Let's get crazy

Sökte jobb här för ett tag sen, och jag har fått 2 av 2 svar. Haha, vem är det som säger att det är svårt att ens få respons. Det var café båda två, och jag ska på intervju för åtminstone en utav dom. Vet inte om jag känner för att skaffa nytt jobb just precis nu. Nu när det känns som att jag har bokat upp mig med samtrans fram tills V.46. Så det kanske är bäst att låta det gå?..

Var iaf i skärholmen nyss, shoppade givetvis en hel del. Kom väl hem med 5 påsar till. Låt pengarna rulla lixom. Dags att bromsa in snart och hålla i pengarna tror jag. Skickade även tillbaka pälsjackan jag beställde från Nellys. Den var på tok för stor och man såg ut som en enorm pälsboll. Och det var kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig! ;D

Ska äta upp mig magnifika kycklingsallad och sen sätta igång och färga kaluffsen. Börjar bli dags nu!

 


Ingen mår så bra som jag!

Rummet blev riktigt bra, tog ett bra tag att få iordning allt igår kväll, började vid 7 och var klart strax efter 11. Men nu är det kliniskt och har slängt 4 papperskassar med prylar. Nu får jag äntligen plats med alla kläder. Så det första jag gjorde efter skolan var att åka in till stan och shoppa mera.
Jag köpte ett par svarta Jeans, en stickad tröja, 2 par skor, en B:H och 3 par trosor och sen ett vitt baslinne. Har letat efter ett par svarta jeans hur länge som helst, men det är när man inte letar som man hittar.

Var tillbaka i skolan idag, Går 09-11.30. Sjukt skönt, men det är bara för dom som inte har några Ig:n. Har mer än G i kurserna A&B i både matte, svenska & engelska så jag hade lika gärna kunnat stanna hemma. Bara att fortsätta.

Ska färga håret nu och sen åka med pappa&sebastian till skärholmen. Har fortfarande lust för att shoppa. Så ska kolla runt lite, ett till par skor ska jag iaf kolla efter så får jag se sen. PUSSPUSS

 

Resultatet :)


En kväll fylld med galenskap

Kvällen vart riktigt lyckad igår, jag, Helena, Moa, Monika och Natalie var hemma hos Natalie och förade lite innan vi åkte in till stan och mtte upp Marcus. Sen började vi gå mot stället. Jag och Helena hade företräde i kön. Jäkla gött, med tanke på kön. Var ngt strul med listan så kön var hur lång som helst.

Musiken var kanske inte den bästa, men det var roligt att man kände igen det mesta och kunde sjunga med haha. Spelades typ bara svenska låtar, jävla schlager haha. Kvällen slutade väl lite olyckligt men jag hoppas att helena hade en bra kväll iaf. För på onsdag kör vi igen. Då är det faktiskt min sur att fylla år. ett år närmre 20.

Nu ska jag, pappa och sebastian åka iväg till Ikea och kolla efter en byrå till mig, och så ska vi väl kika runt lite.

Lite bilder ifrån igår:

 

Jag,natalie,monika,helena och Moa hemma hos natalie innan utgång

 

Jag, go och glad

Marcus, jag och pulina

fler bilder finns på facebook :)


Kommer inte på någon vettig rubrik.

Kom precis hem från kvällens äventyr. Åkte och solade och sen åkte jag direkt hem och fixade iordning mig för att åka in till stan och möta Linn. Vi gick först och käkade lite på donken och satt där och snackade lite skit. Var ett bra tag sen vi sågs så vi hade endel att ta igen. Massa smaskigt skvaller som man nu i efterhand hade kunnat vara utan. Sen gick vi och fikade på Café 60 på Rådmansgatan. Det är så fruktansvärt varmt på det stället så man smäller ju av. Och så sitter det ett gäng snett bakom och sitter och frågar varandra frågar. tillexempel "När var det första gången du kysste någon?" eller "vem av oss här är snyggast?" Alla vart helt generade, och ingen av dom ville svara på det. Hm...okej! Höll på och garva ihjäl mig..

Nu ska jag lägga mig i sängen och dra på en film, ska in till stan vid 2tiden imorgon och shoppa lite. Sen blir det utgång. Kära Helena fyller 18 år. Äntligen, hon blir en stor flicka nu. Så nu är det bara Jossan kvar. KOM IGEN!





