snopp

Den här helgen har vart både bra ock dålig. Har vart ledig nu i 100 år känns det som, så vardagarna är som helg för mig. och så tvärt om dåra. fredagskvällen började hos Robban med fredrik, nicklas, jocke och company, pokarna satt och spelade tv-spel, kul?^XD Och slutade med att jag lina och natalie gick sjungande därifrån. Lina fortsatte mot Hässelby medans jag och natalie åkte vidare, till Blåsut närmare bestämt. Blir alltid så överdrivet onykter så det slutar alltid med att pappa måste hämta. Hände även i Fredags. 

Lördagen var inte fullt så händelserik, åkte hem till mamma för första gången på 3 veckor och käkade. Så nu har jag vart här hela helgen. Jobbat som en jude och sovit som en galning. Fick jordens utbrott på Viktoria idag, fyfan för den människan. Hon är hur trevlig som helst privat, men uder arbetsdagen är hon åt helvete jobbig. Fick damp på henne framfr kunderna så det slutade med samtal med chef och skftledare. Värt allt säger jag bara! håler inte hon käften i fortsättningen så vet jag inte vad jag gör!

Nu ska jag återgå till gossip girl.


Back to reality *****

Nu kan jag stolt säga "I'm over it!''
Låt fantasin flöda ^^,

PUSS&KRAM SKUMBANAN

22:22 / :

Det här känns så drygt, så tråkigt att bara sitta här. Ska faktiskt bli skönt att gå i skolan nästa vecka. Träffa kompisar och få lite hjälp i matten. Kommer ingenstans när jag sitter här och trälar med matten, förstår verkligen ingenting.

Idag sov jag riktigt länge, vaknade vid 3 eller nåt sånt. Så åkte jag in till stan med Lina runt 4. Vi hade det väldigt trevligT:D Gick runt och kikade lite i affärerna och köpte underkläder, alltid lika roligt. Sen bar det av till Pizza Hut. Åt lite sen gick vi till Åhlens. Sen gick vi och fikade, Lina tog en chailatte och jag en varm choklas så satt vi där och bubblade lite, planerade midsommar hahah. Så kan det gå!

Men nu ska jag sätta med lite med matten, får panik. Har läxa tills på Måndag, så jag måste bevisa att jag är seriös med det här så dom inte tror nåt annat. Dom verkar inte tro på mig när jag säger att jag vill fixa det. Men vafan... ge mig en chans lixom!

PUSS&KRAM!

Dags att rycka upp sig, eller vad säger ni!

Var på mötet idag, det var värre än vad jag någonsin kunnat tänka mig. Har fått det klart för mig att det här är min sista chans att fixa det här, annars kommer jag bli utslängd ifrån skolan. Och när jag hörde dom säga det kändes allt helt plötsligt så verkligt. Nu måste jag bara hitta motivationen till att klara av matten. Jag har tills jul på mig att klara av mattens A-kurs sen till 2009 ska jag ha bestämt vad jag vill ha för praktik. Eftersom att det var mycket "jag vet inte" så kom vi fram till att jag får fundera lite och sitta hemma och jobba matte 6-8 timmar om dagen. Och skjuta lite på praktiken med tanke på att det här är the last chans to impress. Men både Grand Hotell till en början och Fridays var nöjda med mig, det är bara jag som är velig. Så jag hoppas bara på det bästa.

Har gått tillbaka till att det är bartender jag vill bli, ska bara fundera lite så att jag är 100%säker på det också. Och välja nåt lite mindre ställe så det inte är allt för mycket som ska klicka. Om det verkligen är det här jag vill så kommer jag ge mig fan på o klara det också. Men den där motivationen... vart fan hittar man den XD. Hur ska man bli motiverad till att sitta hemma och plugga som en jude. Utan att kunna fråga om hjälp, det är ju samma sak i skolan. Om det blir svårt och när man inte har någon att fråga så lägger jag ju bara ner. Jag vet inte riktigt hur dom har tänkt sig att det kommer bli annorlunda. Men jag antar att det är upp till mig nu. VILL INTE VARA STOR LÄÄÄÄNGRE!

