I wan't it so much.. the problem is that we're not meant to be.

Äntligen några dagar ledigt. Har vart duktig och tagit mig igenom den här veckan, jobbat 7 dagar av 7. Händer aldrig igen.. Även fast jag vet att det kommer bli en hel del såna veckor framöver.

Idag var det som sagt jobb, kände mig rätt sliten imorse och ville absolut inte gå upp ur sängen. Även fast jag inte drack igår så kändes det som en rejäl baksmälla(?). Men fick skönt nog skjuts både dit och hem av pappsen. Efter det hade jag en dejt med sängen. Kände mig otroligt trött så jag tog en tupplur på 2 timmar. Avslutat kvällen på pizza hutt med familjen. Nu ska jag dra igång en ny säsong av Sex and the city och bara lägga mig och mysa i sängen.

Än så länge vet jag inte hur veckan ser ut! Hoppas väl på att få jobba några dagar denna vecka iaf.

Måndag: Stan med limp efter det gymma.
Tisdag: Gymma (förslag?)
Onsdag: Gymma & sen kryssning
Torsdag: Kryssning, sen hem och sova ruset av sig(?).
Fredag: Förmodligen utgång!
Lördag: Gymma, & utgång?

Söndag: SLÖÖÖÖA

Tar alltså veckan som den kommer, och planerar efter humör. Planera is so NOT malte style ;).


Texten stämmer så väl in på skrutten, "Det enda jag verkligen behöver är kärlek, men lite choklad då och då är aldrig fel"


Hopeless...

Nu känner jag bara att jag har nått botten. Jag har ingen lust till nåt längre. Att min lilla bebis är borta gör absolut ingenting bättre. För mig var den där hunden allt, även fast vissa kan tycka att det är helt knas att man ger en hund så mycket kärlek. But that's just who I am.

Underbara lilla älskling, hur ska jag ta mig igenom det här!


I'm holding on to the love in my heart!

Jag älskar att träningen har gett resultat! Ser redan skillnad.. efter sån här kort tid!

Nu är det sista kvällen på hilton innan lov! Ska bli riktigt skönt. det har vart en riktigt jobbig vecka! Hinner inte äta heller, levt på fil och start hela veckan, börjar bli uttjatat! ^^,..I helgen är det jobb på samtrans som gäller. Har även lovat Helena att följa med till Cattelin en stund imorgon. Favoritstället haha!

Igår hade jag Linn på besök på hilton, finbesök! ;D Riktigt bra tidsfördriv iaf, hon underhöll mig i hela 3 timmar! :)

Men nu ska jag fortsätta göra mig iordning för jobbet så jag kan rulla iväg till bussen! PUSSPUSS

bla bla blaa, bla bla?

Fyfan vilken helvetes dag jag har genomlidigt. Det var "travelbar" på jobbet idag så det var full rulle. Har nog aldrig haft så oont i fötterna. Inte nog med det så har man gjort sig själv till åtlöje. Råkade tappa ett glas vatten rätt över en gäst, he definitely didn't see that coming.. surprise(?) haha! Aja, som tur var vart han inte arg utan skrattade bara bort det. Skönt!

Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar innan lov. Känns beiget att man sa jobba när alla andra planerar att gå ut. Det är juu löning imorgon! SHOOOPPPA!

Jag vill ha fler avsnitt utav One tree hill, ge mig avsnitt 19 NUUUU! Avsnitt 18 var så sorligt(?) man kan ju inte bara dö sådär heller!

Nej men nu ska lilla ja sova, PUSSPUSS

Puss påre

As I said.. det vart en lugn helg. Igår gick mamma&jag å tränade relativt tidigt i ca 1½ timme. Fyfan vad död jag var efter det. Idag har jag en välkommen träningsvärk i rumpan. Länge sen jag hade träningsvärk haha. Och på kvällen gick jag Lina och Natalie till café fåtöljen vid Mariatorget.

Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lungt. Och nu ska jag dra mig iväg och träna igen. Lär inte bli så mycket träning i veckan eftersom att jag jobbar större del utav dagen&kvällen.

Nu är det bara på med grabbarna grus t-shirten och ge sig ut i snöovädret. Jag är äckligt less på snön. Det tog allvarligt 20 min att komma till tunnelbanan igår, vi bor för tillfället i ett jävla vinterland.
GREAT..

PUSSPUSS

the bloody truth..

Ikväll vart det let's dance med mamma. Och självklart hade vi en godisskål mellan oss! Haha, var så gott med godis. Har längtat hela veckan! Imorgon blir det träning och sen ska jag träffa Lina & Nathalie, var alldeles för länge sen nu.