En dag fylld utav skam..

Hoppar nattskiftet ikväll också, känner inte för att gå ivög och jobba. Ska istället in till stan och träffa Linn strax, så ska vi käka och kanske gå och fika eller nåt, mysigt!
Vaknade runt halv 3 idag av att Helena ringde, hon fyller 18 år imorgon och vet fortfarande inte vart hon ska avsluta födelsedagen någonstans, hon vill såklart ut och röjja på stan. Det kan man ju förstå, men vi får se lite vart vi hamnar någonstans.

Ska klä på mig och göra mig iordning  nu, PUSSPUSS

No matter what I do, no matter what I say, with you, I could never stay. Im sorry for all I've done, but for me, you are forever gone,..

Idag sjukanmälde jag mig från jobbet. Har sovit jätte dåligt och har varit på ett jäkla humör hela dagen. Var inne i stan idag och jag höll på att explodera. Barnvagnar som blockerar vägen, människor som envisas med att gå framför vid trånga utrymmen och går i snigelfart så man ska behöva putta dom åt sidan för att överhuvudtaget komma förbi. Vart mycket att jag äcklas utav människor när man är i trånga utrymmen, som i tunnelbanan. Vissa är så groteska. Står och snyter sig när tunnelbanan är proppfull tex. Blir seriöst äcklad.

Imorgon går jag tillbaka till jobbet, sista dagen. Sen är det skola nästa vecka och sen v.37 drar jag och Paulina iväg till Gran Canaria i en vecka. Och det ska bli helt underbart att komma till värmen.



Ska se klart Hannah Montana XD och sen sova! PUSSPUSS




Lyssnat på den här låten ungefär 100 gånger :) BRAAA

wäääm

Nu är jag äntligen hemma ifrån jobbet, fick sms från Ville imorse där han sa att jag börjar kl 16.00 istället för 20.00 idag. Och det såg jag när jag vaknade 15.00. Så det var lite halvt stressigt. Fick därför sluta kl 12 idag istället för 4 imorgon bitti. Och det känns superskönt. Men imorgon är det samma gamla tider igen.

Första dagen och den sög milt sagt, har gått och plockat glas i 8 timmar. Jag undrar när allt drar igång på riktigt. Måste väl ske nångång eftersom att det bara är 1 år kvar. Men det ska nog gå vägen det här.

Kollar på sunes värld och ska snart sova. Måste in till stan imorgon och shoppa lite.

Pusspuss

Sleeping to dream about you and I'm so tired

Var länge sen jag var såhär trött, sitter och sover framför datorn. Vill bara ha mat just nu, men idag består min lunch utav en yoghurt. Mums..? Så lär mina måltider se ut resten utav veckan, vad har jag gett mig in på..

Igår övningskörde vi iaf, vi har bestämt att vi ska göra det nu minst 1 gång i veckan. Körde en hel del förut så allt var inte främmande. Fick lära mig att starta i backe, växla upp till 3an, och att komma iväg i korsningen. Det var ett hinder förut då jag hela tiden fick motorstopp och dom bakom vart tokiga. Kan förstå det, men alla har vart nybörjare så.

Slutar även idag klockan 6, hade önskat att jag slapp gå iväg hit alls idag. Imorgon drar nattskiften igång på Café Opera igen. Då börjar jag inte förrän 20.00 så det är skönt med en sovmorgon. Det blir att åka in till stan runt halv 3 och träffa Linn en snabbis och ta en fika, ska även shoppa lite nu när lönen har kommit.

Sleeping to dream - jason mraz



<3

HAR INGEN LUST

Nu är man på jobbet igen, blev kaos imorse då jag märkte att jag hade tappat bort mitt busskort mindre än 10 minuter innan bussen ska gå. Fick panik och trodde att någon hade snott det, men när skulle det ha kunnat hända lixom. Efter att ha suttit och funderat och ring runt så kom jag på att det kanske kunde ligga i hålet i jacka, gjorde det inte det eller? jo det klart, och då hade jag missat bussen. Som tur var så kom jag bara drygt 10 minter försent så inge större skada skedd.

Nu är det en rätt lång dag, och efter jobbet blir det övningskörning med mor min. Kommer vara helt död när den här dagen är slut, har sovit typ 4 timmar när jag egentligen hade behövt sova minst 14 timmar, XD.

