Vad vore världen utan musik .. horrible

RENEGADE FIVE - running in your veins

lyssna och njut för helvete :)


Lite allt möjligt smått o gott

Första skoldagen för den här månaden, kommer bli knas när man är så här lite i skolan. Vi vart indelade i grupper idag. Dom delade in efter kunskaper i engelska tydligen. 2 grupper för folk som inte klarat engelska grund och en som ska fortsätta läsa engelska A, vilket var den gruppen jag hamnade i, sen var det en till grupp för dom som behöver extra mycket hjälp XD.

Stannade hemma ifrån jobbet igår, utan att sjukanmäla mig dessutom. Ringde ända från 09:20-15:30 eller senare. Men det stod hela tiden att nätet var upptaget och att jag skulle försöka lite senare. Det gick aldrig att komma fram, inte ens idag. Så jag tog med Christina till nacka för att checka läget och berätta varför jag inte dök upp igår. Det var lungt så det kändes skönt. Kollade dessutom schemat och nu ska jag inte joba förrän Fredag igen. Så nu ska jag passa på att inte göra någonting. Ska gå till skolan, gå hem.. och sen bara CHILLA GALET!

Bråkade med mamma idag, så nu har jag hamnat hemma hos pappa. Alltid jobbigt att bråka med henne. Men jag antar att det är samma sak för alla. Fick dessutom dåligt samvete över att jag klagade så mycket över marrens fest, det var kul.. och ju mer människor ju roligare blir det ju, Förlåt för det.

Nu har jag precis städat klart rummet och sitter och lyssnar på musik. Vissa låtar ifrån filmen Mama Mia är riktigt sköna att lyssna på. Abba låtar, men det som gör dom bra är att det inte är Abba som sjunger, för dom är riktigt ruttna.

Ska snart sussa kudde och längta stenhårt tills imorgon, DÅ JAG HOPPAS ATT MIN MOBIL KOMMER! matilda har inte tålamod för sånt här. det som är ointressant kan man skjuta upp hur länge som helst, men såna här vesentliga saker ska ske här och nu, annars blir lilla jag grinig :)
        
    


NYA TJUWSIGA BILDER PÅ MMALTE! :) mihi
så kul man kan ha!

Snopp på det här

Kvällen slutade väl sidårdär. Träffade aldrig Joakim pga av att jag skulle ute vid 8-9. Natalie hade vart på tjejmiddad så hon tog med sig nåra tjejer så åkte vi till Högdalen och hem till Garpen. Hon tog med sig 3 tjejer, 2 av dom hade pojkvännen med sig. Och den tredje hade pojken hemma. Den ena tjejen var 21? en av tjejerna pojkvän var 23. Bra gäng Natalie fick tag på :) Kvällen slutade hursomhelst i Högdalen Centrum där där Nickas och jocke helt plötsligt skulle köpa korv eller nåt. 

Natalie pappa kom till slut och hämtade oss, med tanke på natalies situation så gjorde han mig en tjänst. Hur skulle jag ha fått hem den människan. Hon låg på marken och spydde stor del utav den kvällen. Tack o lov att den är slut. 

Och som jag trodde igår så ska jag inte jobba idag. Känner mig lika svag i kroppen som igår och det lär väl sluta på samma sätt idag. Så jag ska ringa och sjukanmäla mig vid halv 11 eller nåt sånt. 


  


DEN HÄR ÄR BARA FÖÖÖR SÖT, JAG TYP HM.. DÖR:) <3

Att vara, eller inte vara! det är frågan



SCHNYGGING haha :)

