High on life

Nu är det nya tag som gäller, det är onsdag och det är min enda arbets"natt" den här veckan. Tog ledigt från Burger king. Kommer förmodligen inte kunna behålla det jobbet längre pga att dom bara behöver ha folk inne på lördagrna, och jag kommer så inte palla det känner jag. Men iallafall, igår åkte jag hem till Lina runt halv 8, där satt vi och bubblade massa skit tills Nathalie, Jennifer och Melissa kom vid 10 tror jag den blev. Efter det märkte jag att jag glömt mitt leg hemma, smart som jag är. Vi skulle till Natalies skiva på Café Umbra i Slussen.

Det blev att pappa kom till Kransen och lämnade det och sen körde han även in oss till slussen eftersom att vi precis missade tunnelbanan.

Det var jättekul verkligen. Vid halv 3 gick jag och mötte Kjell vid Slussens tunnelbana och så promenerade vi tillbaka till Skanstull där jag ställde mig och väntade på nattbussen, SOM BARA ÅKTE FÖRBI NÄR DEN KOM. Var därför tvungen att ringa pappa (igen), så han fick komma och hämta.

IALLAFALL, nu är valborg planerad och jag ser fram emot det, vi ska ut till Jimmys landställe och bara ha det superkul! :) Vi träffade en tjej igår som också ska dit, vilket sammanträffande säger jag bara.

Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen ett tag, är helt snurrig i skallen och det börjar bli en vana, helt hemskt..

PUSSPUSS

Feeling pretty damn good

Nu börjar det dra ihop sig mot onsdag, tycker att det är så skönt att vara ledig. Har börjat vänja mig vid det lixom. Det enda som stretar emot nu är ju tunnelbanan. Kommer endast hem ifall jag åker buss med 3 olika byten och det tar lite mer en 1 timme att komma till Telefonplan. Sjukt jobbigt att tuben slutar gå så tidigt på vardagarna. Nu får mamma hjälpa mig med körkortet så fort som möjligt. Bilen åker in på verkstad imorgon så snart kan vi dra igång med det också.

Nu ska vi se hur helgen har sett ut. I fredags gick jag och la mig typ kl 11, så så ruggigt trött så jag orkade inte gå ut. Sen jobbade jag ett par timmar på lördag morgon. Tråkigt nog när det var så fint väder ute. Men på lördagskvällen drog vi iväg till Sätra båtklubb och till Jerome&jones födelsedags"fest" :). Blev nog inte precis så som dom hade tänkt sig, det dök inte upp sådär jätte mycket folk, men jag hade kul. Var nog mest alkoholen som stod för det. Men jag tog en taxi hem vid 2-halv 3 kanske.

Vaknade upp med jordens huvudvärk, men jag ryckte upp mig när natalie ringde och sa att det var finväder ute. Så vi drog oss in mot staden. Kom hem med yttligare några påsar, jobbigt att hålla pengarna i styr nu känner jag, även fast man kanske borde. Så det blev en klänning, en t-shirt och en födelsedagspresent till mamma, som fyller år idag. GRATTIS DIN GAMLA GET:).

På kvällen var det Ebba&johannas studentskiva, så jag mötte linn och vi åkte iväg och fixade lite grejer för att sen återvända hem till mig så jag kunde fixa iordning mig för kvällen, sen skutsade pappa oss över till Linn så hon kunde göra detsamma. Vi fick lite bråttom i slutet. Vi mötte Sigrid i Gamla stan runt kvart över 10 och så gick vi till en krog där i närheten, vad den hette har jag inte koll på i nuläget. Det var hursomhelst supertrevligt. Var meningen att jag skulle ha sovit hos Linn, men hon mådde dåliugt och drog nån timme senare. Då bestämde vi att jag skulle kojsa hos Ebba.

Men efter den drickan jag hällde imig var jag inte direkt taggad på efterfest, så det blev att ta en taxi hem och gå och sova. Var superskönt.

PUSSPOUSS

Sommaren är påväg?

Nu är det äntligen fredag, efter en kämpig teorivecka så är jag för första gången lättad över att det faktiskt är fredag. Tagit ledigheten lite för givet här känner jag. Hursomhelst idag så skulle vi ha stannat i skolan tills kl 1 för att få våra rikskuponger för kommande praktikveckor, men Moud är som vanligt helt lost in space så vi gick därifrån griniga som fan. Så nu kommer man få åka tillbaka till skolan i början av nästa vecka för att få dom.

