Ica ulf, lite porrig ha?

Haha, vilken lirare! Den var faktiskt riktigt rolig.. Men vem fan låter sådär? XD KNAAS.


I know I did what was best for me..

Kan inte påstå att jag inte ångrar mitt beslut. Men jag gjorde det som kändes rätt. Så det är bara att ta det för vad det är och gå vidare. Och jag tänker inte hålla med om att jag är självisk för att jag själv inte vill bli sårad. Och jag vet att någon av oss kommer bli det förr eller senare! Det håller helt enkelt inte med det avståndet och den bristen med tid vi kommer få tillsammands.,(<3)

Jaja, nog snackat om det.. kärlek har och kommer alltid vara det svåraste man kommer behöva genomgå i livet.

Imorgon är det nyår! Har fortfarande inte kommit fram till vad jag vill göra. Känner inte ens för att dricka längre! Aja vi får se hur jag känner mig imorgon!

Iaf.. Ska kanske in till stan sen och fika med Ebba&Linn. Pusspuss


Boys tryin' to touch my junk, junk(8)

Jag vill verkligen inte gå ut nu när det börjar bli så kallt. Och vädret kan heller inte bestämma sig om det ska vara varmt eller kallt, så nu blir det bara mer och mer halt ute. Snart druttar man väl på arslet. Nu börjar det dra ihop sig inför nyår. Jag är fortfarande LIKA dålig på att planera så jag har inte bestämt vad jag ska göra än. Vi kommer iaf vara några stycken hemma hos Josefin och sen dra in till Slussen tills 12slaget. Men vad som händer efter har jag ingen som helst aning om, måste snappa upp ngt!


Igår hände det inte så mycket, var ute en stund och träffade jocke men sen gick jag hem igen! Åkte sen till Rickard lite senare på kvällen. Så att idag var det bara att åka hem och packa för att åka till däddhyy. So here I am!

Imorgon bär det av till typ Farsta med mamma, måste köpa strumpbyxor & lösögonfransar inför nyår! och champagnen får man inte glömma! MOËT BABY ;)

Ska fortsätta kolla på dom nya avsnitten av the hills, är som klistrad!


PUSS PÅ ER


I'ts like my ipod's stuck on replay

Har blivit väldigt dålig på att uppdatera, men jag tycker bara att det är så tråkigt(?).. Förstår inte varför jag envisas med att blogga! Iallafall, i fredags vart det utgång för min del. Det var jag, Nathalie, Emelie & Linn. Vi skulle ha gått till Collage, där vi även träffade Lina, ellan, jimmy&hans pojkar. Men eftersom att dom har en massa konstiga regler så kom inte folk med vita sneakers in så det var bara att gå vidare.

Vi gick till Nype istället, där vi träffade Paulina. Så kvällen vart lyckad, vi gick därifrån runt 2 och därefter åkte jag och Linn och mötte Rickard i Slussen. Sen vart det bara at åka hem och sova. Klockan vart mer än vad vi trodde.

Igår gjorde jag absolut ingenting, låg och sov halva dagen sen var det filmer HELA dagen. Kunde inte slita mig. Skulle egentligen ha åkt in till stan och shoppat, men orka trängas med alla människor när man ändå inte handlar på rean. Varför köpa sånt som ingen har velat ha tidigare. Bara för att det är rea så är folk som gamar. Tycker inte om rea, punkt! Och så kom Rickard tillbaka hit lite senare på kvällen.

Det vart skärholmen idag istället, köpte ett par skor lite underkläder & en ny concealer. Nu har jag baa tagit det lungt, vart iväg och ätit thai och nu dras det igång en film.

Har blivit riktigt lat, bara för att det är så mycket snö så vill jag INTE gå ut!

PUSSPUSS


Och där var den julen över!

Nu är julen över för iår. Vi har haft det supermysigt även fast vi inte har ngn släkt att fira med. Morfar kom hit runt halv 2 och då åkte vi och tände ljus på kyrkogården för mormor&patrik. Blir alltid lika ledsen när man åker dit. Mormor dog ändå 6 dagar innan julafton, 18/12-03<3.

Efter det åkte vi hem och kollade på kalle anka och käkade godis. Det blev inte mat förrän vid 6 så allt drog nog ut lite på tiden. Efter det vart det julklappsutdelning. Är supernöjd med allt fint som jag har fått.

