Onsdagen den 25/2

Nu har jag hållt igång sen i torsdags förra veckan, är helt slut.. så ikväll blir det att ligga hemma i sängen och se på film med en godispåse. Tycks aldrig bli kvitt den här förkylningen, den är hack i häl hela tiden.

Men, igår kom jag hem från nacka runt halv 3. Gick direkt till sängen och somnade som en stock i en timme ungefär. Men telefonen ringde stup i ett så jag gick upp istället. Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning för kvällen. Runt 7 åkte jag hem till Natalie. Och vid 8 eller strax efter kom även Lina och Emelie, och Helena lite senare. Sen bar det av till Vällingby och hem till Jocke.

Det var trevligt, men jag började må fruktansvärt dåligt så pappa fick komma och hämta mig vid 3 eller nåt. Resten av crewet stannade kvar. På vägen hem blev det donken! ;D

Men nu ska jag lägga mig i badet, TJOFLÖJT




.....

Jag har förlorat... igen

I guess I wasn't very strong I should've told you I was wrong. And I wish I had a second chance. Coz I really need to understand.

Lite av varje

Nu ska vi se vad för skoj som har hänt. Det har hänt mycket, kommer förmodligen blanda ihop dagar och händelser men vad tusan.

I lördags vart det hemmakväll med film och Douglas kom förbi och knoppade över.

I söndags åkte jag Lina Emelie, Natalie, paulina och Helena till Jimmie i Bagarmossen, bara massa gammelgäddor man redan känner. Allt började rätt bra, helt plötsligt vart det största grälet mellan natalie och Felix så det slutade med att Natalie drog hem utan att säga så mycket som ett ord. det var riktigt kul när Lina och Paulian skulle börja bada. Hahah killarna stormade badrummet. men det var förstås inte meningen att det skulle hända.

igår(Måndag) åkte vi till helena, folket droppade in fram emot kvällen. Jag hade världens bästa dejt med sälis och kvällen slutade faktiskt riktigt bra. Bara det att tunnelbanorna tydligen slutade gå. Så det blev att åka buss till centralen. Där det vart snöbollskrig och jag fick hela jackan full med snö. INTE OKEJ ULLA OCH OSCAR.. kommer ge igen!
pappa hämtade upp mig lina, emelie och jimmie. Och så åkte vi hem och sussade kudde :)

Vaknade vid halv 2 av att jimmie smsade. Vi hade bestämt att vi skulle gå iväg och fika, äta semlor. Så jag, natalie, lina, emelie, Jimmie och Jocke åkte till södra station och gick på nåt café som hette gunnars? äsh jag vette tusan. Vi satt där nån timme eller 2 sen drog vi oss hemåt.

Dags för mat, sen förmodligen utgång ikväll igen.


Jimmie/Jocke


Natalie/Jimmie


Lina/Natalie



Sportlovet väntar

Helgen har börjat bra må jag säga, fest hemma hos mig igår som slutade som det brukar. Vi hade skoj men när det är hemma hos en själv måste man springa runt och hålla koll på allt, vilket är riktigt surt. Men idag började jag 12, egentligen 11 men dom hade tydligen sagt fel till mig så jag kom undan med det. Slutade dessutom 3 så det blev bara 3 arbetstimmar vilket var skönt. OCH ÄÄÄÄR LEDIG IMORGON :). Snacka jag blev glad när jag såg det första gången på år och dar känns det som. Så utgång på G ikväll.

JAJA, nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort pommes frites lukten som ska envisas att sitta kvar i håret.

PUSS


16 Februari 2009

Nu är det måndag och jag har sovit hela dagen verkligen. vaknade vid 12 men gick och la mig igen halv 1. Och vaknade klockan 5. Hur skönt som helst, sovit rätt dåligt den senaste veckan pga att jag vart sjuk. Så i fredags blev det bara att sitta hemma med mamma och kolla på let's dance för att den gå väg till jobbet på lördag morgon. Jobbade till 6, gick hem och åt sen vart det fest hos krifstoffer för hela bunten. Det vart verkligen lyckat, skit kul :)

Åkte hem vid 2 kanske, gick hem och somnade på en gång. Då var jag pigg när jag gick iväg och jobbade så det var inte alls lika jobbigt som det brukar vara. Tiden gick snabbt och innan jag visste ordet av det så var jag hemma igen. Men då var jag hur trött som helst och ville helst bara gå och sova direkt. Men natten slutade med att jag kollade på Snow Buddies. Hahah var bara tvungen, hundarna var bara för söta.

Nu ska jag snart ta och åka till pappa, TJOFLÖJT


Oscar, Jag, Jones och Jerome


Jag, Lina, Philip och Marcus


Jerome och Alex


Lina, jag,Lucas, Natalie och Oscar

Torsdag 12 februari

Nu är det Torsdag, och jag ligger fortfarande sjuk. Börjar känna mig lite uttråkad. Hes som sjutton så man hör verkligen inte att det är jag längre, det blir heller inte bättre när man pratar stup i ett :) Det blir nog att jag är hemma imorgon också. så jag orkar jobba. Kommer vara tvungen att gå iväg i helgen så det finns inte så mycket att göra åt saken.

Och nu har vi typ ännu fler planer för sommaren. Om allt genomförs så kommer vi inte vara hemma på flera veckor. Först är det midsommar, som firas på landet med flickorna. Sen 30/6 bär det av till Magaluf och så kommer vi hem den 7/7. Och så diskuteras det lite kring att åka till Gotland den 10/7 och vara där hm 9 eller 11 dagar, kommer inte ihåg XD. Jag vill göra allt, men jag skulle helt klart ha börjat spara pengar lite tidigare. Har inte ens börjat nu. Kommer få börja spara ihop allt nu efter Egypten tror jag. Längtar som fan till värmen, är så trött på Sveriges slaskvinter.

