Vem orkar ...

Varför ska allt vara så jävla svårt, allt ät bara ett stort hån. Som att det vore något dåligt att gråta, alla gör det.. och det behöver inte vara av någon speciell anledning. Att ens mamma säger till en att hon vill säga upp sig som mamma och dra härifrån är en jävligt bra anledning till att gråta, det skulle kännas som att någon hade dött. Och man tar på sig skulden även fast allt knappast kan vara mitt fel. Förstår inte vad jag gör för fel ibland, men allt blir bara så fel med vissa människor. En sak är säker... jag måste komma härifrån innan jag sjunker ner helt och hållet i kvicksanden.


mmmh...

Var i skolan till halv 11 imorse, efter det åkte jag hem och la mig fram tills halv 2 tror jag den var då jag vaknade av att Linn ringde. Hon ville åka och shoppa i Skärholmen och jag ställde upp på att åka med. Vart väldigt mycket för mig, lät pengarna rulla helt enkelt haha.

Inhandlade iaf:
Underkläder, strumpbyxor och lite hårspännen (såklart med rosetter:D) H.M
En supersöt tröja Gina Tricot
En kavaj från New Yorker
En vit tunika Bik Bok
Örhängen Jack and jones
Halsduk Åhléns

UNDERBART! :)

Allt verkar dessutom gå käpprätt åt helvete här hemma och nu skulle det vara väldigt skönt att komma hemifrån. har en känsla av att det inte kommer lösa sig heller. Och allt går ut över mig.. inget ovanligt. JAJA.. nu ska jag gå och laga färdigt maten..

It's tough getting old

HAHAHA! :)

En senior går till läkaren för sin årliga fysiska undersökning tillsammans med din hustru. När läkaren kommer in i undersökningsrummet säger han, "Jag behöver ett urinprov, ett avföringsprov och ett spermieprov." Mannen, som är lomhörd, vänder sig till sin hustru och frågar, "Vad sa han?" Hustrun skriker tillbaka till honom,

"Ge honom dina KALSONGER"




Vad ska man säga! XD

Hade väl "planerat" att gå på matchen ikväll, man kan ju undra av vilken anledning. Ångrade mig i sista sekund innan Erik köpte en biljett till mig. Vem har lust att gå och se en match där man redan innan vet att machen kommer gå käpprätt åt helvete, för djurgården alltså. Är inte imponerad i år kan man ju lungt säga. Så det där hoppar jag över! :) Vart att se matchen på TV.. suck. Hellre Djurgården i superettan än att AIK tar guldet. JEOPP..

HEJ HOPP GUMMI SNOPP!


God Natt

1

HAHAHA, Per Andersson var ju riktigt rolig

"Vi hade ett bankrån hemma där jag bor, där var det en pensionär som gjorde det. Förövaren är fortfarande på fri fot men..Men man hittade alltså en stulen uppbränd rullator.. mitt i skogen. Precis mitt i skogen, och där hade han ju alltså bytt till droppställning"


"farfar.. ;O dom är pruttbruna"

Alla tjejer möttes utanför Åhléns igårkväll, det var jag, Säde, Ellan, Nathalie, Natalie, Stephanie och Jessica. Sen gick vi vidare till Sergelgatan och in på Pilot. Kan inte påstå att stället var superoligt, det var rätt tunt med folk och musiken var KASS.. Men jag hade kul ändå, kände helelr inte för att dricka när det väl kom till kritan så det vart en så gott som nykter kväll. Vilket var skönt.. När jag tänker efter så ser jag inte ens poängen emd att dricka?..

Aja kvällen slutade som vanligt på donken Kungsgatan och så vart det en taxi hem. Kom hem runt 4 så det vart rätt sent, men man är ju iaf pigg idag. Skulle ha övningskört, men vi sköt upp det tills imorgon. Imorgon är det även tillbaks till skolan, så den här veckan blir en riktig slappvecka. Går 9-11 eller tillochmed halv 11.

Nu ska jag se klart One Tree Hill, sen är det Priviliged och en påse godis.

HEJHEJ...