Efter mötet åkte jag in till stan och mötte upp Linn utanför SOUK. Hon hade shoppat lite inne på H&M så vi gick vidare in på Åhlens. Där köpte jag ett par Replay jeans. Dom var riktigt fina och satt tajt. Precis vad jag har letat efter. Visst bakfickorna såg lite wierd ut, men det är ändå snyggt när det ser lite annorlunda ut. Köpte dom för 1500:- så får se ifall jag behåller dom eller lämnar tillbaka. Är inte riktigt säker än. Kvällen slutade på Ica i slussen med att linn skulle köpa kaffe? haha hon är bra rolig hon.

Men nu hade jag tänkt att jag skulle sätta mig och räkna lite matte så jag slipper göra så mycket imorgon, har andra planer för imorgon. Som tyvärr lockar fullt ut. Satsar på matten nu istället. Så tjoflöjt kamrater.




Tänk om ...

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be

This is me



Nuu har jag sett klart på ensam mamma söker, helt åt helvete waste of time måste jag säga. Sett på varenda avsnitt och varför jag har gjort är en bra fråga faktiskt :) Måste iaf säga att dom valde rätt pojkar nu i slutet. Men alex borde helt klart vara med mig istället, MJAU vilken läckerbit :)

Men nu ska jag snart hoppa in i duschen, blir sovmorgon imorgon också, sen är det bara att knata iväg till skolan för samtalet med bert. Vart så irriterad när han ringde idag, för det första så hör man inte vad fanskapet säger. Men så säger han att dom här två veckorna får jag frånvaro för. Lixom ifall jag visste det skulle jag ha gjort mina val annorlunda. Suttit i skolan och pluggat istället för att ha suttit här eller jobbat, när jag sagt till honom att jag suttit hemma och pluggat som en jude. Vilket jag då inte har gjort, men det är bara han som är dum nog att gå på det. Han känner iof inte mig så.

Så vi får se vad vi kommer fram till nu, just nu känner jag bara att den där skolan har förstört mitt liv. Gud va glad jag skulle ha varit nu ifall jag hade skött mig i skolan och kanske brytt mig lite mer om skolval och liknande. Men eftersom att jag gav fan i vart jag hamnade och bara skrev upp några Iv skolor som kanske skulle passa mig. Sökte bara till en skola och det var då hantverksakademin. Om jag bara hade skött skolan och fixat mina betyg. Så hade jag fan sökt till globens hotell och restaurangskola. Hört att den skolan ska vara toppen. Men det är alltid lätt att vara efterklok. Whatever, som det känns nu kommer det inte bli nånting bra utav mig. Somsagt, lätt att vara efterklok.

Nu ska jag se klart på Camp Rock, lustig film XD Aja god natt



"So long - flaggstång"


Absolut ingenting!

"GODER AFTON"

Söndagen började jag med en stor försovning. Började egentligen jobba klockan 11. Men var inte på jobbet förrän nån gång vid halv 1. Det har vart rätt lungt hela dagen så det var rätt skönt. Men är ändå sjukt trött fortfarande, ska bara gå o lägga mig i sängen med en stooor godispåse och bara ta det lungt. Är ledig imorgon också, skulle egentligen på samtal imorgon klockan 8 men vi sköt upp det till tisdag eftermiddag. Sååå är så gott som ledig 2 dagar till. Kvällen slutade med en glass och en liten pratstund utanför burger king med Viktoria och Alexandra. Sen tog jag och alexandra sällskap hem, eller aa till slussen iaf.

Gått hem i en sjuhelvetes snöstorm , man höll ju seriöst på o flyga iväg. Ett plus med jobbet är ju att man slipper knalla runt bland snödrivorna, tacka fan för det.