Efter skolan åkte jag och Christina in till stan för att kika lite, och vara så mycket som det bara gick i solen, nu är det verkligen sommarvärme och det är helt underbart. Jag hittade 2 klänningar, en av dem som endast kommer användas på studentskivan på söndag. Man ska tydligen vara färgglad? så det blev en chockrosa klänningen. Och även en lite finare vit klänningen, som jag hade tänkt ha på valborg, eller kanske imorgon.

Ikväll av vad jag har hört så ska vi vara hos Paulina, vet inte riktigt vad som händer där men kvällen får överraska oss. Sen är det back to work imorgon. Fortfarande inte speciellt långa arbetspass, men jag är lika glad ändå... förmodligen gladare. Så vi ska vara vid Sätra båtklubb runt 21 imorgon för Jerome&jones har fyllt år nyligen.

Och söndag dåra, får se lite vad som händer.. Men på kvällen är det ebba&Johannas studentskiva så det ska bli kul att gå dit.

Nu jag är ledig väldigt länge här känns det som, så blir det nästan som ett lov. Lagom nu när fryshuset har lov. Jobbar bara onsdag, och sen är jag återigen ledig tills nästa onsdag. Superskönt nu när solen är på G. Menmen, nu ska jag knata ut på balkongen igen.

PUSSPUSS

Sounds like something I would do...

Så idag fortsatte vi med nationella prov i engelska, gick hyffsat... Var så jävla trött så jag somnade rätt över bordet så jag missade stor del av hörförståelsen. Försov mig imorse så det har nog att göra med att jag inte somnade förrän strax efter 4. Efter skolan åkte jag och Christina iväg till Skärholmen för att kika lite, var inte sådär jätte spännande, men jag hittade en klänning som jag ska åka tillbaka och köpa nu när lönen kommer.

När jag kom hem blev jag så sjukt rastlös och uttråkad, så det blev att jag städade rummet... och flyttade runt möblerna lite. Nu vart det mer space och skrivbordet står inte ivägen för dörren längre. Allt blev så mycket skönare.

Igår åkte jag&natalie in till "laughing duck"? och kollade på dif-hif med alge&company, sen kom även Marcus. Hur det gick i matchen behöver inte nämnas... vi kommer igen!

Är ensam hemma hela kvällen så nu är frågan vad man egentligen ska hitta på för att fördriva tiden? dyker säkert upp ngt, måste hursomhelst luska fram nåt ur skafferiet att äta, knepigt knepigt.
           

      

En seg med händelserik helg?

Igår somnade jag som en stock precis när jag lagt på luren. Jag var såå trött att jag somnade 4 timmar och vaknade sen upp vid 10 och speedad som fan var jag då. Så då var det bara att börja göra sig iordning för kvällen äventyr. Vilket inte slutade exakt som man kanske önskat. Alla drog och där satt man, ville bara gå hem. Men hem kom jag inte förrän vid typ halv 7 imorse, med en full? tobias på släp. Vi somnade på plats, och vaknade strax efter 12 av att helena ringde. Så jag drog mig iväg mot henne och fick pannkakor som Lucas så fint stått och stekt.

Nu är jag iaf hemma igen, sitter här med en påse polly och väntar på att one tree hill ska dra igång, och därefter gossip girl. det kommer bli såå mycket tv ikväll, imorgon är det början på en seg vecka i skolan. Kommer iof bli skönt med tanke på att vi slutar vid 12 varje dag. Så det är rätt näääjs.

Men nu ska jag börja med kycklingsalladen innan jag somnar. PUSSPUSS

DAY THREE?

Nu är jag helt jävla slut, knappt så jag orkar stå upp på benen. Det var hursomhelst hur kul som helst igår. Fick stå i baren och göra drinkar och hela grejen. Hade såklart en backup, men efter ett par timmar satt grunderna. Och jag kände mig nöjd och gick hem vid 1 eller vad klockan blev. Hade frågat innan ifall jag fick gå tidigare så jag orkade upp och jobba idag. Men matilda skulle självklart inte gå hem, utan åka till Karlaplan och till "festen" hos helena. Det ångrade man lite i efterhand när man vaknade imorse. Men nu är allt avklarat och jag har 2 lediga dagar.