Jessica, helena, Ellan, Nathalie och Säde

Moi

Ellan, Jessica och Säde

helena & jag


I don't believe that it's even worth it..

Igår var jag inne i stan och Fikade med Linn fram tills halv 2 på natten då vi tog tåget hem. Var väl hemma vid halv 3 nångång och då la jag mig och kollade på Cartoon network. HELT UNDERBART! ;D

idag åkte jag iaf in till stan och mötte Josefin&helena runt halv 2, jag köpte ett par skor på scorett och josefin köpte en present till kent. Det slutade med en fika på nåt Café på Drottninggatan. Nu är jag hemma, har testat skorna om och om igen.. Och jag ÄLSKAR dom :)

Ikväll blir det utgång, ska gå med nathalie, linder och jessica? till Pilot, vi ska mötas vid åhléns runt 21:45. Så det blir najs, känner verkligen för utgång ikväll.. vart en förjävlig vecka. Dags att ta det lite piano, tillbaka till skolan nästa vecka, och då är det prov och skit. Vem pallar...

FICK ÄVEN VETA IDAG ATT... vi ska ha studentskiva och allt sånt där. Trodde verkligen inte det.. det blir t.o.m flak och slutskiva! haha, och skivan blir på viktoria! :)

PUSSPUSS


Scorett
, 750:-

Sista natten innan helg! :)

Är helt jävla död idag, slut i hela kroppen.. Får se om jag orkar pallra mig iväg idag.. äsch jag måste! ;/ det har äntligen kommit lite nytt folk, och någon som vill ta lite anvar för mig och så att jag får min utbildning. Så jag kanske får börja på riktigt idag, skulle ha blivit igår, men det var event för jeansmärket "Lee" så det var full rulle och jag behövdes som "barnisse". Snart är det tillbaka dit igen, ska försöka gå lite tidigare idag, har sovit typ 5 timmar idag så jag är väldigt trött. Ska även träffa Linn under min "middagsrast" eftersom att hon jobbar på donken Hornsgatan, och det är väldigt nära cafét.

Imorgon blir det stan, ska köpa nya skor. Dom som jag beställde var alldeles för stora så dom åkte tillbaka på en gång. Skor och jag, hm.. jag vill bara ha fler och fler hela tiden! :) Lätt att spendera pengarna på. OCH IDAG KOM LÖNEN, shoppa shoppa shoppa! :) Me like!

Ska iallafall börja göra mig iordning nu, pappa kör in mig till 8.. Utgång imorgon, ut och roa sig istället för att jobba på kvällarna. BLÄÄÄ för det!

Det är skönt att vara tillbaka!

Hemkommen från jobbet nudå! fyfan vilken röra det var, så MYCKET människor. Helt proppfullt. Dom har ju stängd uteservieringen nu så dom "firade" det och bjöd på gratis drinkar och dylikt, så det var vad den tidiga kvällen bestod av att göra, blanda drinkar alltså. En dag avklarade iaf, two more to go.

Lite roligt att det så så mycket olika typer av människor på det där stället, vissa tar det piano och bara rullar fram, ställer sig och dansar helt random, medans vissa andra bönor är uppe i högvarv. Och tjejerna är lika bitchiga och snarstuckna som vanligt, så dom är densamma allihopa. Inget ovanligt när det kommer till tjejer.

Köpte iaf med mig en kexchoklad& en cola så nu ska jag lägga mig och kolla lite på cartoon network, sen blir det nog dags för sängen. Ska möta Emelie imorgon och ge henne mina serveringsbyxor som hon behöver låna.

SO LONG.. flaggstång

Härliga tider!

Då var man hemma igen, vart som sagt en sväng in till Zinkensdamm med Linn. Vi satt först på donken och åt lite glass sen vart det tatuerardags. Jag var nog den som var som mest rädd när den lååånga nålen kom fram. Jag tänkte "vafan ska människan göra med den där långa nålen" fick svaret. Men när hon satte igång så såg det inte lika läskigt ut, och enligt Linn så gjorde det inte alls ont. Hon fyllde först i sin ros på sidan utav magen. Sen så skrev hon Linn jätte fint på handleden.

