Sommar & sooool

Dagarna bara springer förbi, det är så galet fint väder här nu för tiden så vi spenderar våra dagar vid poolen eller stranden. Vi har tyvärr inte mycket till stramd kvar då vattnet är så högt + att det blåser, så den lilla sandplätt som finns kvar har på handduken. Vi har fortfarande inte hört något om jobb, måste försöka gå ut igen om leta. Allt har blivit så mycket svårare efter översvämningen, mindre turister = mindre jobb, så det finns inte så mycket att göra. Ska försöka ta den här kursen man behöver gå för att jobba på restauranger här också,se vad pengar räcker till.

Igår var vi på en fotbollsmatch, haha.. I brist på annat liksom, vi fick fribiljetter utav en kompis här så vi såg Gold Coast - new Castle... Vi vann med jag tror 5-1, utklassning..

På Onsdag är det Australiens Nationaldag, och dom firar tydligen uta helvete. Nästan som en folkfest på gatorna tydligen så vi taggar till inför onsdag då vi också får korvbesök, haha jaajja.. Nu ska jag göra något annat kul, vet ej vad.. men jag kommer på ngt..

PUSSPUSS.. skicka lite lösgodis tack!

Ser lagom munter ut! haha...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0