Vart så sjukt arg på BK idag, tror dom flesta märkte det. Siver står och tjatar hål i huvudet på mig.. till slut när han säger mitt namn så säger jag bara "nej" då vart det -Matilda?.... Matilda? "NEEEJ, vad fan vill du" Då vart det liv i luckan kan jag lova. Men jag fortsatte bara med mitt, fick iaf käft på honom. Hade sagt till redan från början att ni får ta det som det är, när man ringt ett flera gånger under veckan och bett dom lägga passet på söndagen eller helt skippa det. Men dom skulle ha mig där idag så det var deras misstag.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag orkar hitta på ngt. Men det tror jag säkert. Annars ser sängen väldigt bekväm ut ;D

PUSSPUSS

DAY TWO SETTLED

Nu har jag vart där 2 nätter, det är superkul och jag trivs verkligen. Fick stå i baren igår, haha sjukt kul! Det var nån fest för attt "Kattis&company" kommit ut med ngn tidining. Massa giriga kändisar och alcazar var där. När dom gick upp på scen åkte utan tvekan öronpropparna in. Fyfan vilka fjollor :)

Började 5 igår, så jag gick gå strax innan 12.. vilket var skönt. Ska försöka gå vid 1 halv 2 idag så jag orkar jobba. Men det kommer bli att jag åker och partajar med flickorna istället. Mycket roligare än att sluta halv 5, gå hem och sova typ 4 timmar för att sen gå iväg och jobba igen. BEIGET :)

Menmen, nästa vecka är det skolvecka och då slutar vi som vanligt efter lunch. Kommer bli att vara ute i solen hela dagarna :) Suttit på balkongen i 2 timmar ju, redan fått tillbaka lite av min färg. NÄÄJS :) men nu väntar jag på att pappa ska komma med min pizza så jag kan börja göra mig iordning sen.




PUSSPUSS

Vem har sagt att det skulle vara enkelt

Det blir bara bättre och bättre med min praktikplats, hittills är allt positivt:)

  • Arbetstiderna passar mig alldeles utmärkt, förutom att jag jobbar på BK på lördagsmorgnarna. Och slutar på Operakällan halv 5 på morgonen, kan bli lite kämpigt. Men ska försöka flytta det passet till söndagar istället.
  • Är ledig mån&tis
  • Kommer få börja med det roliga på en gång, eller roliga och roliga.. Läsa på alla drinkar och sånt först.
  • Av den personal jag träffat så verkar dom vara trevliga.
Var bara där nån timme idag, då Wille berättade lite om vad jag skulle sysselsätta mig med den närmsta veckan. Jag kommer få plocka glas och lära mig vart allt finns och vart saker och ting finns i baren och sånt där, men det hade jag helt klart räknat med. Han sa att det kan ta upp till 1 vecka att lära sig vart allt ska vara. Och nästa vecka är det skolvecka så veckan efter det drar det roliga förhoppningsvis igång.

Imorgon blir det kvällstid, så jag ska vara där kl 20.00 och vara där tills 4 halv 5. Hmmm... när alla andra ligger och sussar :O Men nu ska jag faktiskt gå och sova, är helt slut efter det här lovet. helt OTROLIGT!

Something went terrible wrong

Tycker att jag vart riktigt duktig på att uppdatera bloggen den senaste veckan, bara för att det hänt saker varenda sekund. Knappt vart hemma nånting på det här lovet. Men det är så det ska vara, helg snart och då är det bara att ta nya tag gubbar!

Idag var det meningen att jag skulle ha träffat Nicklas, men jag lägger ner det nu. det är alltid nåt som är knas.
Så istället för det så åkte jag och fikade på café 60 med Linn. Vi hade mycket att ta igen eftersom att vi inte setts på ett tag. Det var riktigt trevligt (förutom att min bulle var TORR....) Hur okej är det egentligen, haha nej men vi tog sen en promenix till Hötorget och tog tåget hem. Nu kom jag nyss hem från coop, har man morfar med sig så kan man inte förvänta sig att det ska gå snabbt.

Ska strax gå och lägga mig och se på dumburken, vill vara pigg imorgon när det är första dagen. Det som känns lite knas nu är att jag inte ens minns namnet på han som jag ska träffa imorgon. Kommer bli "aah det är så att jag ska träffa en person, som jag tyvärr inte minns namnet på" vilket bra första intryck man ger. Men är man kass på namn så är man.

PUSS&KNULL HJÄRTEGULL

One love is all we need (8)

Enda dagen på lovet som jag verkligen sovit ut på. Hur skönt som helst, nu när det inte är mycket till sol ute kändes det ännu bättre. Igår åkte jag hem till Natalie efter en LÅÅÅNG tupplur. Det var jag,Paulina,Helena,Natalie Var så j*vla trött så jag hade lust att dra redan innan 12. Men lilla Natalie tvingade kvar mig(?) KNASUNGE!