  • D&G parfym

  • Massa barprylar
Röd bostonshaker
Rosa barblade (kommer användas flitigt på jobbet)
Droppkorkar
Muddler
Zestjärn (kunna göra roliga garnityrer)
Lite roliga glas + formar så man kan frysa egna shotglas
  • En ny hårtork
  • Underkläder (superFINA)
  • Pengar, presentkort & 1 biobiljett
  • Mineralpuder, nagellack och ännu fler rosetter
  • En kalender med massa grabbs på
  • Kroppskräm&tvål från body shop
Och lite annat smått och gott :)

Jag och min älskling gosar!<3


hej hoooe

Nyårs outfiten spikad:) Och nu är det även julafton! Ska sova snart så att man är pigg imorgon! Har endel saker att ta itu med innan det roliga kan bööörja :) jag tycker att julafton är lika roligt som för 10 år sen, sånt man aldrig växer ifrån! :)



MAXAT :)


Idag har vi även bokat kryssning! Vi kommer åka igen den 30/1, jag och flickorna! Vi ska ha kul som aldrig förr! Vilket crew.. Jag, Paulina, Helena & josefin.. Så vad sger vi?... TAGGA!



hej hopp :)

OOH JA! :D

Imorgon är det julafton! Är som ett litet barn som sitter här förväntansfull och väntar. Vi har slagit in paket, bakat lussebullar och nu kokar mamma gröt och gör skinka(?) snusk. Vi har även köpt bingolotter och hoppas på att vinna en solresa haha! Hoppas kan man ju alltid göra.

Min kväll är fullbordad, har hittat en låt som jag letat efter HUR LÄÄÄNGE SOM HELST! mhmm... Matilda gillar! :)


Iyaz - Replay

PUSS&KNULL HJÄRTEGULL



Nedräkning gubbar?

Imorgon är det julafton, jaa klockan är ju över 12 :) Me like! Den här veckan har börjat lite halvtaskigt, vart rätt stressad och har haft mycket att göra. Var på Hilton i måndags, ser ljust ut. Vi ska ha ett till möte i Januari. Har vart julklappshandel och massa annat mys. Som alltid så är lilla jag ute i sista sekund med allt. Jag verkar tro att allt kommer av sig själv, vi kan ju vänta och se! Tomten kanske hjälper sin lilla nisse på traven.

Igår var jag med Linn, vi var bara här hemma och hade det mysigt. Och så på kvällen gick vi ut med Ebba och åkte pulka utanför Västberga. Det var verkligen superkul. Hade glömt bort hur kul det är att åka pulka. Flög som en galning. Efter det gick vi hit igen och drack julmust och åt julgodis :)

Idag däremot har det vart en riktig slappdag, sov tills halv 4 och därefter har jag spenderat stor del av dagen i soffan. Vi har handlat julmat och lite annat skit. Sen har jag bara suttit och kollat på lite filmer som gått på tv! :) Skönt att bara vara hemma nån gång!

Puss på er!<3



En bild från när jag och Paulina var på Gran Canaria, kan inte låta bli att längta tillbaka till värmen!


A night to remember

Nu är helgen över, det går så fruktansvärt snabbt. I fredags tog jag det bara väldigt lungt, var helt död efter kryssningen så jag behövde 48 timmar för att återhämta mig. Gick och la mig relativt tidigt för att orka upp och jobba. Jobbade mellan 10-16 och det kändes som en hel evighet haha. Var galet sur pga "familjeproblem" om man nu kan kalla det för de. Familj och familj. Iallafall, efter det åkte jag och mötte Rickard i Slussen och efter det åkte vi hem hit. Vi hade det mysigt framför tv:n och så fick jag blanda drinkar! hihi!

Idag har vi också bara tagt det lungt, bakat och sett på film. Ska faktiskt krypa till kojjs alldeles strax, ska upp tidigt och gå på arbetsintervju kl 11. Som jag sagt tidigare så är det på hilton! Barchefen pratar engelska, och det tycker vi ju om. Puss på er!<3

Lite bilder ifrån kryssningen! :)


Jag & helena

Robin & Josefin

Ylva (Ulla snor) & Johanna

MMALTE

GF

DRA ÅT HELVETEEEE!!!