Jag har bestämt mig, och jag ska tatuera mig. Jag och Linn hade ungefär samma idé bara att jag ska skriva Matilda i nacken. Så det ska jag göra... MEEN.. först ska jag då pierca mig.. sääätan :).

Nu ska jag bara lägga mig och ta det lungt i sängen. göra lite middag och sen är det nog tid att börja dra sig mot jobbet. Får verkligen ångest när jag tänker på det, men jag ska stå ut det här året också.. nu jävla!


 


JAJJEMENSAN FATTAS BARA!

Hej hopp



Såhär kul har jag, sitter och målar med paint. och bilden var ju sursexig.. haha eller.. typ inte! :) hahaha... FY BUBBLAN.. får jag gå hem snart?


ÅÅÅÅHHHH.

Efter att ha suttit i bilköer på essingen i 1 timme så är jag äntligen framme. Är 30 min försenad, men vad ska man göra. Är SJUKT trött idag, kan inte sluta gäspa verkligen, och jag fryser som jag vet inte vad. Den här dagen får väldigt gärna ta slut här och nu så jag får gå hem och sova. Imorgon blir det sovmorgon och sen en sväng in till stan med Linn, hon ska nämligen tatuera sig (igen) och jag ska med som moraliskt stöd, haha.. eller? jag kommer grina åt henne.

Iallafall, imorgon är det jobb nattetid istället, VEM ORKAR.. jag är ju trött!

PUSSPUSS..

Dagens låt

SÅÅ BRA!<3


typ.. nej?

Äntligen hemma, dagen har gått sjukt långsamt och jag har knappt orkat sitta still så länge som man faktiskt behöver sitta på den där stolen. Det ringer när man som minst anar det. Efter jobbet kom pappa och hämtade mig, så åkte vi hem till mamma så att jag fick plocka iordning alla mina prylar. Efter det bar det av till MAX. Äckligt var det iaf med hamburgare, blä. Hämtade även upp ett paket på posten, var min efterlängtade jacka som jag beställde för typ 1½ månad sen. Den var riktigt fin på! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och se andra avenyn och sen Roast på berns. Sen kanske det blir Eva&adam-fyra födelsedagar och ett fiasko. Haha var 100 år sen jag såg den filmen, kan bli kul.

Imorgon kommer mamma och hämtar mig vid halv 8, så då är det bara att vara pigg och glad. Usch och fy, jag pallar verkligen inte.



Me like

JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRÖTT.. jag måste shoppa!

 Blev 2 par skor & två klänningar! Måste bli en ändring på det här! :)


lönar det sig?

SUUUCKK.. När jag vaknade imorse var jag på världens bästa humör och jag var för första gången på jag vet inte hur länge PIGG.. men nu, snart 2 timmar senare. 1 timme i en sablans tunnelbanan så hänger ögonen på halvstång igen. pigg förblir man inte, det kommer väl tillbaka lagom till lunch. Den här dagen kommer iaf gå sjukt långsam, och jag kommer vara död efter den här veckan. Nu blir det en hel vecka att jobba, bara ledig söndag. Och sen nästa vecka är det skolvecka och iochmed det är det tillbaka till skolan.

Idag slutar jag iaf 17:30, när dagen är slut. Måste ringa pappa och be om skjuts annars kommer jag aldrig komma hem. det är "hembyte" idag också, brevet ska byta ort. Brevet är alltså jag, bara att packa ihop sina prylar och förflytta sig. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Nu ska jag nörda runt på internet och vänta på att det kommer in några samtal, PUSSPUSS

GAAALET.

Idag har det var en sån där seg dag som man bara hade velat att den skulle ta slut innan den ens börjat. Vaknade av att Natalie ringde vid 1 idag. Så jag gick upp och satte mig framför tv:n med mamma. Sen bar det av ut, vi åkte en sväng och tog en glass inne vid vallhallavägen och därefter åkte vi till willys. Vi tog också en sväng till ICA MAXI nånstans, nåt nyöppnat med 75 våningar oh precis allt man kunde tänka sig kunde man hitta där. Iallafall så åkte vi hem och gjorde tacos efter det.