Ändrade planer för kvällen, skriver mer tomorrow

TJOOFLÖJT

är det såhär det ska vara

Jag ska seriöst aldrig dricka igen, jag måst bara ta det som det är och inse att mitt liv inte ser ut som det gjorde för 1 år sen. Med jobben och skolan, att jag inte kan komma bakis till jobbet och tro att allt löser sig, för det har jag fått bevis på nu att det inte gör. Mådde så fruktansvärt dåligt och trodde jag skulle svimma. Fick gå 2 timmar tidigare från jobbet, och allt sånt här kommer märkas i lönen.  Allt skulle bara vara lättare om jag blev anställd på Grand hotell så jag får betalt för att vara där. Men så är då inte läget!  Allt har förändrats och jag hatar tanken att jag faktiskt inte är 10 längre utan måste ta ansvar, vilket jag inte är redo för. Ansvar? jag? Nej det funkar helt enkelt inte, jag vill alltid ta genvägen och göra det lätt som möjligt för mig själv, vilket man inte kommer långt på. Som det är nu så jag bara ute efter pengarna, som jag just nu är i stort behov utav. Fått gå o snylta på mamma och pappa hela sommaren och det känns aldrig bra. Vill ha mina egna pengar som man kan göra vafan man vill med. 

Ikväll ska jag bara "chilla galet" och ligga i soffan o äta godis o se på film, Jocke kommer hit. Och imorgon så är det bara att gå tillbka till jobbet, men då ska jag vara utvilad så att jag klarar av hela skiftet.

Igår dåra, jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den kvällen. Jag trodde att Marrens fest åtminstone skulle vara inomhus men det var den då inte. Eller ah det var en lokal som var extremt liten. Plats för kanske 15-20 personer och med tanke på att vi var runt 45-50 personer så vart det att princip alla stod ute. Folk blev högljuda och nån hade ringt polisen, så det slutade med att 2 polisbilar kom och alla blev tvungna att gå sin väg. Sen som vanligt så slutade kvällen på donken i slussen.

Sebastian kom och mötte mig, så skruvade jag loss ringklockorna hos grannen, så det ligger massa ringklockor på mitt golv nu, undrar ifall grannarna är glada? Det är mmalte i ett nötskal.

 
MMALTE & NNATS
var taggade? jajjemen



verkar inte som om jag kan bli fotograferad och prata i telefon samtidigt

buhu?

Nu har jag precis vaknat :D asskönt att sova 3 timmar såhär. Herregud vad jag bärjade garva när jag serverade en norrman kaffe idag! "tack så mycket, cpfint" säger han. Cpfint? höll på o tappa kannan i koppen. Vet att min humor är sämst men vad gör man. Så ett par ba: thank you madam, va fin man kände sig^^ Inte okej!

Imorgon har jag bett om att få gå tidigare, halv 12 men ska nog fråga ifall jag får klockan 11 istället. Måste hinna hemma och knoppa nån timme innan skolfotot. Sen är det bara att åka till skolan, skolfotot är kvart över 3. Sen efter det ska jag och pappsen åka och köpa min mobil YEY! :)

På fredag har marren födelsedagsfest, som börjar klockan 8, men kom nyss på att jag slutar jobba halv 8. Får se hur det blir med allt nu. Pallar inte stressa o skit för då blir jag bara på dåligt humör.

På lördag ska jag iallfall träffa Markus och company. Vi ska förmodligen gå på bio och se patrik 1½.  Den verkar rätt bra, och om jag inte är helt ute och cyklar så är pojken i filmen SCHNYGG!.


Nu ska jag fortsätta se på Svampbob och lyssna på den braiga låten som spelas.

NI KAN KALLA OSS FÖR DÅRAR NÄR VI GRÅTER GLÖDJETÅRAR, NÄR STOCKHOLMS STOLTHET TAGIT TRE POÄNG. VÅRT DJURGÅRDS HJÄRTA BRINNER OCH ÄVEN OM VI INTE VINNER. SÅ SKROLLAR VI VÅR DJURGÅRDENREFRÄNG. DAGS FÖR STADIONPRÄMIÄR, SITTER BÄNKAD JUST DÄR, OCH HÖJER VÅRA RÖSTER FÖR VÅRT LAG. SJUNG DJURGÅRDEN, SJUNG DJURGÅRDEN, SJUNG DJURGÅRDEN  SHALALALAL, (8)

Derbyt DIF-aik imorgon, tyvärr så kommer jag inte kunna gå, pga av att plånboken är helt tom nu såhär innan lön. Men ska se den på TV! ♥ ♥


Bullar är livet enligt Matilda

Idag har det varit en riktig slappdag, vaknade runt 11. Men jag gick och la mig vid 11 igår också. Var så sjukt trött så när natalie frågade om man ville hänka till Västra skogen? så loggade jag ut och gick o sov. Men gick upp igen 30 min senare för att mamma tänkte sno datorn och då var jag snabbt uppe igen.