Idag gäller det..

Idag var jag uppe tidigt! Linn skulle tatuera sig (igen). Ingen skulle få veta innan det var gjort! Det vart iaf superfint! Hon skrev Dum Spiro spero i nacken (betyder: Så länge jag lever, hoppas jag). Jag har också kollat lite, nästa gång är det min tur, och nu ska jag tamefan göra det också!

Idag är det kryssning, har endel att göra innan så ska snart dra iväg. Vi ska vara där vid halv 7 senast. Och båten går halv 8 eller 8, kommer inte ihåg XD..

Menmen, nu ska jag pysa... tjoflöjt.

Det är lätt att mista hoppet..

Har svårt att sova efter ha vänt på dygnet ganska rejält. Har legat här och kollat på några avsnitt utav Andra avenyn. Men kan fortfarande inte sova! Suck, och det är meningen att jag ska upp tidigt imorgon för att göra en "hemlis" med Linn. Men det känns som att jag komemr behöva mer sömn än så för att orka kvällen. Kryssning med helena, josefin och några till som bor i andra hytter. Får la se vad som händer...

Idag vaknade jag relativt sent, ställde klockan på 14 och gick upp och gjorde mig iordning för att ka til Kista med Linn för att inhandla några julklappar! Fick tag på lite smått och gott. Var även på besök i Västbergasklan idag, jättekul att se. Allt är sig likt, samma gamla lärare & samma gamla skola! Kul var det iaf!

Måste väl försöka sussa igen nu, PUSSPUSS

The world is flashing by..

Nu ska jag snart börja packa ihop mig för att åka till mamma! Fira jul hos mamma, och nyår hos pappa! Tycker fortf inte om att bo på två ställen, blää!

Erik Grönwall - Higher <3


Vilken kväll,..

Nyligen hemkommen, var riktigt trevligt på julmiddagen med jobbet. Vi "samlades" allihopa på jobbet runt 2 och fick lite dricka och juleskum(?).. Haha, efter det gick vi till bussen som stod och väntade som skulle ta oss till Trosa. Tog en evighet kändes det som, alla pratade i munnen på varandra och stimmet i den bussen var inte nådigt! Vi åt på Fina Fisken innen i Trosa, superfint! Efter det åkte vi tillbaka och gick på en irlänsk pub inne i gamla stan där man fick dricka och lyssna på nåt liveband. Sen gick jag och mötte Nathalie, Linder, Izabelle och några andra flickor utanför grodan. Gick in en liten stund men var tvungen att gå efter ungefär 1 timme. Ska upp tidigt imorgon :/ .. Menmen, nu ska jag gå och knoppa! PUSSPUSS

Do you really feel the way I feel?

Sån sjukt bra låt :)


Walking in memphis - Marc Cohn


It's the final countdown ;)

Idag har jag vart och klippt mig, är supernöjd! :) Vart typ precis som jag ville a det! Efter det var jag inne och kollade efter lite julklappar, hittade en till mamma. Three more to go.. När jag kom hem så somnade jag som en stock. Var helt slut efter ha sovit alldeles för lite.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt, kollar på idol och hller tummarna för Erik. Har inte kollat på idol förens nu, men båda två är faktiskt riktigt bra! Ska även sova tidigt ikväll, pigg imorgon! Ska iväg på julbord med jobbet, enda borta i Trosa. Där jag har mitt landställe så det är en bit att åka. Vi ska vara på jobbet redan kl 2 så det blir ingen sovmorgon :/

Men nu ska jag fortsätta lyssna på With a little help from my friends med Joe Cocker :) Puss på er.


Kindly unspoken.

Vart en vecka med många upp och nedgångar! Men nu har jag äntligen gått av krigsstigen. Måste nog lära mig att hantera min humörs svängingar. Även fast jag inte ska behöva göra det alla gånger, det finns så mycket att säga och som man verkligen vill förklara. Men ingen tycks förstå iallafall, så jag antar att det kvittar.

Inte gjort så mycket den här veckan, mer än att ha glidit runt här hemma med sällskapet. Pluggat en hel del, sovit läänge på dagarna. Bara chillat runt helt enkelt, superskönt att slippa göra allt det här tråkiga som man inte vill ta itu med! Ingen mer skola innan jul, bara en avslutningsmiddag på fredag.

