Tisdag

Nu vill jag verkligen sätta igång och jobba, får tuppjuck på det här snart! Märker att jag bara blir deprimerad av att sitta hemma hela dagarna utan att träffa nåt folk. Så den senaste veckan har vart riktigt kämpig och jag har mått piss, har verkligen velat vara för mig själv och har varken svarat på samtal eller sms, mycket ovanligt. Vet inte exakt varför, men man kan inte alltid vara på G.

Men idag tog jag mig i kragen och gjorde mig iordning för att åka och träffa en kompis, och sen åka in och möta mami i stan lite senare. Vi var och kollade på nåt till nya spisen som vi fick installerad igår. Så nu ser allt lite knasigt ut i köket med tanke på att den här är större än den förra. Menmen, håller inte till i köket så varför klaga.

Kom hem med yttligare några plagg idag, har shoppat som en galning dom senaste veckorna. När man känner för att spendera pengar ska man absolut inte vara i stan. Alldeles för mycket impulsköp här tror jag!

Menmen, nu ska jag göra klart min ögonfransfärgning så jag kan kolla på SATC om 5 min :)

PUSSPUSS


jahaja

Vad gör man när man vart med om så mycket att man inte kan gå vidare. Att man helt plösligt kan må så dåligt att allt annat än att vara just här skulle vara bättre. Att man bär på så mycket otäcka minnen som man helst av allt bara skulle vilja få ur sig. Hur gör man för att börja om på ny kula och glömma allt som hänt. Jag försöker men hur jag än gör så står jag och trampar på samma plätt och problemen tycks inte försvunna. Önskar bara att allt var som det var förut, när det enda man grät över vad om barbie hade tappat huvudet eller om man slog tån i byrån. Hur kan såna små saker bli så stora utan att valt det. Hur människor kan vara så egotrippade och enbart tänka på sin egen vinning, och inte det minsta på vad som händer med dom runt om.

Sånt skit som kommer förfölja en tills graven.. GREAT LIFE ..

Innerst inne är det inte förlåtet.

Egypten**

Nu är man hemma i kalla Sverige igen, gick från 30-35 grader till minusgrader. Det är kallt och min bränna är redan påväg o sticka. Brände mig som fan i början, men det stoppade inte mig från att sola. Mådde dock rätt beiget i slutet av veckan pga av det.

Fredag 13/3 åkte jag och company iväg till orminge på fest. Det var väl sisådär, kom alla möjliga från skolan så ja^^
Det bar därifrån runt halv 1 kanske och då svängde vi förbi donken i slussen. Vi skulle ha dragit vidare där men jag pallade inte så jag gick hem och la mig. För att den gå upp 3 timmar senare.

LÖRDAG;

Det vart massa knas när planet skulle lyfta och jag fick panik. Allt drog ut på tiden och starten är det värsta. Vi var 45 minuter sena och då hade vi suttit i planet ute på banan nästa hela tiden. Vi lämna kylan och lite över 5 timmar senare var vi där. det var super fint. Deras arlanda var som ett stort tält. Men när man skulle gå igenom tullen blev jag lite nojig. Dom kan ju få så konstiga grejer för sig. Men allt gick bra, och jag blev överlycklig när jag fick mig bagage. Alltid lika rädd att det ska försvinna! XD

Dom hade jätte mycket konstiga ideér för sig, man fick tex inte ta sitt eget bagage till rummet, då skulle som tydligen bli förolämpade? fick vänta i 1½ timme på att dom skulle behaga komma med det.
Det var så mycket med dom där människorna som gjorde att man hellre låg på rummet och sket i att gå ut. Shoppade knappt nånting pga av att dom var så på. Vart man än kommer så är dom på samma sätt. Ska lixom tvinga på en deras skit

Första dagen blev det donken och sen sängen.


-
Vi låg på stranden i stort sett varje dag, annars låg vi vid polen på hotellet. Stranden var helt klart bäst. Vattnet var superfint. Helt blått och man såg bottnen hur långt ut som helst. Alla fiskarna var ett minus så jag låg dessvärre bara o guppade vid kanten.

AJA..
Nu ska jag sätta mig och plugga matte, börjar jobba nästa vecka.. förmodligen i baren på operakällan så det är lite nervöst nu :)



' TJOFLÖJT

Glömde bort att skriva efter Linas partay i fredags. Det var hur som helst jätte trevligt, även om det var lite knas i slutet, men så länge Lina vad glad var alla andra glada. Sen i lördags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde riktigt, eller jo... låg i sängen hela dagen med jordens hung over. OOOCHH i söndags.. kommer jag inte heller ihåg vad jag gjorde^^ kul o läsa men aja!