Ska snart göra mig iordning för att åka och träffa Nicklas, om han nu inte bangar igen? ;)

Imorgon sätter jobbet igång, ska vara på Operakällan kl 2. Är sjukt nervös redan nu. Apropå absolut ingenting så var barchefen läckuur, + i kanten alltså haha. Nej men, duschen kallar.

PUSSPUSS

... it's just "easier" to keep going

SÅÅÅ nu ska vi ska farbror malte berätta för er gröngölingar vad crewet gjorde igår! Först var jag helt otaggad på att åka iväg till åkersberga, men jag gav med mig och satte på mig smilet igen och tog bussen hem till lina där jag mötte emelie. Vi skulle sen åka till liljeholmen och möte Oscar för att sen åka och fixa lite grejer i Örnsberg. Där efter åkte vi slussen och väntade in resten av flickorna. Guess what? Där efter bar det av till tekniska Högskolan där vi tog Roslagsbanan, helt otroligt hur lång tid det tog att komma fram.

Väl framme mötte Lucas&Cristian oss vid centrum. "Festen" var HEEELT DÖD i början, men det vart bättre när vi lät tiden gå. Under natten hann min nya väska brinna upp, OCH massa annat knas.. men som alla måste veta vid det här laget så är vi förföljda av problem. Det blev alltså att jag fick åka hem med en plastpåse(?) yey! Luktade dessutom bränt haha, kändes lite halvfräsigt. Kom nyss hem nu, så jag var den enda som sov kvar där. Mådde lite dåligt, ingen fylla eller så, men hade så ruggigt ont i huvudet så jag fick kampera i Tobias säng.

Men nu är jag iaf hemma, ikväll är det lugn hemma kväll. OM inte ngt annat händer(?).

Näj men nu ska jag skutta in i duschen, och sen kanske åka in till stan en sväng med mami.

PUSS&KRAM



Lina, emelie&jag


*snyft* XD


Helena, Paulina&Natalie


Historian kring den där brända strumpan har fått mig och garva konstant den senaste halvtimmen ;D


Helena,Oscar,jag,Natalie&Paulina

Pääärtayy

Så nu är jobbet avklarat men ändå inte, även fast jag sovit över 9 timmar inatt så blev jag trött så fort som jag lämnat omklädningsrummet. När fan är man taggad på att jobba egentligen, kan inte pengarna rulla in iaf? Onödigt när man ändå lever på mamma&pappa. Fick iaf gå hem tidigare, tror bestämt dom märkte att man inte var på topp. Jobbigt läge, bränt mig på fritösen typ 3 ggr och gått in i bokhyllan ett antal gånger idag. Psykbryt alltså....

Igår var det "tjejmiddag" hos Natalie med (Natalie,Nathalie,Nathalie2?Helena,Lina,Paulina,Elina,Rebecca och lilla jag) om man nu kan kalla det för det haha, tårtkalas låter bättre i mina öron. Kvällen slutade med att vi åkte till Högdalen och hem till Dalbjers bror, deras fester är som dom brukar vara, inget att ha;D så jag tog faktiskt bussen hem, medans resten drog vidare till Lucas.

Har druckit VARENDA JÄVLA DAG DEN HÄR VECKAN, snacka jag var otaggad igår.. det var helt sjukt. Jag skulle lätt bara kunnat somna rätt ner i tårtan, lagt fylla på bakfyllan och verkligen fortsatt på samma sätt hela veckan. Aldrig riktigt hunnit bli nykter innan det dragits igång igen. Inte likt mig överhuvudtaget, men jag antar att man måste ställa upp för laget. Men nu är jag faktiskt taggad igen, så ikväll måste det hända ngt, ledig imorgon så LET'S GO GIRLS! :)



Jag,Elina&Paulina


Lina, Nathalie&Helena


Helena,jag&Paulina


Jag&Natalie


Nathalie, Nathalie OOCCH.. natalie :)

ÄRU MAN ELLER MUS?

Kan verkligen inte lita på en människa som gång på gång ljuger en rätt upp i ansiktet. Jag skulle göra precis vad som helst för att allt ska gå tillbaka till hur vi hade det i början. Allt har bara gått för långt och hela situationen är komisk. Allt var förgäves, Tell me how to tolerate the things i just found out about!? I will never recover from this. I will never believe in this again. And I can never go back to the way I used to be before this started.