Idag har jag vart inne på barakademin och gjort färdigt mitt delprov, fick mer än bra och det kändes yberskönt! Nu är jag färdig med allt, och min lärare sa att jag garanterat kommer få praktik på hilton. Så det känns j*vligt najs. Då vet ni på ett ungefär vart jag kommer hålla till tills studenten. Snacka om att jag längtar! :)

Efter det mötte jag Linn i st:eriksplan och så gick vi och kollade tatueringar. Har väl "bestämt" att jag ska tatuera mig till jul eller efter! En rosett och mitt namn i nacken, me like! Så köpte vi godis, gick i lite affärer och så åkte jag hem

Imorgon ska jag vara hos Josefin på salongen kl 12, ska klippa mig. Och sen in till stan och kolla efter julklappar någon som ar några förslag? Har inte en blekaste faktiskt!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och se på film, PUSSPUSS

Älskar den här bilden, på mig och emelie ifrån i somras!


Jag lägger hatten på hyllan.. hej..

Känner att allt håller på att rinna över! Jag måste komma bort från allt och alla ett tag nu känner jag! Jag fan pallar inte vara alla till lags när jag mest av allt bara skulle vilja slå vissa människor på käften! Är så arg så jag skulle kunna gå sönder! Vissa människor är bara för mycket, tänk LITE mer på er själva, gör det för helvete. Att man har så många egoister i ens omgivning är helt sanslöst. En vacker dag ryker ni, VÄNTA BARA!!!


We're done.. you mean nothing to me.. understood?..

Vart en riktigt bra helg, vi firade som sagt Josefin igår! Tjejmiddag hemma hos henne med massa gott OCH tårta :) mums. Var dock rätt mätt efter maten men den gick i princip ner helt och hållet. Efter det var det meningen att vi skulle gå en stund till malibu och sen gå vidare till grodan. Men eftersom att vi inte var helt säkra på att alla(?) 91or skulle komma in.. fast? så stannade vi iaf kvar där vi var.

Hade iaf skitkul med tjejerna, dom flesta iaf! Men gick därifrån lite efter 2 för att jag skulle träffa en person. Mötte upp honom i gullmars. Blir så sjukt less på nattbussarna, dom går 1 GÅNG I TIMMEN OCH BUSSFAN BARA KÖR FÖRBI. Vad är det för stil, är det de man betalar så äckligt mycket pengar till SL för? sl är helt jävla otroliga!.. VÄRDELÖÖSA..

Idag har jag bara tagit det lungt, vaknade väldigt sent och efter det har jag bara gått mellan datorn och sängen i princip hela dagen. Har vart skönt! Är förmodligen ledig imorgon, kan inte planera nåt för vad som helst kan ploppa upp från ingenstans och man måste rusa iväg. Rätt jobbigt ibland.

Nu ska jag iaf gå tillbaka till sängen och min glamour tidning! Ska nog snart lägga mig, känner mig helt slut.

BILDER FRÅN KVÄLLEN KOMMER SENARE! :)

ME LIIIKEY

Jag somnade redan halv 8 igår, var helt galet trött. men idag är jag pigg som en lärka. Ska jobba tills kl 15, sen blir det bara att åka hem och ta det lungt innan man ska börja fixa iordning sig för ikväll. Fira josefin med tjejmiddag hemma hos henne, efter det utgång. Vet inte riktigt vart vi tar vägen. Antar att vi bestämmer det ikväll.

Nu ska jag återgå till det här, många som bokar på julafton. Man börjar längta! ;D

PUSSPUSSSS

i think that day has just begun! :)

Hann bara hem en snabbis igår, duschade och åt dagens smoothie. Inte konstigt att man var galet hungrig vid veckans slut när man levt på en smoothie om dagen. Haft så mycket att göra att jag inte ens hunnit äta. Gäller att plugga vareviga dag för att hålla ett jämt tempo. Men nu sitter allt på plats, och det känn riktigt skönt! Nu kan jag TILL OCH MED innehållet i en Planters punch, vart en jävel alltså haha!