Igår träffade jag sarah direkt efter jobbet, riktigt kul. Inte sett kvinnan på år och dar. Det slutade på donken vid centralen. Sitter där och så smsar Lina, så det bar av till Midsommarkransen och hem till henne. Där sätt vi ett tag och babblade tills vi bestämde oss för att börja knata hem till Sarah. Vid 12 gick jag och Lina hem. Var inte hemma förrän typ klockan 1. Så jag la mig och såg klart på madagaskar. Försov mig som sagt, Pallar inte ens ha en slölördag och orka komma upp i tid till jobbet, inte okej XD

Men men, nu ska jag gå och fixa nåt att äta, är såå hungrig.

"So long - flaggstång!"



Jag och sarah, ser riktigt road ut må jag säga XD


Lina


Jag har ingen jävla aning vad jag håller på med ..

Idag har det inte hänt mycket, legat och pratat i telefon heela dagen, orkar verkligen inte klämma fram ett enda ord till nu. Kvällen avslutades i kungens kurva med pappa. Lämnade tillbaka en tröja som var alldeles för stor. Och så åt vi på donken. Köpte också ett par cider ifall jag skulle ut nåt, men eftersom att ingen kan bestämma sig och allt hela tiden ska gå efter när andra kan och inte kan har jag helt taggat sugen. Tänker gå och lägga mig och se på tv och äta godis istället. Så sjukt less på jobbet verkligen. Vet att det är underbart när lönen kommer men när man väl ska jobba och spendera hela helgen inne i ett pissköpcenter med människor som är dumma i huvudet. Min åsikt om alla nu för tiden. Usch för det här, man märker verkligen att jag är påväg i helt fel riktning.

Sitter här och pratar med Linn istället, det är Mojito Madness på Huset idag, hade velat gå dit men det vart knas med det också. Så vi sitter och pratar lite om att gå ut på nyår istället. Kan bli kul, hade helt andra planer för nyår men eftersom att allt gick åt helvete så är det bara dags att börja på ny kula.


Nu är resan bokad och jag är as exalterad. Vill att det ska bli Lördag den 14 Mars 09.00. Då jävlar:) Nu ska vi bara ta oss igenom vintern. Hur ska detta gå, jag vill inte ens sätta min fot utanför ytterdörren när det snöar. BLÄÄÄ:)

Nej men nu ska jag återgå till sängen och tv:n och se klart på Hancock, och sen förmodligen knoppa:)
 


TJOFLÖJT:)


M-M-M-AAALTE

Ledig idag också, ringde Bert imorse och sa till att jag ville ha nåt slags möte med honom på måndag och dra med morsan. Helt sjukt att jag inte kommit på vad jag vill göra än. Är 18 men har inte en blekaste. Lär väl sluta med att allt går åt helvete och jag får sälja situation sthlm hahaha. Nej men gud va hemskt. Mamma tycker inte att jag ska lämna restaurangbranchen. Tycker iof inte jag heller, men ingen tror på att måleri håller i längden. Inte ens jag själv så jag vet inte vad som kommer här näst.

Köpt btw tv igår, blev helt förälskad i en svart LG. Kollade på en sån där Samsung, men den skulle tydligen inte vara nå bra. Han rekomenderade den här så det blev den. Så nu sitter jag och kollar på Never Break Down. Bästa filmen någonsin. MJAAU PÅ POJKARNA. Sitter här borta och dreglar.



Men nu ska jag hoppa in i duschen för att sen leta lite efter nåt att hitta på ikväll. TJODERFLÖJT MUPP

Mycket på G just nu ...

JAG VILL BARA KOMMA VIDARE NÅNGÅNG, GE MIG EN PRAKTIKPLATS INNAN JAG FAN FÅR TUPPJUCK! säger jag bara.
Det är helt åt helvete knas att jag längtar tills jag får börja jobba, men det har ingenting med det att göra, utan att min tid går till spillo. Det kommer sluta med att jag kommer behöva göra ett extra år. Och jag har funderat lite på det men satt ett streck över det och siktar framåt nu istället. Vafan ska jag göra det lixom tänkte jag. Aaah det kan man ju undra, vad ska man göra ledig fram tills juni 09? jag har lixom redan tröttnat. Alla andra går i skolan, så det är knappast nånting att sträva efter. Palla jobba heltid på Burger king. HAHAHA.. klättra upp på karriärstegen inom Fastfood branchen. Garvar ihjäl mig, det får bara inte hända.