Men idag så har ja bara suttit och kollat på tv, och så åkte jag och moder upp och handlade. Har tjatat efter att baka bullar hela dagen så vi köpte jäst och kardemumma. Nu är dom äntligen klara och det ska bli såååå gott att äta en bulle eller 5 med oboy efter middagen. Jag tror jag ska gifta mig med en kardemummabulle. Livet på en pinne.

SÅÅÅÅ IDAG VART JAG GLAAD, ska få den där mobilen utav pappa. Antingen imorgon eller på Tisdag. Exalterad. Nu sipper jag betala för den vilket är skönt. Nu kan jag lägga pengarna på annat skoj!

Nu ska jag äta kassler med ris och kolla på ensam mamma söker om 15 min.



Slänger in en ny bild på MMALTE HERSELF.

....

Tjoflöjt i kalashuset, sitter här och är dötrött och ser på All access, mycket skvaller om Lindsay Lohan. Bra program för kändisskvaller är kul:) Sista dagen på grand hotell, nu börjar jag på Måndag igen. JObbar bara på Burger King imorgon och är ledig på söndag. Skönt men ändå inte, kommer bli en pisslön.

På onsdag är det skolfoto också, självklart under grand hotell veckorna och man går upp så tidigt. Helt trött och ser hängig ut. Så har bestämt att jag bara ska gå dit och vara med på klassfotot och inga ensamma foton. Köper ändå aldrig fotografierna så vad tusan.

Har skadat armen/handen, har as ont. Funderar på att gå iväg till läkarn imorgon och kolla läget innan jag ska tillbaka till grand på måndag.

Aja

Me like

Såå morsning korsning! :)  sitter här i soffan och håller på att somna. Men det verkar onödigt att göra det nu när klockan är över 5. Slutade som vanligt klockan 12 idag. Var helt okej idag för att jag hela tiden hade saker att göra. Hade station 1 och då är det rätt många eftersysslor. Som tillexempel att fixa ut lobbyvagnen med dom där snygga men förmodligen äckliga bakelserna. Sen slutade jag skiftet med att smälta smör i micron och kleta ner i små glasskålar.

Efter det så åkte jag till Mariatorget och mötte Linn. Vi åkte in till stan, jag skulle till NK och kolla på en Canada Goose jacka som jag ska köpa när jag får min lön nästa månad. 6000 kr, men jag ska fortfarande ha den så jag skiter i priset nu. Den var tjusig, blå och lång! :)

Sen gick vi hem till mig och åt morotskaka och kollade på Hogan knows best och nu har hon knallat över till Martin.



Ville ni veta?:)

LINN HÄLSAR GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR BTW :)



Såhär kul har vi det här hemma, en knversation med Martin, Linns pojkvän var då grädden på moset. Fyfan vad vi garvade.
INTE OKEJ!

abdulla på den här världen

Idag är Matilda supertrött, och kommer gå och knoppa tidigt. Kommer ligga i sängen vid 9. Är sjuk också så allt känns rätt surt just nu. Började som vanligt klockan 6 imorse, men gick lite tidigare för att jag skulle till skolan och prata lite med studievägledare Bert fjärt. Han ska fixa så att jag får några sovmorgnar i veckan för att inte slita ut mig. Enligt honom så kommer jag tydligen göra det, så han vill att jag ska trappa ner med Burger King jobbet. Men det finns inte ens en chans att jag gör det.

Idag fick jag stå i disken stor del av passet, vattnet var skollhett och det gjorde inte fint på händerna. Men eftersom att man ska kunna göra allt så erbjöd jag mig att diska.. dum som jag är.