Nu har jag nyss sett privileged och nu är det ensam mamma söker. Sitter med en filt och en godispåse, och nu längtar jag bara tills man kan gå och sova.

Gårdagen var väl helt okej, vi gick till Malibu och mötte upp alla brudarna där inne. Stället var i princip helt folktomt, så dit tänker jag inte gå på ett tag, stället är nyöppnat så det kanske är anledning till bristen på partyglada ungdomar. Det kanske kommer. Arkan kom dit så jag och helena gick därifrån med hoom, och så åkte vi förbi Blue moon bar och tänkte gå in, men klockan varredan halv 3 så dom släppte av mig hemma istället. Var väl hemma runt halv 4, och så mycket dricka som folk bjöd på igår var det inte så konstigt att man viglade helt galet in igenom dörren. Menmen, nu räcker det med alkohol för de här gången, imorgon är det tillbaka till jobbet, 08:30-17.30 både måndag&tisdag sen är det cafét ons-lör.

Nu ska jag se klart på mammorna och sen hoppa in i duschen, är tydligen någon svensk serie klockan 9 också, blir lagom innan sängen kallar.

PUSSPUSS

Now gimme that sweet, that nasty that gushy stuff..

Blev en helgalen kväll igår. Jag, helena, Arkan och alex åkte först till nåt ställe vid fridehmsplan där vi drackc lite, eller lite och lite, allt fick vi gratis så det var bara att tacka och vara glad. En tolva drink, snacka den var stark.. höll på att dö. Sen blev det tequila och fisherman. Hmm.. Helena vart lite slirig efter det, sen bar det av till Viper room för att måårsa på Monica. Där vart vi kvar i kanske en halvtimme. Och så vidare, vi skulle ha gått in på 54an, men klockan var redan 2 så det kändes lite onödigt. Så skjutsade Arkan hem mig och Helena.

Vaknade vid halv 2 idag och därefter bar det av till Skärholmen, köpte lösnaglar och lite skojigheter. Ikväll är det utgång som gäller. Vi ska antingen till Grodan eller till Malibu. Vi har inte riktigt bestämt oss, Nathalie kommer över sen så ska vi föra och sen möta resten utav tjejerna. PUSSPUSS

BILDER FRÅN GÅRKVÄLLEN KOMMER SENARE! :)

Det blir en dag på stranden!

Har gått och blivit sjuk, så det blir inget jobb för mig idag heller. Vart borta såå mycket från jobbet nu så det börjar bli pinsamt att sjukanmäla sig. Måste bli nån ändring på det här.

Får se lite vad om händer imorgon, ska iaf in till stan som jag skulle ha gjort idag, sen hoppas jag på utgång på kvällen sen. Jag tänker inte var sjuk under helgen. Sen nästa vecka ska jag jobba HELA veckan.. suck. Samtrans mån&tis sen Cafét ons-lör. Hade fått jobba i helgen också, men eftersom att jag är sjuk så pallar jag inte.

Nu är det strax mat, Kassler. MUMS.. Me like mammas mat!:)<3




Jag och paulina fånar oss inne på toaletten


Innan allt spårade, kolla bara på mina ögon.. helt otroligt..


Älskar den där bilden! :)


Jag vid poolen

FLER BILDER FINNS PÅ FACEBOOK :) PEACE..


Time to face the truth...

Är så trött att jag skulle kunna lägga mig ner och sova fram tills nästa torsdag. Har inte riktigt hämtat mig från flygresan, har blivit sjuk nu också. Jätte ont i halsen och kan knappt andas. Har inte haft orken att packa upp idag heller, trodde jag skulle ställa mig och tvätta mina kläder på en gång, för finns det något bättre än att alla kläder är nytvättade. Men det gjorde jag tydligen inte, blev heller inget jobb för mig idag, hade tagit ledigt onsdag t.o.m torsdag.. Så idag ska jag bara sitta framför tv:n med en kopp te. Jag som hatar te?..

Imorgon blir det en sväng in till stan och kolla lite, måste inhandla lösnaglar eftersom att jag har tappat 3 av mina riktiga naglar. Tycker verkligen inte om lösnaglar, men har man haft naglar i över 2 år så skulle jag inte kunna tänka mig att vara utan, Haha.