Nu ska jag återgå, ringer mer än vanligt. PUSSPUSS

Ett herrans liv

Helgen flög förbi i en väldans fart. Har väl hunnit med ett och annat. Men nu är jag trött.

Fredagskvällen började med en hel del om och men, men slutade med utgång. Vart väl kanske inte som man hoppars på, stället SÖG milt sagt, och jag vart väl en aning för mycket på "snusen". Och som vanligt så slutade våran kväll på donken, en aning tidigare än vanligt men det satt riktigt bra med en hamburgare.

Igår var jag först på ikea med mamma & sebastian, och efter det blev det Pizza hut inne vid medborgarplatsen. Hade bestämt att jag skulle ligga hemma och se på film, men det blev ändrade planer. Blev skjutsad av pappa vid 11-tiden ut till tyresö och hem till helena. Där bland annat Josefin var, och 3 till. Vi gjorde väl inte så mycket, dom satt och typ drack(?). Men jag valde att avstå. Ska ta ett uppehåll med drickan nu, är så less på det så det känns rätt onödigt.

Idag blev jag även hämtad av pappa runt halv 3, och när vi kom hem la jag mig i sängen och somnade direkt. Var så trött, även fast jag och Josefin gick och la oss 3 timmar innan alla andra. Vi gick väl och la oss runt 3. Och hur bra sover man inte i en hästens, har alltid undrat. Man sover som en gud. Min framtida säng alltså.

Har shoppat runt lite på nätet, börjar bli en vana. Men jag var tvungen. Ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och kolla på någon film. Jobb imorgon igen, 9-18. Det vart ändrade planer ang jobbet, kommer jobba mån-tis varje vecka. Så för tillfället behöver jag inte söka nytt jobb.
          
                 

,...

Skolstart imorgon dåra. Känns surt att man kommer ha gått ett år för mycket, men antar att det bara är att le och vara glad. Finns inga jobb för dom som gick ur askolan i år iaf så man ska väl vara glad över att man har 1 år kvar i skolan.
Idag vaknade jag av att telefonen gick på högvarv, hade bara velat sova ett par timmar till. Men klockan var redan 2 så det var väl bara att stiga upp. Gick ut och satte mig på balkongen direkt och låg där ett tag. Sen blev det solarium direkt efter. Andra dagen i rad, kör på stort.

Imorgon bli det utgång med brudarna också, blir väl att vi går till solidaritet eller nåt. Hoppas även på att det blir lite övningskörning i helgen. Har bestämt att jag vill ha mitt körtkort tills nästa år. En bra 20års present.

Har vart och simmar 1000 meter med mamma, känner mig väldigt duktig. Så det här kommer jag göra regelbundet.


Mordet  i Västberga/telefonplan idag:

Den gripna mannen bor i vårat hus, lite läskigt att han kan ha mördat mamman till sina barn. Kvinnan var iof psykopat, som ett flertal gånger stått och bankat på dörren pga av att dom tog ifrån henne vårdnaden av sina barn. Men kanske inte anledning nog att mörda henne? Lite läskigt att ha en sån knäppis i lägenheten under :)


http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article5671105.ab

Värme<3

Ser ut som att det kommer bli en solig dag även imorgon. Och det betyder såklart att jag ännu en dag ska sitta ute och steka på balkongen. Ska ha tillbaka min bränna nu. Och börja sola solarium innan det bär av till Gran canaria.

WIHOOO

När den rätta dyker upp, då säger hjärtat till.. och då får huvudet säga vad det vill,..

Ringde nyss från jobbet, har fått ett par tider att komma in och jobba medans jag söker jobb. Har dock inte kommit så långt på den fronten. Men när det gäller mig går det mesta i snigelfart :)

Nu när lönen kommer MÅSTE jag shoppa, var hela 2 veckor sen jag köpte ngt. Då shoppade jag iof för närmare 3000, jag kan verkligen inte hålla i mina pengar. Nåt som jag måste träna(?) på ifall man någonsin ska kunna försörja sig helt och hållet själv, och inte leva på mamma&pappa?..Inte mig emot, menmen.