Igår så polisanmälde jag stölden av mobiltelefonen och hoppas på att få ut några försäkringspengar, men det lär jag få eftersom att det blir på hemförsäkringen, då ska jag dirket åka och köpa en ny telefon. Det kommer bli nya
samsung F480 touchwiz. Lär få lägga till pengar men det är de värt, den är tjuuuusig:)


Nu är jag ledig fram tills Fredag, så nu är det bara Grand man ska ta itu med. Men nu ska jag äta upp min mat och hoppa in och duscha så jag kan gå och knyta mig sen! TJOOFLÖJT
                
         

MMALTES LÖRDAGSKVÄLL I ETT NÖTSKAL

Så nu är allt fixat och klart, var uppe vid 10 bara för att hinna städa innan mamma kom hem. Det såg verkligen ut som en svinstia. 4 stoora jävla kassar med bara burkar/glasflaskor och plastglas. folk har spillt precis över allt så det blev en storstädning. Hade förväntat mig lite hjälp men icke. Aja orkar inte haka upp mig över småsaker.

Mobilen är spärrad och samma sak med kortet. Hade ändå tänkt köpa ny mobil när pengarna rullar in och nytt simkort kommer i veckan. Så haha på dig som snodde min lur.. seriöst? grow up.

Nu ska jag iväg ut med familjen och bara chilla. Sova tidigt ikväll och upp tidigt imorgon igen. Men jag tänker faktiskt inte klaga den här gången, vet att det kommer vara värt mödan när väl jag får ett toppenjobb, dom ska ju utbilda mig till bartender där också, och den baren är inte klok, otroligt fin.

Ska iväg och köpa kontantkort nu och ta nån gammal samsung jag hittade läängst in i garderoben. TJOFLÖJT PÅ ER!

puss&kram

Matilda är glad idag

ÄÄNTLIGEEN FREDAG! Det finns inte en kotte här som har längtat så mycket efter fredag som jag. är helt slut och snart börjar man jobba igen. Ska åka härifrån halv 4 och jobba fram tills klockan 7.
Idag kändes det mycket bättre på Grand Hotell, beror helt på vilka människor som är där. Anima och Anna är trevliga så det är klart att allt blir mycket roligare och folket är roligt. Fick roligaste frågan idag, "kan jag få din elektonikadress?" HAHAH.. säääämst :) stod där som ett frågetecken och ba, vafan är en elektronikadress för nåt? han trodde han var skit bra där, men i själva verket var han väldigt fel ute. Hur ska jag veta att han menar hotmail när han säger elektronikadress? hahaha.. knas.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag och Alex har bestämt att vi ska träffas flera dagar nu, men det är tydligen han som är en upptagen människa, eller aa "upptagen". Så om inte den jäkeln är "upptagen" ikväll så ska vi ses. Annars är det nån fest i Tumba tror jag, med natalie såklart.

Imorgon är det PARTAY här:) har fått säga nej till flera stycken pga av att antalet kommer överstiga 20 personer på nolltid om man säger ja till flera. Det går inte in så många i våran lilla lya. Och mamma är orolig över att nån kommer riva kåken. Förra festen jag hade här för ett par helger sen spårade ju ur och alla sprang upp och ner i trapphuset och hade sönder portdörren. Tror inte grannarna var speciellt glada efter det.Är folket tråkigt är det bara att slänga ut som och ringa hit nya.

Nu ska jag äta och göra mig iordning för jobbet.



HAVE A NICE DAY

Ledig Torsdag

Hellu, nu är klockan sent igen och det är snart dags att gå till kojs, (igen) :)
Idag vart jag riktigt förbannad när jag kom till jobbet, jag stressade dit, och så skickas alla hem pga av att det var alldeles för många där. Så 5 av oss skickade hem direkt när vi kom. Eller iallafall jag, Malin och Sofia. Åsa hade vart där sen halv 12. Men allså allt känns så oseriöst, att dom skirvit fel dag på mitt schema. Jag skulle ha jobbat imorgon och inte idag. Och Nacka Forum är inte bara runt hörnet utan en bra bit hemifrån så det gjorde mig lite irriterad. Så vi åkte hem. jag och Åsa tog Fruängen tåget och jag gick av vid Midsommarkransen och hem till Natalie. Som satt och pluggade XD.