Igår gick jag upp vid 11 och gjorde mig iordning för att åka till skolan och prata med Martin och Per. Nu kommer jag snart börja praktisera för nu är jag klar med matten. Efter det åkte jag in till stan och mötte Joakim, vi gick och fikade på nåt ställe i Gallerian. Det var riktigt trevligt, länge sen vi sågs. Jag hann inte speciellt långt innan mamma ringde och sa till mig att åka in till stan, så det blev att svänga in dit igen. Och så åkte vi hem vid 6. Hann precis komma hem innan jag, Natalie, Jimmie, Lucas och Adolf Hitler tydligen skulle till nån sportbar för att se på fotbollen. Det var typ jätte tråkigt? Man såg inte ens skärmen, inte för att jag tittade på matchen. Det var precis lika kul att sitta med ryggen emot och kolla ut igenom förnstret. Tröttnade efter 1½ halvlek så då drog jag och HAN (Adolf hitler) hem och somnade till 2½ men.

Idag ska jag börja packa ihop mina grejer så det är klart, för imorrn är det speckat schema. Kvällen kommer sluta på fest i Alby hos pojkarna. Och sen går flyget kl 0900 på lördag morgon.


Oscar/Sarah/Jag/Paulina/Josefin/Helena/julia och Elina


Oscar/Natalie/Elina/Josefin/Helena/Sarah/jag och Paulina


Oscar/Natalie och jag


Douglas & jag - hade nog lite för roligt där XD

Från fikat med jocke! :)



PUSS&KRAM

....

Jag har nått botten, vad är meningen med det här. Hur ska man kunna ersätta nåt som inte kan ersättas?



ÖÖÖHHH..?

Nu är det helg igen, har inte så stor betydelse för mig med tanke på att jag är ledig i princip hela tiden. ^^
OCH IDAG FYLLER LILLA LINA 18 ÅR :) så ikväll är det fiesta. Kommer bli najjs :)

Kommer väl bilder och allt sånt där lite senare, men nu ska jag göra mig iordning för att åka till solna!

PUSS&KRAM
 


Grattis :)<3<3

ENDAST 10 DAGAR KVAR ^*jiihaa*

Det var meningen att jag skulle ha pluggat idag, men det blev dock inget gjort. Inget ovanligt! Blev väckt vid ett av att Natalie ringde. det har blivit kalabalik och man vet inte hur man ska reagera. Eller hur man ska göra heller för den delen. Så Jag mötte Natalie, Helena, Kinell och robin i Gullmarsplan klockan 3 så åkte jag och Natalie in till stan. Vi skulle göra en grej som inte kan nämnas i bloggen just nu. Sen vid halv 6 mötte jag mamma för att vaccinera mig yttligare en gång. Denna gång mot Hepatit B. Ska tillbaka om 1 månad och sen om ett halvår, så sammanlagt 3 sprutor till. Gör lika ont varje gång.

Efter det gick jag och mamma och käkade på donken, och sen så köpte jag en kjol på Gina tricot och mina efterlängtade skor. Vart helt kär i dom, så nu är det slut med shoppingen, för snart bär det ju av till värmen. Längtar sjukt mycket just nu.



Nu ska jah faktiskt sätta mig och plugga lite matte så jag blir av med det här snart. Praktiken är hack i häl.

PUSS&KRAM


Så knasigt allt kan bli

Nu är lovet slut, och det har gått på tok för snabbt. Festat hela veckan så nu kan man säga att man är död. I fredags var vi hos NÅN, frågetecken på henne.. aldrig tillbaka dit är en sak som är säker. Sen i lördags åkte jag helena, Natalie, Josefin, Lina och emelie tillbaka till Vällingby. Nämligen så att Lina har sin lilla pojke där så vad tusan :)
Allt slutade med kaos, och jag är glad att allt ordnade sig tillslut. Fick typ panik. Det slutade med att jag och Natalie åkte hem. Var nog meningen att jag skulle ha stannat med resten av flickorna men klarade inte av dom där människorna.

Vid halv 6 eller nåt kom Douglas, och så somnade jag som en stock. Och så vaknade vi vid 2. Och så somnade jag om när han hade gått. Sov till 8, och gick och la mig kl 12 eller nåt igen. Så snacka jag har sovit nu alltså, med tanke på att jag vaknade kl 3 idag så måste jag ha varit trött.

Idag åkte jag in till stan en snabbis med Natalie och lämnade tillbaka en klänning, sen gick vi bara och lallade runt lite. Nu sitter jag här och Douglas är påväg. Ska gå tillbaka till Tv:n nu...TJOFLÖJT

....Bilder från helgen kommer

RSS 2.0