Nu blir det iaf idol med mamma och ladda upp mina bilder ifrån Gran Canaria, sen ska jag nog krypa ner i sängen igen.. PUSSPUSS

Gran Canaria!

Nu är vi äntligen hemma från Gran Canaria, eller äntligen och äntligen' det var ju superskönt med värmen men inget blev som vi hade tänkt oss. Vi kan väl kalla det för en slappvecka på högsta nivå. Första kvällen förstörde verkligen ALLT och jag ångrar grovt att vi åkte in till Playa del ingels. Kvällen slutade med katastrof, jag vart drogad och Paulina blir väääldigt full. Det tråkiga är att det nästan alltid händer, varför mig lixom?!. Iallafall, Paulina fick verkligen ta hand om mig där när vi skulle hem, hade ingen som helst aning om vart jag var eller vad jag skulle göra, spydde ner halva hotellet medans Paulina sprang runt som en galning och letade efter mig. Allting slutade med att jag ringde både mamma och pappa, och det jag fick ur mig var "jag mår så dåligt, tänk om jag dör". Så jag hade sagt till Paulina precis innan vi skulle sova vid 7 snåret att hon skulle ställa klockan på 9 för att se ifall jag andades. Förstår inte ens själv hur dåligt jag måste ha mått som inte ens trodde jag skulle överleva. Låg och skakade som jag vet inte vad, och nej... den kvällen vill jag inte ens minnas, så minnesluckorna sitter bra där dom sitter.

Iallafall, jag tror bestämt att vi valde fel resemål och säsong med tanke på åldrarna. Bara massa pensionärer och små skrikade fanskap. Höll på att bli fullständigt knäpp när dom började skrika halv 8 på morgonen. Och tack vare att vi inte fick någon AC så var vi tvungna att sova med balkongdörren öppen.. SUUUUCCK! Och det skulle vara ett fyrstjärnigt hotell.. mhmm..

Efter den där kvällen så blev det ingen mer alkohol för våran del, vi satt på rummet och kollade på SVT WORLD och käkade chokladpudding istället, haha tragiskt.. eller hur?;)


Inte nog med att vi inte träffade några i våran ålder eller... fick festa något så var det försening på flyget hem. Var väl 5 och en halv timma sena hem, så vi landade på arlanda vid 02.00 istället för 20:30. Och det kändes väl rätt så beiget med tanke på att vi checkade in väskan vid 10. Vi fick nämligen checka in väskorna på hotellet och sen lägga oss ute i solen om vi ville, vilket jag och Paulina självklart gjorde. En extra soldag är väl inte helt fel. Så nu är vi bruna, Paulina var väl inte nöjd med sin färg.. men jag vart väldigt brun, brunare än efter Magaluf och det var väl det jag ville uppnå.

Så planet gick vid 6 och så mellanlandade vi i Portugal och sen flög vi hem till Sverige. Nu vill jag inte åka flygplan mer på ett tag. Blivit lite mycket resor det här året.

Nu ska jag iaf sova, bilder kommer upp imorgon... PUSSPUSS

Lets ride baby..

Nu ska jag till paulina, så nu blir det förmodligen inge mer bloggning förrän nästa onsdag! HEJHEJ!


ÅÅÅÅH

Drygt 15 timmar kvar nu tills vi sitter på planet, nu är det riktigt nära. Var iaf iväg och klippte mig hos jossan idag, vart riktigt nöjd, tack gullunge! :). Sen vart det raka vägen in till stan för att inhandla det sista inför resan. Vart lite underkläder som jag fastnade för inne på H&M, en body lotion med oliv eller nåt, aceton och bomullstussar. Några jeansshorts hittade jag dessvärre inte, så det får jag la klara mig utan!

Mamma kommer och hämtar mig runt halv 4 så ska vi ut och övningsköra idag igen, gjorde det även igår. Börjar gå riktigt bra nu tycker jag. Efter det är det bara att rusa hem och packa väskan, duscha.. äta thaimat och sen bege sig mot Paulina. Kommer så inte bli mycket sömn inatt.