Sen åkte jag till Telefonplan och mötte upp mamma, så gick vi och handlade lite käk och snask :)

Menmen nu ska jag dra mig tillbaka, imorgon är det fredag och sen på lördag är det FEEST :) det blir najs, så

tjingeling på er!



den här är bara föör rolig:) "silence, I kill you" :)

Torsdag 11 sep

Shululu, nu har jag precis vaknat. Nej jag gick inte iväg till prakitken idag. Hade ruskigt ont i ryggen imorse så jag valde att ringa och sjukanmäla mig. Sa även att jag hade tid hos doktorn men det var lögn, fy på mig. Undra hur allt det här ska gå när jag redan börjar få ont i ryggen. Har antagligen valt helt fel typ av jobb. Men det struntar jag i, för det är det här jag vill hålla på med. Man lever bara en gång!
Men iaf så gör ryggen fortfarande ont, men inte fullt så mycket som i morse, så jag kommer iallfall gå i väg till jobbet i eftermiddag. Åker hemifrån runt ungefär kvart över 3. 

Kollade precis på datumet, det är ju 11 September 2008 idag. 11 September 2001 flög ju terroristerna in i World Trade Centers tvillingtorn. 7 år känns som en väldigt lång tid med tanke på att det känns som att allt det här hände nyss. Och där fick jag med det också :)

Nu ska jag fixa lite mat och sätta mig framför tv:n och dega tills kvart över 3 :) PUSS&KRAM 


"Tjenis Penis Jan Banan"

TJOOOOFLÖJT!

Nu är det så att Miss MMALTE har precis vaknat och sitter här och äter nåt überäckligt godis och bara chillar GAALET framför datorn och dumburken. Där är svampbob på G, och det missar man helst inte!
Idag höll jag ut hela dagen på Grand Hotell, men det var rikigt jobbigt. Även fast jag förmodligen har dom bästa arbetstiderna så klagar jag. Jobbar bara 6 timmar istället för 8 som man egentligen ska jobba per dag. Och så slutar jag som sagt klockan 12. Och det är ju superskönt att dagen precis börjat. Och så är det bara att gå hem och krypa ner i sängen igen. Går upp innan dagen börjat och det är verkligen mörkt nu. I somras vid den tiden var det ljust men nu är det svart som natten och det gör bara att man blir tröttare. Kommer inte palla med det här sen i vinter när även kylan knackar på.

Hur som helst så är det bara 2 arbetsdagar på G.H för min del, Ska även jobba imorgon kväll .. burger king dåra. Vill bara att den här veckan ska ta slut, man får så stor press på sig nu när man är ute som praktikant på en arbetsplats. Förut kunde man bara ringa och sjukanmäla sig var och varannan dag och bara ligga kvar och dega som en pascha i sängen. Men nu måste man gå upp och visa framfötterna hela tiden för att dom inte ska tröttna.


Har inte lärt mig allas namn än, eller ingens rättare sagt. Alla har knasnamn. Dom verkar bara ha invandrare vars Svenska inte är nåt att hänga i julgranen. Vissa är svenskar, och dom flesta är i min ålder. Eller aa vid 20års åldern.

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag slipper göra det ikväll. PUSS&KRAM



 

En gammal bild på mig, Johanna och Linn .. FYFAN VAD VI SER UT. Jag iaf! :)

Sommar- HAAJK



HAHAHAH MINNEN <3

Mitt lilla fejs och jag

Idag när jag vaknade var jag så fruktansvärt trött, ville verkligen inte gå iväg. Men jag gjorde det hur som helst. Aa eller jo en timme iaf. Dukade klart i lobbyn sen orkade jag verkligen inte mer så jag bad om att få gå hem. Ringde också Bert, min studievägledare och bad honom ringa Lotta, min handledare på grand hotell. det har varit lite knas och jag känner inte att jag lär mig nåt, För att dom hela tiden bara säger åt mig att göra massa grejer som inte jag har en blekaste om hur man gör. Jag är faktiskt där för att lära mig men det verkar inte den där sablans hovmästare fatta!!!.. 