Du är dum i huvudet, puss påre..


I never thought I'd end up this way

As I thought, kvällen slutade annorlunda! Det blev fest (igen) *suck*, behövs inget detaljerat. Morgonen slutade med att Affe åkte ambulans in till MariaPool. Att hamna där är fan inte okej, han drack på tok för mycket, och lämnade efter sig en pizza på vardagsrumsgolvet. Sen somnade vi runt halv 9 imorse, eller aa jag gjorde. Resten sov som stockar. Och jag gick upp 10 för att åka hem och sen kunna fortsätta sova.

Var meningen att vi några stycken skulle iväg och grilla för att fira Sarah lite, men jag känner att jag verkligen inte orkar. Hoppas du inte blev ledsen, så det blir tjejmiddag hos Natalie med Tacos.

Alkoholfri helg på hög nivå, nu höjjer vi ribban. Visste att jag skulle ha skippat drickan igår, men nejnej!

Nu ska jag åka med pappa och hämta mamma vid båten, har fått nya högtalare av däääddhy, vill teesta nu :)
bilder från lovet kommer senare!





Blir man lyckligare om man inte ältar?

Var tydligen inte okej att lägga festandet åt sidan, är så sjukt sliten och kommer må riktigt kasst när det här lovet är över. Igår var Jag, natalie, lina, helena, elina och typ 8 killar hemma hos Helena i Karlaplan. Vi hade riktigt kul för att vara så få, halv 5 imorse åkte jag, elina & Helena till odenplan för att gå på donken, så var det SÅÅKLART stängt? det blev att äta pompare på nån kebab.. (.) på den. Köpte även massa godis sen åkte vi tillbaka och somnade på en gång.

Vi vaknade vid halv 1 och då satte vi igång och städade så vi kunde åka hem och i mitt fall fortsätta sova. Gick och la mig 4 timmar nu på eftermiddagen/kvällen, galet hur trött och sliten man kan vara. Tror bestämt att det blir en hemmakväll ikväll, men som alltid så lär det det sluta helt annourlunda.

Inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra imorgon, flera alternativ.. men det får jag se hur jag gör imorgon! Och sen på lördag är det back to work. Jobbar iof bara mellan 12-16 så det är inte sådär jätte kämpigt. Tror det blir jobb på söndag också nu när det är påskhelg. MEEN.. nu är jag även ledig måndag&tisdag så sängen hela måndagen.

IDAG FYLLER HELLGREN 18 ÅR! GRATTIS SÖTNOS :)<3


When do you got your life figured out?

Igår var jag inne i stan en stund med natalie, åkte hem lika snabbt som jag kom in. Efter det åkte vi hem till natalie och körde lite tvspel, fick tuppjuck på det! ;D Lina kom också efter ett tag så Natalie började göra sig iordning och så drog vi vidare hem till mig så jag kunde duscha osv. Strax innan 9 kom Helena hit också och då bar det av till Boo kyrka (orminge) och hem till Johan. Kände typ inga, förutom Marcus,Rickard&Dennis. Var bara massa fjortisar så vi drog hem. Var så sjukt sur, vette fan varför men jag satte på ipoden och så sa jag inte ett knyst när jag drog, tror dom förstod att jag var sur^^ inte lite heller haha!

Skulle gått iväg och jobbat hos mamma idag mellan 12-15 men jag råkade försova mig så hon får fixa in mig ngn annan dag, i nästa vecka hoppas jag! Så ikväll ska vi hem till Helena och bara mysa alla flickorna, köra fia med knuff FAST med shotglas haha, kan bli lite roligt!

Ska fortsätta med maten nu, fiskgryta ftw. PUSSPUSS

Finns inga ord längre

Fick praktikplatsen på Operakällan vill jag bara säga, är sjukt stolt över det! Men när jag fick veta arbetstiderna vart man lite nere igen. Haha nej men, kommer jobba mellan 20.30-04.30. Så mitt så kallade liv kommer gå åt pipsvängen. Fördelen med det här är att min utbildning är på G nu. Festandet lägger jag på hyllan ett tag nu tror jag, blir så otaggad hela tiden. Förstår inte poängen med det längre.

Imorgon ska jag ivög och jobba hos mamma ett par timmar och se ifall ja trivs, gör jag det har jag ett andra jobb.. = mer cash.

Allt går emot mig och jag tänker inte försöka trotsa det längre. Jag sätter mig och väntar på bättre tider.