Måste ha:
  • Jeansleggins
  • Fler tunikor + klänningar, helt galen i sådant.
  • En kavaj, bara för tjusigt
  • En pälsjacka, vissa är faktiskt riktigt snygga
  • ÄNNU FLER SKOR
  • Underkläder(?) har snart knappt plats för mer
  • Nya jeans
  • Nytt smink
Känns som att månadens lön också kommer dra iväg rätt snabbt. Måste börja spara. Mamma får nog börja spara åt mig, ifall man ger henne pengar och hon sparar det åt en. Då kan man inte göra av med det.. smart :)

En gammal bild på mig, från vällingby

ehm.. lyckat :)

Ensam hemma för första gången på jag vet inte hur länge. Enda gången man får vara ensam här är när pappa är iväg och jobbar. På nån ö?  aja, man ska då inte klaga. Han kommer hem imorgon kväll, så nu ska jag ha musiken på högsta volym, springa fram och tillbaka i lägenheten och äta upp hans godis. Vilket man aldrig kan göra när han är hemma.

Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, vaknade typ nyss så är väl fortfarande rätt så seg. Blir väl att ta över nån kompis eller nåt och kolla på film.

Nu ska jag iaf ta nåt och äta(?).. och jag som är såå bra på att laga mat, nån frivillig?

AOOOW.. PANNKAKA WTF! :)


En gång är ingen gång..

Och därmed är dags att söka nytt jobb. Haft ett jobb alldeles för länge nu för att klara mig utan. Kommer väl gå in och jobba nån gång i veckan på samtrans, men mer pallar jag inte. Blir helt ärligt deprimerad av att sitta och kolla in i en dataskärm 9 timmar om dagen, kolla samma hemsidor om och om igen. Det hinner inte hända ngt nytt förrän man besökt dom igen. Haha, så knasigt det kan bli. Har finslipat mitt CV nu så jag är snart på banan igen. Har lön 2 månader framöver, så än går det ingen nöd på mig.

Typiskt min humor
 
Fejade fejs
                                                                                                                       

CP-LÅTEN



Nu ska jag fortsätta kolla på "Thomas Järvheden - Seriöst roligt".. För vad är roligare än lite komik på kvällskvisten.

You really caught me off guard.. (?)

Längtar tills den här dagen är slut, gick upp halv 6 idag så idag är jag trötter. Somnade runt halv 3 dessutom så ikväll kommer jag somna som en stock. Som tur är så är det här sista arbetsdagen. Håller på för fullt och söka nytt jobb just nu. Det här var ingenting för mig, jag vill ha nåt där det är lite mer fart och fläkt. Är fan för ung för det här, haha!

Blä för det här, känns rätt onödigt att sitta här.. vill bara gå hem och sova. Ska gå till Coop Forum Västberga här i veckan och lämna in mitt CV. Dom söker tydligen folk nu i höst så det är bara att hoppas på det bästa. Emelie & Lina har också sökt dit. Sökte dit förra året. men då var det så nytt och alla hade väl coop i baktanken.
 
Nu är det bara 16 dagar kvar tills min födelsedag, vill inte bli 19.. kan man inte bara hoppa över så man blir 20 på en gång! åker även till Gran Canaria 9/9. Ska bli så skönt att bara komma bort från det här skitvädret. 22 dagar kvar, men det känns som en evighet.



(Mina utvecklingsstörda vänner, Natalie,Emelie & Lina påväg till magaluf)
HAHAHA :)


DAAAAAAHHH.. PUSSPUSS


When you'r tired, just smile,..

Jobb jobb & ännu mera jobb. Kom på att att skolan och jobbet drar igång nu i veckan. Iaf skolan, har upprop och allt det där onödiga på fredag. Iof inte förrens kl 14, så det är schöönt :)
Ska snart börja plocka ihop mina grejer, åker till mamma för första gången på 1½ månad imorgon. Längtar inte. Har mitt rum och allt här, hos mamma måste jag byta bort mitt stora rum med EN DÖRR ATT LÅSA OM SIG. Mot ett litet rum utan dörr. Mindre rum får man leta efter. Hoppas på att kunna flytta hemifrån så snart som möjligt. När skolan är slut nästa sommar.

Nu ska jag och pappa och köpa thaimat, mums.



Överväga att sova med tänd lampa?