PUSSPUSS

I just realized how much u really mean to me..

Känner mig lite smått uttråkad när jag sitter här med mig smoothie. Middagen stillade då ingen hunger. Det är på och av med där här konstiga dieten. Men det har gett resultat så jag ska då inte klaga. Precis kollat på Roast på Berns. Haha bästa programet på riktigt länge, sitter och skrattar mig igen hela timmen även fast jag vissa gånger inte förstårv någonting. Men det är ju så, jag skrattar åt det som är kul först och främs. Men även åt det som är tråkigt, och det jag inte förstår, Enkelt.

Börjar nog bli dags att bädda ner sig i sängen snart, ska upp vid 11 eller nåt imorgon och det är väldigt tidigt för att vara mig. Och sen har jag full rulle i stort sett hela dagen. har inte hunnit växla pengar, men om jag inte minns fel så finns det en forex på arlanda. Hoppas på det iaf, annars kan det bli lite knepigt! :D Försöka betala med svenska kronor, ungefär som när jag försökte betala med turkisk valuta. Jag var bergsäker på att det var euro, men såklart så var det inte det. Haha, det kanske är bevisat att det bor 9 miljoner ljushuvuden i det här landet.

Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska klippa mig, ifall jag ska klippa kort igen eller om jag ska låta det växa ut och bli långt den här gången. Ska iaf ha lugg, och det är ingen takligg jag pratar om. Utan snelugg, min har blivit för långt så den kan man inte längre kalla för lugg. NÄÄÄ, men nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och se klart filmen från igår! Rumor has it heter den! :)

PUSSPUSS

En bild på tjejerna från i onsdags!

 

dagens måltid.. mums?




Hej ljushuvud

Vet inte ens vad man ska packa, får inte bli för mycket den här gången eftesom att jag fick betala 300 kr för övervikt på min väska när vi åkte hem från magaluf. Det kändes lite surt, så mindre kläder och definitivt färre skor den här gången. Hade 8 skor med mig förra gången och det var väl en aning överdrivet, men jag kunde inte bestämma mig lixom.

Har packa ner:

  • Ett par klänningar& några kjolar
  • 2 par shorts
  • Några tunikor
  • En handduk
  • tröjor&linnen
  • Sminkborttagningen och allt sånt där, tandkräm+tandborste
  • Schampoo&balsam / rakhyvel+skum
  • Hårspray&parfym, sen massa småprylar som nagelack och dylikt.
  • 3 par skor
  • plattång

Vet inte riktigt vad som mer ska ner, får fundera tills imorgon XD


Måste fundera på vad jag måste handla i stan imorgon också. Hmm.. Jeansshorts måste inköpas iaf. Ansiktskräm och bomullstussar. Jobbigt!

:)

Vaknade ännu en morgon av att ringklockan gick på högvarv, pappa stod utanför och sebastian vägrar öppna. Han har varit i skolan 3 gånger sen skolstarten, så det kommer sluta att dom ger hans plats till någon annan. Tog ett tag för mig att somna om, så jag vaknade inte förrän kl 2 idag.

Hade tid hos Josefin för klippning, men när jag kom dit var hennes telefon urladdad så det var bara att åka hem, har fått ny tid tills imorgon klockan 1. Sen måste jag snabbt in till stan och sen hem igen för att övningsköra. Och sen tillbaka hem för att packa, fullt upp imorgon. Börjar få panik över att man inte hinner med allt? Kanske borde börja packa redan nu, så man slipper göra allt imorgon. Ska till paulina imorgon kväll också eftersom att det är hennes pappa som kommer köra oss till arlanda.

Planet går redan halv 8 på onsdag morgon, och man ska vara där 2 timmar innan avgång. Det är såå nära nu, det ska bli så jäkla skönt att komma bort från allt. Vart så mycket problem på sistone så jag längtar bara ännu mer nu! och det är nu när det är skitväder i sverige som man ska åka iväg till värmen och ligga på playan med en drink i handen, oh jaa!