Idag var vi inne och kollade lite efter resor. Det blev Egypten, så mamma ska in och boka imorgon. det blev den 14/3-09 dåra. Aasnajs! :)

Men det drog juuu ut på tiden så tv-n får jag inte köpa förrän imorgon, vill ha nu! jag vill kunna se på tv innan jag får panik. Blir förmodligen en Samsung 32". Me like :)


Hänga upp den där stjärnan på väggen och jag är fan fullbordad, då kan jag gå i ide över vintern så syns vi 21/3,
PUSS & KRAM

"T-T-T-TAAAGGA MATILDA" nej "P-P-P-PAAALLLA NATALIE"

Det här känns lite smått mysko. Varför ringer fanskapet inte? hur länge ska jag behöva vänta. Har inte hela året på mig!


NU har lilla jag precis vaknat, börjar känns lite enformigt men vi kör iallafall. Ska väl hoppa in i duschen snart och kanske in till stan och träffa mami och sebastian. Men vet inget om det än. Skulle egentligen jobba idag men jag sitter och försöker få tag Annika, Linda eller Ali på Burger king för fullt, men ingen svarar. Alltid en match att få tag på dom där.

Ska köpa tv till rummet idag, funderar på nån 22" eller 28" eller nåt att bara hänga upp på väggen. Fick lönespecifikationen igår och då vart jag riktigt glad över vad jag fick. I'm rich biatch haha. Det lönar sig att jobba som en galning iallafall. 

Igår bar det av till Skärholmen med Natalie, efter 100 års fundering över vad fan man skulle hitta på. Gick in och skulle hälsa på Christina på jobbet också, men den gröngölingen hade gått på lunch, så hon satt inne på lunchavdelning i centrumet. Gick dit och hälsade sen gick vi in och kika lite på H&M och kom ut med en varsin kasse. Aldrig bra att shoppa när man är deppig. Men det visste man redan.

Måste btw börja fundera över vafan man ska göra på NYÅR, och därefter vad man ska ha på sig! KNAAAAS!

Nej men nu ska jag återgå till smsandet med Nicklas. Den lilla terroristen!

PUSS & KRAM SKUMBANAN


MMALTE IS BACK ON TRACK

Bert har forf inte ringt, och nu har jag vart ledig i en 1 vecka, eller aa är inne på v.2 nu. Känns som om han glömt bort mig nu eller nåt liknande. Fattar att det är svårt att hitta prakitkplats när man inte har nån som helst erfarenhet utav jobbet. Menmen, det är bara att ta vara på tiden och njuta av att vara ledig så lääänge som möjligt.

Igår var det bara att åka in till stan med Linn, dags för biatchen att shoppa upp födelsedagsslanten. Mötte upp henne i Slussen vid halv 1, då åkte vi direkt vidare till Centralen. Jag gick runt och kollade efter jeans till mig i typ 100 år men hittade inga. Så jag bestämde mig för att köpa nåt annat för pengarna, köpte bland annat en supersöt pyjamas haha, var bara tvungen. Men så ångrade jag mig så när lönen kommer köper jag Tiger-jeansen på Demin for girls.

Idag vaknade jag först vi 10 av att joakim smsade, somnade om och väcktes igen en timme senare av att Andreas ringde. SOMNADE OM IGEN.. och klockan 1 smsar Jim? och joakim nr 2, AJA.. gick hur som helst upp och så direkt ringer SARAH!:D inte hört av den filuren på år och dar känns det som. Och den stackarn är osams med vännerna i skolan och ville prata med lilla mig(A).