Usch vad onyttig jag har vart ikväll, ostbågar, läsk & en skål marängswiss på det. Fick lite dåligt samvete när jag tänkte på det. Känner att ja verkligen måste börja träna nu när sommaren börjar närma sig sitt slut. Måste bara få reda på mina jobbtider så jag vet när jag jobbar och därmed hur mycket ledigt jag kommer få. Vi tjejer funderar på att börja dansa, dansade när jag var liten. Förstår inte varför jag slutade.

Iallafall, det var är väldans velande här förut. Vi kunde inte bestämma oss ifall vi var för trötta för att gå hemifrån, eller ifall vi var taggade på att gå till Collage. Tillslut enades om att vi alla var för trötta och beslöt oss därför att ta en lung hemmakväll framför tv:n. Blev en skräckis för mig del, kommer verkligen behöva kolla garderoberna innan jag släcker lampan. Som tur var satt jag ute med pappa och kollade på den, blir inte lika läskigt då på något sätt.


White Noise Trailern


Imorgon hoppas jag på att det blir fint väder så man kan lägga sig och sola ute på gården. inte solat på år och dar känns det som, börjar mer lika ett lakan nu. Vilket inte alls är okej. Utnyttja min lediga tid, jobbet drar igång igen på måndag. Och då börjar jag redan kl 7,bara att knoppa tidigt imorgon så man inte är helt död på måndag morgon. Ska även prata med min chef och få mera tider nu till hösten.

PUSSPUSS


You hope they serve beer in hell,..

Utgång vart det för våran del igår. Jag, Lina, Nathalie&Paulina förade lite hos Lina innan vi åkte in mot stan. Vi kom dit strax innan halv 11, och gick väl hem runt halv 2. Skulle träffa ... och sen vidare hem till honom. Känns inte som att det vart sådär jätte mycket sömn inatt, låg bara och vred och vände mig. Men när jag kom hem fick jag mina 3 välförtjänta timmars sömn. Och gissa ifall det var skönt att sova, helt galet. Ville inte stiga upp när klockan ringde halv 6.

Idag ska jag träffa paulina, och kanske Nathalie (ifall det inte börjar regna). Vi tänkte väl dra in till Kungsan och lyssna på musiken. Tråkigt att stan invaderas att små 13åringar. Men det är bara att dra vidare efter ett tag. Efter att Million Stylez har spelat.
Million Stylez - love we deal with


Menmen, nu ska jag lägga mig och se lite på tv, och snart ringa och väcka Paulina ur hennes skönhetsömn. Mohaha

Lite bilder från gårdagen


Säde, Lina, jag & födelsedagsbarnet


Paulina & jag


Nathalie, Nicky, paulina, (?)..Lina & Malin


Jag i mina bästa år!

You made a huge mistake..

Kvällen slutade väl kanske inte som man hade hoppats på igår. Saker kom emellan så pappa tvingades hämta upp mig i Fridhemsplan, hade varken orken eller lusten att gå ut på krogen när det som hände hände. Är så less på att man ska behöva bara rädd för att öppna käften när man går förbi några (icke svenskar)... Finns bara en anledning. Avundsjuka? Ni såg ut som ett gäng kyrkråttor, tror ni äger sverige.. fast ni i själva verket inte ens är välkomna här. Så gör världen är tjänst och packa ihop erat pick och pack och flytta hem till djungeln. Ni har fan ingen rätt att beté er hur som helst.. Hoppas så fruktansvärt mycket att du åker fast!

Nog pratat om det. Blir förmodligen utgång imorgon istället.. och dämed inget ställe längst Hässelby linjen.. håller mig så långt borta från den som möjligt nu. Får se lite hur många  vi blir och vart vi går.. Vi har väl inte pratat så mycket om det än!

Idag händer inte så mycket, tänker nog bara sitta hemma med familjen. Har ingen lust att lämna lägenheten just nu. Men imorgon är jag på g igen. Men nu ska jag se klart på en shopaholics bekännelser och äta upp min hallonpaj, MUMS.

If I say forget it I know that I'll regret it..

Äntligen hemma ifrån sundsvall, det var sista gången jag åker dit iallafall. farmor och "farfar" är såå tråkiga så klockorna stannar. Längtade hem redan första dagen. Men nu är jag hemma i Stockholm och här ska jag stanna. Inga trevliga ställen man åkte igenom, förstår inte hur man kan bo i Uppsala, Gävle, Söderhamn.. gnarp(?). Det är såå dött, även fast inget av det är speciellt litet så får man tuppjuck efter ungefär 5 minuter.