Idag fick mamma papprerna om domen på våran granne. Han som var misstänkt ha mördat sin exfru. Han var skyldig, känns bra att ha haft en mördare till granne. Att han ska ha burit runt på en kniv här mitt i natten och kommit tillbaka med blod på hela sig. Har verkade helt oberörd med tanke på att hon låg i huset i två dygn innan en vän till honom kontaktade polisen. Hade "vännen" inte gjort det hade han låtit henne ligga där tills någon annan hade hittat henne. Hemsk, han vart iaf dömd till 14 års fängelse.


Nog om det, nu ska jag se på raw comedy club & efter det sverige pussas och kramas! :)

KISSES

Im dreaming you're out in the blue, and I'm right beside you..

Jag är sjuk, (igen). Så det kommer bli en relativt lugn helg för mig. Trodde jag skulle jobba, men det var inte förens nästa helg. Just nu sitter jag och pluggar drinkar, förvånad över att jag faktiskt kommer ihåg vääldigt mycket från kursen, om inte mer nu. Allt går bättre om man inte arbetar under press. Måste gå igenom allt nu, men jag är trött! :)

Tror jag ska gå iväg till gymmet&solariet snart, mamma tycker iof inte att man ska träna när man är sjuk. Men ah vi får la se hur jag gör! Imorgon blir det iaf träning för hela slanten. Superskönt att ha kommit igång nu! Fredagsgodis idag, tar jag istället för semlan i tisdags, eftersom att det är äckligt med semlor :)

TJOOOFLÖJT, eller vad säger vi?

 


Owl City - on the wing<3


I've told you a thousand times.. NOOOO!

Suttit på jobbet nu sen kl 12, har drygt 2 TIMMAR KVAR?!. Jag har ont i magen och vill gå hem! :) Var iaf i skolan på morgonen. Hämtat engelska uppgifter, och konverserat lite med josefin som satt och väntade på att få gå iväg och åka skidor och spela brännboll, tror jag det var.. på samma gång(?). Bara hantverksadaemin som kommer med såna knasförslag.

Vi har´iaf hittat ett studentflak. Billigt? Drygt 500 kr per person, och då ingår musikanläggningen också! Det var bara för att vi inte boka från nåt större företag utan vi gick bara och frågade en lastbilschaufför. Och till min förvåning så körde dom flak. GREAT! :)

Även imorgon blir det skolan sen jobb direkt efter. Men inte ska jag klaga, bara bra! Men nu kommer det bli svårare, ska börja jobba i klara. Kommer alltså jobba med 2 olika program och därmed blir det fler samtal.

EN NY VECKA, MED NYA RUTINER! Nu när jag får mitt gymkort blir det träning varje dag i minst 1 vecka. Inget småätade, alltså inget godis och absolut ingen mat efter kl 8. Ingen shopping (mest för plånbokens skull) och ingen alkohol. Det blir 2 helger utan alkohol, haha men jag är lika glad för det!



Hur ska jag kunna hålla koll på alla sidor :) Inte okej!


I've gave this a lot of thought...

Har tänkt en hel del på det här att åka och jobba utomlands. Och jag har bestämt mig för att det är det jag kommer göra när jag går ur skolan. Hoppas väl på att få med mig någon, annars är det lika kul att göra det själv. Jobba i baren på nåt hotell. Det måste ju vara livet på en pinne det!

Håller på att kolla runt på internet efter alternativ! haha, mjau... jag är taggad på det här, se tll att det verkligen blir av också!


Get it together..

Vart hemma från parktiken 2 dagar nu, mådde riktigt kasst igår. Men idag var jag egentligen bara hemma för att jag var tvungen att sjukanmäla mig igår kväll. Tillbaka imorgon, hur otaggad man en är på det! Idag har jag vart i stan med Limpan, skulle kolla efter min älskade kavaj. Men den är slut precis överallt.. Så jag gottade mig inne på underklädsavdelningen istället. Så jag köpte alltså underkläder! Mums. Vart kär i typ allt? ROSETTER<3

Idag har vi även bokat kryssning för sportlovet, blivit väldigt mycket kryssningar på sista tiden. Vi måste nog lugna ner oss snart så att man inte ledsnar.
Denna gång är det bara 24 timmar med Galaxy 3-4 mars tror jag bestämt att det var(?).

JAJA.. nu ska jag ätaa mat! Magen knorrar!

:)


jaaa! :)

Nu har jag pluggat, shoppat och sökt om gymkort. Nu ska jag komma igång med träningen. Kommer bli på Puls&träning i telefonplan. Enda anledningen till det är att det är nära från både mamma&pappa! Eftersom att jag är så jäkla slöö. Vill helst att allt ska ligga utanför ytterdörrn.