Nu ska jag se klart på wild child, en halvtaskig film.. men snyggingen Alex Pettyfer är med så vad tusan :)



PUSSPUSS

häällöö

Klockan är mycket och det är skola imorgon, men jag har sovit sen oktober förra året så det känns lite beiget att sova nu när man inte är trött, för att vara i skolan 3 timmar imorgon. ska grabba tag i Martin så man fåt nåt gjort med matten iaf. Sen funderar jag på att ta den här tiden fram tills sportlovet och börja söka efter en praktikplats. Får dåligt samvete av att bara sitta hemma och uggla när man innerst inne vet att det här projektet är helt åt helvete omöjligt att genomföra.

Hoppas på att jag är frisk nu, vaknade upp utan röst idag, fyfan va äckligt:D sen vart jag helt hes, men det är bara sexigt så vafan :)

nej men nu tror jag att jag ska hoppa i kojs, god natt



Helg?

När jag ska berätta vad jag har gjort såhär i efterhand så blandar jag alltid ihop det med nåt annat. Så nu ska vi se vad man gjort den här helgen. Dom här 3 veckorna har gått för snabbt, resten utav min klass är som sagt ute på sina lärlingsplatser medans jag försöker bli klar med matte A som går för jävla segt, Ännu mer när man har en mattelärare som är så oengagerad. Hursomhelst så är det tydligen skolvecka denna vecka, den veckan jag blivit sjuk och inte kunnat jobba på nästan hela helgen. Jobbade 5 timmar igår men det tog emot. Så det blir förmodligen så att jag sjukanmäler mig från skolan också imorgon också.

Igår (lördag) jobbade jag till halv 5, åkte hem och duschade och fixade mig för utgång. Mötte Natalie och Lina, filip och company vid Sandsborg. Och därifrån bar det hem till Alge. Han fyllde 18 i onsdags så det var hans "fest". Där man träffade massa trevliga prickar, även folk man träffat tidigare senare kom även Helena och josefin . Vi drog därifrån vid 10rycket, och så bar det av till Sickla till nån lokalfest. Det var riktigt trevligt, men hade känt mig dålig hela dagen så till slut vart det bara att bege sig hemåt. Var hemma runt halv 2 och så var det bara att bädda ner sig. Sen att man knappt fick ledigt ifrån jobbet var bara grädden på moset, var sjukt irriterad och la på luren, ska man behöva ligga döende för att få skippa jobbet, helt otroligt.

Vaknade iaf typ nyss så det kommer bli kämpigt att somna ikväll.. men aja, nu ska jag gå o kika lite på beck.
Tjoflöjt

 
Jag och natalie, man kan ju undra vad hon sysslar med?:D


Jag, Lina, Helena och Josefin

så kan det gå..

I fredags vaknade jag vid 12, hade bokad tid hos ungdomsmottagningen halv 2 så det bar dit. Efter det åkte jag en sväng förbi pappa och hämtade lite grejer. Lallade runt lite i stan för att fördriva tiden. Skulle möta mamma i liljeholmen halv 5, och orkade inte åka hem för att sen åka tillbaka. '

Träffade Sarah när jag var påväg till tunnelbanan, har saknat dig också sötnos :)


I fredags kväll bar ut till Alby och på fest hos Micke, var ett tag sen vi var där med pojkarna. Så vi ska mötas i Liljeholmen klockan 9, så att det inte blir för sent. 7 timmars arbetspass i lördags, kändes inte direkt lockande. Men jag är nöjd att jag ändå får jobba så pass många timmar igen. Har ett till jobb på G, hos mamma. Ska på intervju nån gång kanske nästa med mammas chef. Scary :). Behöver slantarna nu, gjort av med på tok för mycket pengar sen jag började jobba. Man får lite dåligt samvete att man inte har sparat nånting. Men hur som helst så vart kvällen riktigt lyckad. Många deckade och den som värst var fan Simon haha. Man kan skratta sig lycklig. Men förutom mitt och natalies gräl så vart det det skoj. Pappa kom och hämtade mig vid halv 3, vågade inte åka hem själv ^^

Så i lördags var det meningen att jag skulle gått på bio och sett "i taket lyser stjärnorna" tror jag den hette, men det vart ändrade planer. Så ringde natalie direkt när jag slutade halv 7, skulle dra med mig på fest. "vi förar hos Lina" haha, då skulle vi tydligen på fest i Kista hemma hos Tommy. Var hur trött som helst men hängde på ändå. Åkte hem, åt och duchade så åkte jag hem till Lina där, Natalie Jimmie var. När vi var påväg till Kista, satt på akalla och allt så var det tydligen nån fest i Liljeholmen, som lät så mycket bättre än Kista. Vi åkte tillbaka, satt och väntade på pojkarna tills halv 12. Och så var festen i anneboda, som ligger vid mig. Ofta man åker dit när sista bussen går vi halv 1, ingen trodde mig och sa att det går nattbussar igenom där. MM... yeah right. Så jag och Lina åkte hem, så somnade jag som en stock.

Var mycket lättare att jobba när man sovit bra, så allt gick så mycket snabbare.

Men nu ska jag återgå till min jävla matte, eller så går jag och lägger mig igen!

Natalie Paulina, Helena, Simon och jag


Helena, jag och paulina


Jag, Paulina och Natalie

kepsen var med hela kvällen, läckert. PUSS&KRAM

RSS 2.0