CRAZYYY

Åkte som sagt in till Medborgarplatsen igårkväll och mötte Helena,josefin&pojkarna inne på Snaps. Vi satt på uteserveringen tills dom stände vid 12. Även Josefin kom in och det var kul! :) Efter det åkte vi till Hötorget och gick och satte oss på Café 60 och tog en varm choklad, för att det var så jäkla kallt. Men där hann man inte sitta länge, för 5 min senare kommer Arkan och vill att vi ska följa med till femtifyran. Efter endel om och men så satte vi oss i bilen och åkte tilbaka till Medis. Även där kom vi in galant, Josefin kom in.. vi behövde varken betala inträde/garderob eller dricka, hm.. det var ju najs. Vi stanna kvar där till halv 3 och därefter kördes Helena och Josefin hem till Svartbäcken, och sen jag till Telefonplan.

Sen vart det bara sängen för min del, var hur trött som helst.. så det var skönt att mn slapp åka kommunalt.

PUSSPUSS

Lördagskvällen..

Håller på och göra mig iordning, ska ut och träffa Helena & Josefin och nån/några från dalarna. Vem vet! Ser också på fotbollen,Sverige-Ungern. Klockrent att Sverige tog ledning efter bara 8 minuter typ.

Ska iaf möta dom inne i Slussen om 45 min, hur ska jag döda den tiden, blää.. aja ska dra mig härifrån om drygt 20 minuter så ska kanske fixa klart mig och sen rulla in.. TJOFLÖJT

If you're not outraged by now, you are not paying attention,..

Vart otgång igår iaf, men så otaggad som jag var så gick jag hem runt halv 1. Mötte Sebastian och så åkte vi hemåt tilsammans. Ikväll är jag heller inte speciellt sugen på att gå ut eller göra något överhuvudtaget. Men som alltid så blir det säkert ändrade planer.

Mamma väckte mig vid halv 12 imorse, så vi fixade oss och åkte till Farsta. Handlade ett par mörkblåa jeans och en rosa skitsnygg tröja. Et mirakel att pengarna aldrig tar slut, så mycket som jag spenderat sen den 25e. Bara att fortsätta så länge det är kul! XD

Jag och mamma har även köpt en sådär Abtronic från TV-shop, sitter med den på nu haha, gör skitont, men man känner att det händer saker. Det är näjs.

Men nu ska vi börja med maten, bakpotatis och fläskfilé. Mums!


tjoflöjt

Är otaggad och känner inte alls för att göra något särskilt ikväll. Känner bara för att sitta hemma med mamma och se på tv. Men Natalie vill ha med mig ut, får se lite vad som händer. Kanske utgång, men kanske inte! Hade tydligen lovat en viss pojke att ses idag också och gå på bio, vi tänkte se sommaren med göran. Men det är lite sent för det med tanke på att jag sitter helt ofixad i mjukisar :)

Ska nog springa iväg och sola en snabbis, PUSSPUSS

Du och jag.. tillsammans!

Precis hemkommen från skolan, var riktigt onödigt att gå dit med tanke på att jag kom 30 min försent, så det kändes rätt beiget att åka hela vägen. Ska snart gå och lägga mig, sov så dåligt inatt pga av mardrömmar eller nåt. Vaknade av att jag skrek som en galning, var riktigt läskigt.

Äntligen fredag, har längtat hela veckan. Tror bestämt att det blir en lung helg, måste ta det lite lugnare känner jag. Är ute och ränner hela helgerna, och när måndagen kommer igen så är man bara utsliten och inte alls utvilad. Nåt som jag definitivt måste ändra på.

Ska gå och käka lite nu och köpa min kjol som jag såg på nätet. PUSSPUSS

 


älskar den här låten!


Köpt på Gina Tricots hemsida, riktigt snygg tyckte jag!


för jag känner såhär, jo jag är kär"..

Födelsedagen vart riktigt lyckad, jag och pappa åkte över till mor min runt halv 7 snåret. Där vart varmkorv och sen prinsesstårta, MUMS. Fick lite presenter, mest massa pengar, men har inte önskat mig ngt så det var väntat. Fick även en dildo utav min kära bror, jag vet inte ifall han är ute efter att testa gränser. När jag såg var det var slog jag in den igen och bad om något annat. En svart vibrerande sak, sånt behövs verkligen inte XD äkta vara wtf hahahah.