Det var soligt hela söndagen, då tillbringade jag såklart dagen i solstolen med en tidning och ipoden. Trodde även att jag kunde få sola igår, men ack.. det regnade såklart. Så vi åkte istället till "Birsta" Sundsvalls Kungens Kurva. Fast en aning större och affärerna ligger lite mer utspritt så lilla jag virrar bort mig, hur man nu lyckas med det..

Ska sova snart, är sjukligt trött. Så jag ska se Paris Hilton my new BFF haha, så tragiskt att det faktiskt är kul att se, sista programet nu, så nu får vi se vem av Vanessa eller brittany, hoppas deffinivit på Brittany. Vanessa är ju nuts?
Sen filmen Prime! PUSSPUSS





Wrong turn(?)



UTGÅNG!!

Nu ska jag och Nathalie snart dra ut och RÖÖÖJJA med resten utav gänget.

TJAAAFLÖJT!



RÖJJ IKVÄLL... YÄÄ

Sista dagen på jobbet för den här veckan och tiden rullar iväg snabbt som faen. Slutar om 2 timmAR så det är nääjs! Ikväll blir det utgång! Flickorna&pojkarna kommer förmodligen till mig vid halv 8-8 så ska vi föra och umgås lite innan vi knallar ut.

Håller typ på att smälla av, har fått för mig att jag ska gå ner i vikt, vilket jag även har gjort med en väldans fart. Druckigt måltidsersättning en period nu, och nu känner jag verkligen att jag behöver MAAAT! Fick panik efter Mafaluf då vi typ levde på chips och massa onyttigheter. Och nu när det blir Playa09 igen, så måste man ju komma iform?

Men nu är det bara att börja äta nyttigt så kommer allt bli kalas. idag blir det bara massa sallad och lite kyckling.. suck! Skulle inte banga på en hamburgare på donken, men NEEJ.. och det ska vi heller inte äta i natt flickor.. fy!

Åker även till Sundsvall imorgon och kommer hem på Onsdag, kommer varken kunna använda datorn eller mobilen.. blä

Nu ska jag ta en liten rast och gå ut och sätta mig utanför. PUSSPUSS


FUCK YOOOOU...

Har nog aldrig varit såhär sur i hela mitt liv, det har vart en helvetes dag. Har haft en riktigt urusel dag helt enkelt. Var både dryg mot kunderna och mot arbetskamraterna. Och när jag skulle åka hem ville jag döda ungefär hälften av människorna som jag passerade. Så mycket man funderade på hur jävla irriterande vissa var. Och hur mycket man bara ville gå och dränka sig. Tog mycket längre tid än vanligt att komma hem och det söööög!

Är fortfarande på ett jävla humör, så jag ska begrava mig under täcket och hoppas på att det är bättre imorgon. Annars skiter jag i att gå till jobbet.

TACK FÖR MIG...

I forgot to remember to forget..

Och så vart det natten igen. Hinner knappt komma hem innan det är dags att knyta sig. Men jag antar att vuxenlivet ser ut på det sättet! Vill man vänja sig.. nej(?).. Kommer alltid fanns saker att göra nu, syftar på jobb alltså. Kommer inte bli så att man bli sysslolös nu. Har säkert alternativ när jag tar studenten också. Så det är ett plus.

Idag betalade vi iaf in pengarna till resan, så nu bär det av. Jag längtar som bara den redan nu. Kom även på idag att jag fyller 19 om mindre än 1 månad. Helt galet vad tiden går fort framåt. Och den här gången ska jag komma ihåg att jag fyller år den tredje och INTE den fjärde. nåt stort fel på mig ibland :).

Ska se klart på A lot like love sen slänga mig i sängen. Ska bli dunderskönt att sova nu känner jag. En ny dag imorgon


PUSSPUSS

Byebye ledighet.. hejhej jobb..


SUCK.. på söndag bär det av till sundsvall, min lediga vecka gick precis åt helvete. hatar sundsvall. Och jag hatar mest av allt att sitta ute på galtström där det varken finns täckning till mobil eller datorn. KUL? mitt ute i ingenstans verkligen. Hoppas verkligen på att det blir fint väder nästa vecka, annars går jag fan under.