Och idag vid 05:20 eller nåt sånt gick jag förbi plattan. Det var värt att gå upp halv 5 för att se det. Plattan helt tom. Tänk om det skulle se ut sådär hela dagarna. Livet skulle vara fan mycket bättre utan dom där idominknarkarna. Usch på dom.

Ser det inte fridfullt ut eller? JOOO FETT NAAJS.


Menmen, nu ska jag inte jobba på BK igen förrän på Torsdag. Tycker det är rätt kul där nu så inga sura miner. Så ska jag jobba hela helgen igen. Men jag bangar ändå inte på fest. Tänker inte lära mig utav mina misstag, utan jag tänker bara begå dom igen. Det är mmalte style. Så det blir min helg, om det inte blir så att David och nån kompis till han kommer till stockholm på fredag.

Funderar fortfarande på det här med MMALTES PARTY, Natalie vill att jag ska ha nåt på Lördag men jag vet inte ifall det kommer bli så kul med tanke på att jag börjar jobba halv 12 på Söndag. Jag vill bara kunna ha kul och inte tänka på att den och den tiden måste jag sussa och gå upp osv. Men jag hoppas på att det snart kommer en helg där jag är ledig. För då jävlar :)


DET HÄR ÄR BRA :) 
puss&knull hjärtegull

usch fy och bläää

Igår åkte jag och Natalie hem till Niklas i Hagsätra för nåt "förkrök". Där var i princip alla killar som var med på landet i midsommras. Vid 12 nångång så gick vi ut och tog tuben till donken i Slussen. Sen hm.. tuben till bandhagen? inte okej, helt fel håll för mig lixom. Mamma ringde stup i kvarten och jag var ju helt borta så natalie fick vara min personliga assistent och svara i min telefon. Började jobba klockan 11 idag så det var ju rätt självklart att jag var tvungen att knata hem och få lite sömn. Men jag ringde pappa istället så fick han hämta upp mig vid shell i bandhagen. Känns som att det blev på tok för mycket alkohol för mig med tanke på att jag skulle jobba. Var inte speciellt fräsh imorse när jag vaknade.

Menmen, ska bli kvitt min bakfylla och sen är det väl bara att gå och sussa, nu börjar helvetet igen på Grand hotell. 3
veckor i streck ska jag vara där nu. usch..

puss&kram


allt har förändrats

Jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket, jag ångrar mig så grovt mycket .......................

helvete ..

Lördag

Nu är jag hemma ifrån jobbet, det var riktigt jobbigt idag. Mycket folk osv, men jag har ääntligen lärt mig kassan så nu flyter det på ganska bra. Mamma hade stått och tjuvkikat på mi och så helt plötsligt kommer hon fram. Vart lite chockad. Men iallfall så fick jag skjuts hem, så det var skönt. Vi åkte till donken Västberga och hämtade Sebastian. Och så åkte vi vidare till pizzerian och åt.

Har tänkt på en grej, att min bror Sebastian ser precis u som ernst kirchsteiger när han sitter här, barfota och uppkavöade byxor. Garvade i typ 10 minuter åt det så jag måste bara lägga upp en bild.

 
haha klockrent

Dagen efter dagen"

Matilda är sjuk, och det suger stenhårt. Måste säga att det är roligare att vara i skolan och träffa människor än att sitta framför tv:n hela dagen. Skulle ha jobbat idag också, börjat klockan 16.00 och slutat klockan 19.00. Men eftesom att jag är sjuk så är det inte nån höjdare att gå iväg och kränga hambugare, så jag sjukanmälde mig istället. Rätt skönt, hade ingen lust att gå iväg till jobbet idag. Stressigt som fasen och jobba under middagstid. Blää! Gör det för pengarna, inget annat :)
Menmen, nu sitter jag och laddar ner lite musik ifrån piratebay som jag sen ska lägga in i ipoden. Bara massa gammal musik och det är inte okej någonstans.