Imorgon är det tillbaka till skolan, sista skoldagen innan vi far bort från kylan och välkomnar värmen. Men nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon, nu är jag hos mamma så det är en bit längre att åka. Har btw flyttat in den såkallade "srubben" Ingen dörr eller nåntng, jag vill flytta härifrån. Morfar har nån lägenhet på gång vid Odenplan, så vem vet.. vi kanske flyttar dit, mamma är iaf på! OH YEAH.

På tisdag ska jag på arbetsintervju på make up store, skulle kunna bli sjukt kul och bli utbildad med egen handledare. Smink och sånt där flickflickigt tycker vi om!



haha, tänka sig(?).. kanske så köpte han den till sig själv?;)


MMALTE ÄR STOOOR

Idag är man alltså 19, ingen skillnad överhuvudtaget. !9 är en oerhört onödig ålder. Har blivit terroriserad hela morgonen utav olika människor, och jag höll på att bli galen. Så fort jag hade somnat pep det till igen och igen. Haha människor man inte hört av på år och dar hör av sig nör man fyller år, rätt sött.

Kvällen ute vart lyckad, vi kom dessvärre inte in på the village pga av antalet 91or. men det visste vi alla redan från början. Och vi var bara två 90or och jag kände inte för att lämna alla så vi tog en taxi till Klubb Onsdag istället. var inte sådär jätte mycket folk men vi hade det trevligt ändå. Fyfan vad pengar det gick. Fick en chock när jag kollade saldot. Haha, men nu ska jag iaf iväg till Copp Forum och shoppa.

Ikväll blir det tårta med familjen. PUSSPUSS

tack flickor för en toppenkväll :)<3

JA JA JA

En vecka kvar tills jag och Paulina är på Gran canaria. Jag längtar ihjäl mig, jag vill komma till värmen nu.

 



aoooow

Så skönt att vara ledig, bara sitta här och dega framför tv:n. Ska snart dra mig iväg och sola och sen åka in till stan och shoppa lite tror jag. Ikväll blir det utgång, vi blir en hel del. Typ 15 st, bara hoppas på att alla 91or kommer in, annars kan det bli lite jobbigt.

Och imorgon blir jag 19, tiden har fått förjäkla snabbt. Känns som om det vore igår jag fyllde exempelvis 16? Eller 15, då man vart byxmyndig och fick en moped. Känns verkligen som om det vore igår. AJA.. ska iaf iväg nu,

PUSS&KRAM


Matilda i ett nötskal

Mina kortar dagar, jag blir inte klok på dom. Visst det är superskönt att sluta halv 11, men sen då? Kan vi inte skippa hela skoldagen istället. Så sjukt onödigt att motvilligt få gå upp ur sängen, göra sig iordning, åka till skolan för att vara där i 1½ timma. Nä jag vet inte, känns bara så onödigt.

Åkte hem och så somnade jag till Grannungarna på CN ^^,. Det positiva med det är jag kan kan vara uppe hur länge jag vill ikväll, för jag är nämligen ledig imorgon, studiedag wtf.

Imorgon är det utgång med tjejerna som gäller, till det village tänkte vi. Fyller år på torsdag så det är väl meningen att vi ska fira mig. Efter 12slaget alltså. Blir inte mycket alkohol för min del, tänka på att det är skola på klockan 9 på torsdag morgon. Och att ha en bakfylla när "släkten" kommer (den släkt som finns kvar) är väl kanske inte en höjdare.

Nu ska jag iallafall dra mig iväg och sola solarium. Blir nog en halvtimma idag. Måste komma ikapp innan onsdag.

PUSSPUSS

....

Idag har Matilda övningskört, och det gick galant. Ah nästan, var väl några fel och lite guppeligupp. Men nu har jag vart ute och kört i trafik. Stora vägen och fått åka runt i  Farsta. Det är superkul, jag vill bara lära mig mer. Körkortet kommer närmre :)


RSS 2.0