Nu ska jag iallfall gå och lägga mig så jag är pigg imorgon, får skjuts av pappa så det blir lite av en sovmorgon.


Spökhus nummer 1, och där intill ska jag bo? otippat.

oh myy....god?

Nu är snart arbetsdag numero 2 avklarad. 4 more to go, men det ska nog rulla på fint. Vi har hittat bra knep att fördriva tiden på så den här veckan är slut på nolltid. Vi på rullebulle får ju inte så värst många samtal. Det är mest klarasamtal som rullar in. Så idag har jag och sandra bakat chokladmuffins. + att vi har tagit oss tid till en och annan rast, även fast vi tagit alldeles för många. Ingen bryr sig, och vi får betalt för att sitta och nörda runt på internetshoppar och för att spela spel på internet. Vem tackar nej till det, när man vet att dom flesta verkligen sliter för sina slantar.

MENMEN.. snart är det helg igen, och jag kan försäkra er att det blir utgång för min del, igen(?). Det finns lixom inget annat skoj att göra nu. Det är en sån period nu känner jag. Vi får hoppas att det är slut på det snart. Vart vi går vet vi inte än. Beror helt på en person. En helvetes person. Som jag helst av allt aldrig träffar på igen :) Fick jag det sagt också.

Ska sitta här och nörda tills 7 då pappa kommer och hämtar mig. Börjar halv 11 imorgon också, så jävla sköna arbetstider. Och imorgon ska även resan betalas in, som paulina ska göra eftersom att jag jobbar. Men nu är det på allvar. Nu är det snart bara 1 månad kvar tills vi lämnar Sverige och det dåliga vädret. Sol here i come.

      
                                      

No broken hearted girl


Yo
u’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
I
t pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part I know that
I love you But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl…
No...No No broken-hearted girl I’m no broken-hearted girl



Everywhere I go, Every smile i see. I know you are there, smiling back at me!

Helgen blev som alla andra helger, vi hörde hårt och nu är jag helt slut när jag är tillbaka på jobbet. I lördags låg jag inne och sov&kollade på Kyle XY hela dagen för att sen göra mig iordning för att gå ut, Nathalie kom till mig runt 8. Vi åkte ifrån mig vid halv 10, och åkte till cattelin. Nån timme senare kom även paulina. Vi dansade, hade superkul &blev bjudna på vin&champagne(?) snacka om att dom där pojkarna har hamnat på helt fel ställe.

Kvällen slutade iaf på donken som vanligt. Och sen åkte jag hem och la mig.
Söndagen gick åt att vila upp sig som en galning. Låg i sängen i stort sett hela dagen.

Jobbet väntar, 10-19 hela veckan.. sen är jag fri som en fågel! 
TJOFLÖJT


That was not even funny...

Blev ingen grillning igår kväll, så jag och nathalie bestämde oss för att dra in till metro istället. Men pga en psykad dörrvakt så verkligen trodde han var ngt så kom vi dessvärre inte in. "för fulla(?)".. vi var lixom helt nyktra, han hade ingenting som egentligen kunde styrka det. Misslyckade jävla snut.. snacka om nybörjare som tyckte det där var såå spännande.

Iallafall, känner ni oss rätt så var kvällen inte slut där. Vi drog vidare till F12. Haha coolt att kunna komma in där lixom. Värsta stället baby. Vi stannde väl där till klockan 2 eller nåt så drog vi vidare. Mikajl och några hade gått till cattelin under gaykvällen(?) Stort frågetecken på det, vågar dom inte komma ut i garderoben eller:). Nej då, men jag VÄGRADE :). Så jag satte mig på tvären och gick till donken istället. Sen åkte vi hem efter det. Klockan var iaf halv 4 innan jag var hemma, så det var en väldigt lyckad kväll :) Men vi har ju alltid kul.

Idag blir det iaf Cattelin, det blir att jag och nathalie går dit. Kanske kmmer med någon mer, Och så kommer Paulina vid 11snåret. Aja nu ska jag steka pannkakor, var 100 år sen jag åt det, mums! :)

                       
                       
                       

PUSSPUSS


RSS 2.0