IMORGON SKA JAG MAMMA OCH SEBBS BOKA RESA INFÖR VINTERN/VÅREN. NAAAJS ELLER VAD:)<3<3



Puss & kram söötnosar


Vill inte ha nåt mer med kärlek att göra!

Den här kvällen slutade åt helvete, tog slut med Rickard. Skönt på ett sätt, har verkligen aldrig hatat en människa så mycket som jag hatar honom just nu. Vet att det låter hemskt, men jag önskar honom död. just för att han är död för mig. Jag må ha sagt att jag älskade honom men det var det största misstaget jag någonsin kunde ha gjort. För den som vet historien håller med mig. Det är den största skitstövlen som någonsin gått i ett par skor.

Hoppas att allt går åt helvete för dig Rickard, du är inte värd någon som bryr sig. Tjoderflöjt

Nu när jag avreagerat mig kan jag fortsätta och gå vidare med mitt liv. Finns så mycket annat.

Annars så var kvällen rätt lugn, åkte hem ifrån Henrik runt halv 12. Det var inte kul någonstans. Skippade alkoholen och så är det inte så jätte spännande när alla andra är askalas. Nästa helg ska jag och ebba dra ut och ragga satan. Fan vad jag har saknat singelivet, har bara gått drygt 2 månader, men jag har känt hela tiden att det inte skulle funka. Då tänker man inte sådär jätte mycket på att få det att gå ihop.

Ska sussa eller så går jag ut med joakim och joakim XD haha.. komiskt.

puss och knull hjärtegull

Livet är som taget ur en riktigt usel långfilm just nu #

Igår var det linns födelsedag så jag åkte hem till henne runt 6. Där var släkten och company + jag, ebba, johanna, Jovana och Martin. Men han är väl snart en del av den släkten XD. HUr som helst så när jag sitter där i soffan kommer Janne in. Min lärare. Det visar sig att det är Linns Farbror. Va världen är liten egentligen, visste att han hette Qvarforth men så långt hade fanemig inte jag tänkt, inget ovanligt men. Aja kvällen slutade med att vi ungdomar åkte in till gamla stan och gick på restaurang Huset. Först så lämnade vi av Jovana och Johanna. Dom får komma igen när 18årsdagen passerat.

Det var hur trevligt som helst tills jag får ett sms och bryter ihop. Kunde inte sluta gråta och jag visste seriöst inte vart jah skulle ta vägen. Att en människa kan ha sån kraft över en att ett sketet sms kan förstöra en hel kväll. Gick ut och ringde Rickard. Det slutade med att jag träffades i Slussen och sen hem till honom. Vet inte vad jag ska säga men, kärlek har då aldrig vart lätt.

I morse vid 11 kom pappa och lämna mina arbetskläder och lite annat smått och gott, men inget som kunde komma till användning. Smink som man inte kunde använda. Ögonskugga och skit, killar alltså. + grand hotell skorna och dom kan man knappast jobba i. Då kan man lika gärna gå i dom högklackade skorna jag kom dit i. Jobbade från 11-18 och nu är jag helt slut. Men kvällen är inte slut, ska strax hoppa in i duschen och sen iväg på Henriks 18års "kalas". En gammal klasskompis som jag gick med från 6års till 9an. Inte sett honom sen 9an. Kanske kommer fler kända ansikten. Hoppas komma hem i tid så man orkar upp och jobba imorgon, för idag var det riktigt jobbigt efter ett par timmar. Då jag höll på o svimma när jag stod där och försökte ta en beställning. Lite för att kärringfan inte kunde bestämma sig vad hon ville ha. S man fick radera och upp med samma meny igen. Bort och tillbaka och så höll det på ett tag. Palla sånt där, what about to ... BESTÄMMA VAD MAN SKA HA INNAN MAN STÄLLLER SIG I KÖN? idioter seriöst ..

Ska iaf ringa Linn snart och se lite vad som händer. Men men, nu ska jag återgå till att koka mina makaroner. Kycklingsallad och redbull till middag, kan det bli bättre?