åkte iaf till rickard igårkväll, det vart massa film. Flickan som lekte med elden, paranormal activity (igen) och nån bilfilm(?). Snygga killar, men förstod inte riktigt handligen. Pappa kom och hämtade runt 1, var helt slut. Vart typ 3-4 timmars sömn inatt, och det var på tok för lite för mig! ;O

Jaja, blir en lugn hemmakväll idag framför tv:n med en STOOR godispåse. Börjar jobba kl 10 imorgon, så behöver ha min skönhetssömn. Imorgon blir det ju RÖÖÖJJ..



End of Round 1, beginning of Round 2.. :)

Hej på er alla GLADA! Jag är helt uppe i varv just nu. Var uppe enligt mig uppe fasligt tidigt. Skulle iväg och göra mitt prov.. MENNN.. När jag kommer till skolan så är ingen där. Hopplöst värre, jag stod där i drygt 1 timme innan jag drog mig tillbaka. Bytte lite av grejerna jag shoppade igår och sen åkte jag till jobbet. Fick ett samtal av min lärare 3 timmar senare att han hade tagit fel på tiden men att vi får mötas och göra det där i nästa vecka!

Nu ska jag få 3 veckors schema här på jobbet också, så jag vet i förväg när jag ska jobba och slipper få veta allt i sista minuten, även jag vill kunna planera. Även fast jag är helt värdelös på det! Strular alltid ihop allting iaf!  Ska bli skönt att veta att man får jobba.

Slutar om 25 minuter sen blir det bara att åka hem och äta! Sen kanske till Mr.BUHU. Vi får la se vad som händer. imorgon blir det en lugn dag, ska bara iväg och klippa mig hos jossan på eftermiddagen. Smäääsh najs!

Cities come and cities go just like the old empires. When all you do is change your clothes and call that versatile.You got so many colours make a blind man confused.Then why can't I keep up when you're the only thing I lose?

JAG ÄR GLAD IDAG, HEJ HOPP :)

Love is in the air..

Kollade in new moon trailern alldeles nyss. Har sagt att jag absolut inte tänker se skiten, har inte ens sett twilight så vad är poängen. Och vad ser man då, jo en snygging. S'ger bara mjau på honom! Nu laddar jag därför ner new moon bara för att kunna itta och dregla framför tv:n! :)

Taylor lautner

OJOJ?


Somewhere, somehow?.. I think I got it..

This road is anything but simple
Twisted like a riddle I've seen high and I've seen low
So loud, the voices of all my doubts
Telling me to give up, to pack up and leave town

Even so, I had to believe
Impossible means nothing to me, yeah

So can you lift me up,
Turn the ashes into flames
‘Cause I have overcome
More than words will ever say
And I've been given hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come
When the fight is won
And I think that day has just begun

Somewhere, every body starts there
I'm counting on a small prayer,
Lost in a nightmare
But I'm here, and suddenly it's so clear
The struggle through the long years
It taught me to outrun my fears

 

 


I'm not you'r angel darling, I'm never gonna be..

Har vrt en riktig slappdag idag, vi sov enda fram tills kl 2. Så satt vi och kollade lite film och åkte sen iväg och handlade mat. Vart att jag hamnade framför spisen som vanligt. Gjorde en thaigryta, kyckling med röd curry efter mitt egna påhittade recept. Var massa äckelpäckel i det andra. Men den vart riktigt god, men det slår inte take away!

Även suttit och shoppat lite roligt på internet. jag måste köpa nånting varje dag annars får jag typ panik. Vet inte vad som tagit åt mig haha! Har nog alltid vart lite köpgalel, men aldrig såhär. Nu börjar det bli dags att inhandla julklappar också, och det är bland det värsta jag vet. Men själv vill man sååklart ha julklappar, men att köpa däremot är rätt beiget :) Har så svårt att veta vad folk vill ha. Mitt sällskap är väl julklapp nog? haha..

Imorgon ska jag vara hos tandläkarn 11:30. Tandläkarskräck, så hade gärna velat ha någon att hålla handen men det blir att gå iväg själv. Sen efter det iväg och träffa Limpan, vi har vart "ovänner" tills igår så det börjar bli dags att ses igen. Vart lite knas mellan oss sist vi sågs!

Men nu måste jag gå tillbaka till boken, måste plugga varje dag så att drinkarna verkligen sitter! Funkar inte att glömma här inte. Har även mitt delprov kvar att göra på torsdag! Men det kommer gå galant. Men, puss på er!


RSS 2.0