Måndag igen?

Nu är det bara att tagga till tills imorgon, då ska jag nämligen till Operakällan och prata med barchefen. Så jag tycker ni borde hålla båda tummarna för mig nu, vill verkligen ha den här praktikplatsen. Han sa att det oftast är väldigt stressigt och så i baren där, men jag antar att man blir bättre om man jobbar under mer press. Att man lär sig hanskas med det redan från början så det inte kommer som en chock sen. Men nu är jag hur som helst inne på på vägen jag vill gå, bartenderdrömmarna kommer här nu, har fått tillbaka gnistan så nu kör vi hårt!

I lördags var vi hos Alge på fest, det var riktigt trevligt. Blev rätt wasted så jag låg kvar hos Filip. Det gjorde även Oscar och Josefin så vi drog hem vid 12. Pappa kom och hämtade mig i sandsborg sen valde jag att följa med till nacka forum. Största misstaget, trodde jag skulle dö! Ville bara gå hem och lägga mig, huvudet höll typ på och sprängas.

Så söndagen tillbringade jag i sängen och somnade rätt tidigt. Och idag vaknade jag av att pappa ringde runt 1 och frågade om jag ville hänka till ikea. Jag gjorde mig i ordning och så åkte vi dit. Jag fick sängkläder som alla andra gånger vi är där, fattar inte, jag och sängkläder.. vad är det roliga med det egentligen haha. Blev även ett köksbord+stolar.
Kom hem halv 5 och då smsade jag Jocke, så det slutade med att jag åkte in till stan och mötte Jocke och Pontus för att gå och fika. Sen kom även Lina och sen Helena. Det var supertrevligt.

Vi mötte natalie i slussen kl 11 och där även Felix&douglas så vi gick och käkade på donken. Sen tog jag, helena och natalie tuben till Kristineberg och träffade william och hans vänner. Men dom betedde sig sjukt omoget mot Natalie och Helena och det pallar jag fan inte!

IMORGON GRILLAR VI OM DET ÄR FINT VÄDER:) VÅREN ÄR HÄÄÄR.

 

FREDAG

Nu är det äntligen lov, och alla vänner är lediga och har tid föööör mig! Idag var jag och träffade AnHon i Axelsberg, efter som att det där H:et var så fruktansvärt viktigt så kom även det med, *suck* ;).
Åkte hem runt 4 eller nåt, så nu sitter jag här. Har precis städat iordning. Flickorna + Oscar och Misiu kommer över om 1 timme så vi ska sitta här och föra lite för att sen gå vidare.


Men nu ska jag börja göra mig iordning.. PUSSPUSS

Torsdag

Som alla dagar nu för tiden så vaknar jag för tidigt, och alla går i skolan så det finns oftast ingen som kan fördriva min tid. Så jag beslöt mig för att åka in till stan i det fina vädret. Gick runt och kollade, var på jakt efter ett par skor. Som jag också hittade, riktigt fina så jag är nöjd denna gång. Gick även förbi SOUK för att hälsa på Linn som praktiserar på Top Shop. Tycker synd om henne, hon trivs verkligen inte med det jobbet, men som tur är så är hennes 5 veckor slut imorgon. Ebba kom också förbi lite senare så då drog jag vidare till Bellmans tror jag det hette? och fikade med Helena och Natalie. Kändes som om jag inte hade sett dom på år och dar. Även Lukas kom lite senare, som drog med oss nånstans för att äta.

Sen Inne på Pub, vet inte riktigt vad affären heter. Det är väl typ G-star eller nåt, Iallafall.. Där jobbade både Big Brother Anton&Carina, haha lite kul att jag hade koll på det. Men det är klart att man har nördat Big Brother, det var knappast en nyhet. Efter det bar det av till Gallerian och till Bianco där jag köpte mina skor.

PUSSPUSS



Onsdag

Nu har skolan äntligen ringt, så nu ska jag på arbetsintervju på Operakällan på tisdag nästa vecka. Ska bli superkul att få börja jobba nu när jag har varit ledig i snart 8 månader. Var skönt i början, men det känns lite beiget nu när det gått så lång tid. Så nu är jag ledig yttligare 2 dagar och sen är det lov. Och då ska vi köra stenhårt haha.

Var ute ett tag förut och gick till donken med Linn och Martin. Sen gick vi och köpte glass på Coop. Nu sitter jag och kollar på du blir vad du äter och får lite dåligt samvete över glassen men det är ju så gott!

PUSS

RSS 2.0