PUSS & KRAM KAMRATER" d;d

När ska det här vända till nåt bättre .

I cannot take this anymore
I'm saying everything I've said before
All these words they make no sense
I find bliss in ignorance
Less I hear the less you'll say
But you'll find that out anyway

Just like before...

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
And I'm about to break

I find the answers aren't so clear
Wish I could find a way to disappear
All these thoughts they make no sense
I find bliss in ignorance
Nothing seems to go away
Over and over again


Shut up when I'm talking to you
Shut up, shut up, shut up


 Im about to break!

........

Hur ska jag finna lycka, när folk ständigt bryter ner mig? Varför.. seriöst. Jag orkar inte mer.

födelsedagsbarnet på drift



Grattis på 18års dagen gumman :)<3333

///

STÖRT SÖT, sitter o diggar med som största muppen :)




fortfarande en liten flicka

Pallar helt seriöst inte, är helt inne på att bara ta ett sabbatsår och komma tillbaka nästa år. Bartender karriären är över för min del. Det har egentligen ingenting med att jag inte vill bli bartender längre, utan att jag hade för stora förväntningar på fridays att jag vart så sjukt besviken över att det var som det var. Allt ser mycket bättre ut från utsidan. Satt under lunchen och prata lite med personalen och dom sa att det inte var kul att jobba som varken servitris eller bartender på den baren. Det är stressigt och allmänt störigt hela tiden, då är det verkligen inte lätt att lära dig. Kim sa ju att jag måste stå där själv för att se ifall jag pallar trycket. Och skulle jag inte ha pallat så skulle halva min utbildning bara gått åt helvete. Så jag har faktiskt gjort mitt val nu och tänker hoppa över till måleri. Funkar inte det så blir det att jag hoppar över ett år och kommer tillbaka till skolan efter sommarn 09. Det är på tok för tidigt för mig att välja vad jag vill göra resten av livet. Mitt liv stannade upp vid sjätte klass då jag gick om, och nu tar jag ingenting seriöst har jag märkt. Bara lallar runt och hoppas på bättre tider. Men ingenting löser sig om man inte tar tag i problemen.

Iallafall så var jag i skolan idag fram tills klockan 11, då åkte vi hemåt. Jag fortsatte efter slussen och åkte till mammas jobb i vreten. Skulle lämna pengar och lite grejjs. Sen efter det åkte jag hem och åt lite och sen vidare hem till Rickard. Strax efter 4 åkte vi in till Kungsträdgården då Rickard skulle åka skridskor? han blev som en liten pojke, så söt:)

Imorgon är det sista skoldagen och också matteprov, i procent. Vilket jag kan så det ska nog gå galant. Sen blir det staden med Christina. Canada goose here I come :) blir nog ett par skor också. Får se vilket humör man är på imorgon. Är jag inte på shoppinghumör så räcker det nog att spendera 6000 ;-. Slipper man ångra sig XD.



Finns det ingen som har en kommentar om det hela, hjälp mig!

Har fortfarande inte kommit underfund med vad jag vill göra. Var 3 dagar på Fridays och nu har jag besämt mig för att lämna bartender drömmarna bakom mig. Dom som känner mig vet att jag aldrig kommer klara av det där, allt plugg syftar jag på då. Det är mest teoretiskt, jag är skoltrött och just därför valde jag den skolan som jag valde. Och jag tänker nu gå över till måleri. Vet att det låter komiskt, men jag tycker det är roligt och jag vet att det kommer vara enklare och förmodligen roligare än det jag håller på med nu. Så imorgon går jag till Bert och berättar hur läget är så han får fixa ny praktikplats. Jag kämpar, och jag streessar som en jävla jude ändå känns det som att allt kommer gå käpprätt åt helvete. Min framtid kommer gå i kras och BLÄÄÄÄÄ! aja jag kör på det här och serhur långt jag kommer. Känner jag mig själv rätt ska man gå efter magkänslan på en gång, när man ändå har chansen att ändra på saker och ting.

RSS 2.0