Sitter också och funderar över det här med "födelsedagsfest", vette fasen om jag vill ha nåt. Eller jo, men det är knas .. vet inte vart man ska vara och liknande. Orkar inte städa efter :) Som efter festen här för nån vecka sedan, det såg ut som ett bombnedslag. Aja blir det nåt så blir det inte förrän typ nästa helg eller liknande.

Imorgon är det fredag och jag tror väl att jag blir hemma, eller inte... vill nog kunna gå ut nånting imorgon kväll. Så det är kanske bäst att pallra sig iväg till skolan så man slipper sitta hemma en hel fredagskväll. Sen ska jag jobba både lördag och söndag. Vet inte vilka tider än men ska ta reda på det imorgon!

Söööe, nu ska jag gå tillbaka till dumburken och godiset. tjingeling


3/9 - 08, MMALTES FÖDELSEDAG

Och så var den dagen över, det var riktigt trevligt. Jag och familjen + natalie åkte iväg till Pizza Hutt Medborgarplatsen. Sen efter det åkte vi hem och åt tårta och drack champagne, haha fett kul :) Sen fick jag en Ipod nano, ROOOSA!, parfym m.m. Så nu är det bara att längta tills 3/9- 09 då man fyller 19 ;) haha nerå, usch..

Ska se lite på tv nu inna jag ska knoppa, ha det bäst:)


födelsedagen

GRATTIS TILL MIG:) 18 idag, yey!
Är sjuk :/ DET SUGER! menmen, nu kör vi!



 

<3

Dagen före dagen

SÅÅÅ idag är det 2/9 och imorgon fyller jag år. Idag har jag vart i skolan och så kom jag hem runt halv 2. Så åkte jga in till Liljeholmen och mötte Natalie runt halv 5. Skulle med henne in på make up rådgivning. Så skulle hon in på Zara och köpa nån tröja. Var trött som fan, gick bara runt och tänkte på hur enormt skönt det skulle vara at ligga och dega i en varm säng och kolla på Nickelodeon. Haha jag vet, är en stoor bebis. Men det är jag i ett nötskal.

Iallfall, kom precis hem. Åkte hem en stund till Natalie. Fick potatis och fiskpinnar? aldrig sett nåt liknade förut men gott var det iallafall. Vart Donken på rasten idag igen. Det är verkligen inte okej någonstans. Men våran skola är så jävla dålig. Det står på schemat att vi slutar 11, men vi får alltid sluta typ 40 min tidigare. Visst det är jätte skönt att sluta tidigare, men 2orna får absolut inte komma in i matsalen förrän kl 11. Så vi drog i väg till donken Slussen. Glassen där var verkligen inte god.. FY FAN! den var ju dränkt i colasås? överdriv gör det!                                                                                                                                                                                                                                                                                                    




In you'r face

Första riktiga skoldagen, den var bättre än väntat. På engelskan skulle man bara skriva nåt brev om sig själv pga av att vi har ny engelsklärare. Sen på Svenskan fick vi gå efter typ 10 minuter. Jag och Christina gick och åt på donken. För omväxlings skull haha. Hon hade tydligen ätit där hela helgen men det var rätt länge sen för mig.

Kom precis hem nu, så jag ska ta och packa ihop lite grejjs för att fara till mamma senare. Ska först till jobbet och ska vara där klockan 5. Det är ny restaurang nu, nu börjar allt i Nacka. Idag ska vi få egna kläder och schema. Allt öppnar på onsdag men jag ska försöka ta ledigt. Vill helst inte jobba på födelsedagen. Då är det ju tårtkalas med familjen + natalie får man inte glömma.

En liten tjusig bild på Christina, så roligt har vi på lektionen!



PUSS OCH KNULL HJÄRTEGULL

RSS 2.0