Back to work idag, kvällsskift hela veckan. Och ska även jobba i helgen. Dock bara till 6 på lördag så det blir väl förmodligen en utgång efter det.


Men nu ska jag äta nåt för att sen göra mig iordning för jobbet. Är inte taggad för 5 öre idag. Har bara sovit 11 timmar(?)XD...

 

PUSSPUSS

När ska snön försvinna..

Imorgon blir det MASSA plugg. Min första barvecka denna vecka och jag kan inte påstå att jag kommer ihåg allt om whiskey, vita&röda viner osv. Måste plugga på nu verkligen. Dom har ju sina viner också, skönt att deras husvin är Jacobs creek iaf, då är det bara chardonnay & shiraz..(en vit och en röd druva).

Så jag ska ta fram pärmen imorgon. Plugga några drinkar också, dom har alla frozen drinkar (daiquiri osv). Menmen, nu ska jag l'gga mig och fortsätta kolla sex and the city. PUSS..

När man ser såna här bilder längtar man bara utomlands. I sommar då jäklar.. vad säger ni, cypern?


Jag vill jag vill jag vill

Haha, när drar vi igen då flickor? Fina vi är (1:19)


En helg fylld av tristess

Usch vad jag är trött idag, det funkar inte att ta igen en veckas sömn på en dag. Måste bli bättre på att gå och lägga mig i tid. Men man är alltid av någon konstig anledning trött vid 7-8 men när det väl är sängdags så är man inte trött längre. Dampar snett :)

Nu är jag iaf på jobbet igen, var dålig i natt så nu längtar jag bara hem till sängen igen. Skulle egentligen ha fikat med Sarah efter jobbet, men var tvungen att skjuta upp det. Snart ska tayfun åka och köpa thaimat. MUMS! Men nu ska jag återgå till jobbet, sitter så behagligt i min stol med en filt och en tablettask? haha, bebis rakt igenom.

PUSS PÅ ER!

En sak i taget, jag fattar inte?

Back to work, alltid lika "roligt". Vart en hejdundrande vecka och jag kan inte påstå att jag är speciellt pigg idag. Vart ju inte att jag åkte hem efter jobbet igår, utan jag drog med mig Linn&Ebba och åkte och träffade allt folk inne stan och efter det gick vi till the bridge. Körde nyktert så jag slapp iaf bakfyllan idag! :) haha alltid något. Kommer nog bli rätt lungt idag, brukar inte vara så mycket på lördagrna. Känns skönt eftersom att jag är så jäkla trött.

Jag gick ifrån the bridge runt 1, och var inte ehmma förrens efter halv 3. Jävla nattbuss. Har jag nämnt att jag HATAR sl? Helt värdelösa verkligen.

Ikväll blir det fika och den bio, jag vill se det regnar köttbullar. Haha, jag och tecknat.. kommer jag någonsin tröttna? tror knappast det. Man blir ju lycklig när allt är ljust och glatt. Blått, grönt och rosa istället för brunt, svart och grått? som verkligheten faktiskt är. Rätt beige(?).

Nu ska jag fortsätta knarka cola, glömt hur gott det är! Gratis läsk wtf! ;D



PUSS PÅ ER! :)


I got something for you,.

Det var en riktigt lyckad kryssning, en utav dom bästa faktiskt! Var en galen helg, trodde aldrig att vi skulle orka dricka dag 2, men ack! Det var galet, vi dansade som galningar och hade riktigt kul. Jag degade ihop framåt morgonkvisten, jag var såå trött att jag bara hade kunnat lägga mig ute i korridoren.

Och så var det bara tillbaka till jobbet efter det. Den här veckan är jag som sagt i lunchen. Och det är seriöst det tråkigaste jag gjort! Vart så sne idag då min "arbetskollega" påstod att det är samma sak att vara bartender som det är att vara servitris? vilken planet är hon ifrån. Då är isåfall min åsikt att det är samma sak att vara frisör som det är att vara tex målare. Den skillnaden verkligen.. man är bra på sitt område, jag kan ingenting om vita saltvattenfiskar eller morotssås, utan om det som finns bakom baren.. det som man är intresserad av tar man till sig!

Jaja, i helgen blir det jobb.. Vad har man att se fram emot nu då? Ingen ledighet iaf! Bara att göra det bästa utav situationen antar jag. Ska snart gå och sova så jag orkar med morgondagen. PUSSPUSS

 






RSS 2.0