YEEAHHOO

Aja idag vart jag sjukt irriterad när jag kom till Gullmarsplan, hade helt glömt bort att dom skulle stänga av tunnelbanan mellan skärmarbrink och typ blåsut? eller kanske längre. Aja men så fick man gå mellan där. Så när man kommer fram så ba "gångtunneln är avstängd" HUH!? står man där, 5 minuter innan man börjar, så Christina fick hjälpa mig med vägen via telefon, haha. Kommer dit och så sitter dom och kollar på nån uberdålig film om typ bakterier, blä. Var hungrig när ja kom dit, men hade inte nån direkt aptit efter det. Så fick man göra om hela skiten när man skulle komma tillbaka till Skärmarbrink. 

Träffade Natalie i gullmars strax efter  3, så åkte vi in till stan. Och gick vidare till ving, apollo och hm .. fritidsresor heter det kanske.
Nu jävlar, är allt bestämt och bokat, Alanya 7/6. Börjar redan få panik verkligen, både flygrädd+extremt höjdrädd. Flygningen kommer gå åt pipsvängen.  Asså det är ju typ snart, allt ska betalas i April, 40 dagar innan man åker. SCARY! Kommer va död när man kommer dit, först nästan 3 timmar på flyget och sen 2 timmar med buss, så vi lär vara på plats efter 24, och där var den dagen förstörd :)


image55image54image56

Imorgon är det bara tillbaka till det där förbaskade köket igen. Hoppas på en praktikplats snart, väntat 100 år nu. Nu är vi bara typ 3 pers kvar i köket.. blä på dom. Vill ha sommar och sol NU! det må vara "varmt" men vart är solen.

image57



Parlamentet



haha, så söööt :)

blaha blaha

Verkligen palla blogg, den funkar typ aldrig. Inte mig emot men aja. Vi kör på, så börjar vi med helgen som vart väldigt händelserik. Helgen började inte speciellt bra. Spenderade över 6 timmar på akuten (huddinge sjukhus). Sebastian har gått och ramlat? Så nåt hade gått av i foten vad det var minns ja inteD;. Och nu är det tydligen en spricka i benet också, så hejhej gipset. Det slutade iaf på en fest i liljeholmen med min kära Natalie. Var väldigt mycket på g, men inget som vart av, ovanligt? Kvällen slutade på donken runt 2.

Så på lördagen var jag sjukt trött men mamma drog upp mig kl 12 för att åka till skärholmen. Minns inte vad jag köpte men det kvittar ( =. Sen träffade jag William kl 10, vi åkte till Midsommarkransen och mötte Natalie som också ville vara med och leka. Det hände inte så mycket, vi åkte till globen och möttes av hur mycket männiksor som helst, och alla kom från eagles konsert, HAHAHA eagles vilka är det?^o)

Och söndag*-) minns jag inte vad jag gjorde ;S aja :D

Igår var jag ledig och idag var jag hemma, somnade halv 8 imorse, låg vaken i sängen i över 7 timmar. Fy tusan.
Så är man ju ledig imorgon också, men har en lektion kl 2 så efter det ska jag möta Natalie i gullmars för att ta en sväng in till staden. PUSSPUSSHHEJ

image50
tjusigt va hahah

RSS 2.0